- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #19.341
hadi ya canım çok sevindim..artık yatakta değilsin değil mi nasılsa bebişin hareketlerini hissediyosun..öyle demiştin sanırım daha önce
senin bebiş nasıl polyana cnm kafanı karıştırmş doktor da senin... başka doktora gitmeyi düşünüyomusun
evet cnm 30 dak yürüyüş en fazla ona iznim var ama evde hareketlerim kısıtlı değil...eskiye göre ohoo çok rahatım işte çok ağır işler yapmıyorum daha..
canım çok sevindim senin adına..baya yatakta sıkılmıştın artık..iyi olmuş aldınmı bebişe kendine ciciler..ben dün kendime 4 parça kıyafet aldım..çok cici bi elbise, pantolon,tunik bir de espirili bady aldım..bebeğime daha bişey almadım..annem ben beşiğini alırım dedi..
cnm ciciler topiğine baksana ekledim... biz erkenmi başladık gerçi öyle acele almıyoruz beğendikçe aldım ama... park yatak aldık...1 tane hastane çıkışı 5 li zıbın takımı 1 alt üst takım.. 2 yelek örme hediye geldi..dayısı forma almış eşofman almış feneryumdan.. babasıda 2 tane t-şört almış ay ne çok şey oldu
Selam kknın güzel anneleri.
Nasılsınız bakalım?
mrb kızlar şimdı annemle konuştum bebgın oynuyormu dıyo ben anlamıyorum oynadıgını nasıl anlamıyosun dıyo bazen damar atar gıbı oluo en fazla ıkı defa korktum şimdı :26:sız nasıl hıssedıyorsunuz
Selam kknın güzel anneleri.
Nasılsınız bakalım?
cnm ben hissediyorum ama dediğin gibi bazen damar atar gibi oluyo bazen çok yoğun hissediyorum sürekli.. benim uzanmaya vaktim çok oluyo arada yakalıyorum..seninkisi kızmı..tedirgin olma :)
maşş.ogluşuna.evt canım benımkı kız.bıde gobek delıgımın etrafında damar atmasını hıssedıyorum ben.dr 4 hafta sonraya randevu verdı bu sefer çok uzun oluyor aralgın 4unde gtcez merak edıyorum.
cnm kızlar daha narin ya bide annesinin karnında çok rahat demek hep uyuyoondandır evet damar atması gibi. bi zaman sonra daha sık hissedersin her atıığında he vurdu dersin bende ilk zamanlar acaba diyodumda..
hoşgeldin..iyiyiz allaha şükür.sen nasılsın..
Ben de anlamıyorummrb kızlar şimdı annemle konuştum bebgın oynuyormu dıyo ben anlamıyorum oynadıgını nasıl anlamıyosun dıyo bazen damar atar gıbı oluo en fazla ıkı defa korktum şimdı :26:sız nasıl hıssedıyorsunuz
Hoş buldum canım:))hoşgeldin cnm...
Ben de anlamıyorum(
Hoş buldum canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?