2011 Nisan Anneleri

Nöbetçiydim bugün çok yoruldum.
Onun dışında iyiyim.
Şu 24. hafta gelse de nöbetten muaf olsak artık.

ay evet..ben de gün sayıyorum vallahi..artık fazla ayakta kalamıyorum da..dün öğretmenler günü programında ayakta dikilmekten galiba tansiyonum düştü gözlerim karardı başım döndü kendimi nasıl öğretmenler odasına atacağımı bilemedim..yoksa bayılacaktım..

esracım hepsi de çok güzel..bayıldım valla..beşiğin park beşik demiştin değil mi çok güzelmiş..rahat kullanırsın..bizimkini anannemiz alacak bakalım nasıl bişey alacak sürpriz..bebişin çok güzel bi oğlan maşallah ama ben çirkin halini göremedim..biz de artık ufak ufak başlarız bişeyler almaya..benim kızın ufak kıyafetleri var zıbın tulum falan onları da çıkarıp yıkıycam onları da giyer..:)

merhaba ellot,
ne tesadüf yaa herşeyimiz çok benziyo...çok sevindim. sen kaç kilo aldın?

senın bebışın kız mı
Onu da bilmiyorum daha.

Sorma oturarak da ders anlatılmıyor ki.
Her fırsatta oturmaya çalışıyorum ama.

ben sınıfta oturuyorum sürekli..benimki uygulamalı ders olduğu için rahatım..öğrenci çalışmasını masama getirip gösteriyor..ben yorulmuyorum artık:)

aramiza hosgelmissin.bundan sonra herzaman bekleriz canim.ilac olarak ben sadece 1 elevit ve 1 magnezyum kullaniyorum.

hoşbulduk arkadaşlar, hepinize cevaplar için teşekkürler.
bir arkadaş hem demir, hem calsiyum hem magnezyum hem de vitamin hapı aldığını yazmış... sanırım bu kadarı fazladır, bence tekrar doktoruna bir danışmalı. çünkü kalsiyumun fazlası böbrek taşı vb. sorunlara neden oluyormuş diye duymuştum- doğru mu bilmiyorum. zaten bu vitamin haplarının içinde belli oranda demir, kalsiyum ve magnezyum var. yine de doktoru ne derse odur tabi :)

kızlar ben çıkıyorum..fatmagülün suçu ne başlayacak onu izliycem..sonra görüşürüz..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi akşamlar..

arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
uzun zamandır siteye giremedim,umarım herkes iyidir,herşey yolundadır..
benim moralim çok bozuk..nedeni de bebeğimin femur uzunluğu 1 hafta geride çıktı.dr patolojik bir kısalık yok dedi ama ben deliricem..
femur kemiği kısa olan var mı,böyle olup ta doğum yapan tanıdıklarınız var mı..lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız.hepinizi öptüm..

slm hepinize iyiaksamlar.ben kahvalti yapiyodum.aramizda 7 saat fark var.simdi oturabildm canm.bugunlerde cok stresliyim.sigara aklima gelmesin diye baska seylerle ugrasiyorum.sizler nasilsiniz.

iyiyiz cnm afiyet olsun aman aklına gelmesin sigara tatlı bebişini düşün :87: bende evde takılıyorum sabah erken gidicem uyumamak için kendimi tutuyorum kocişimde malatyaya gidicek braz onunla oturayım diye 4 gün yalnızım bende onu stres yaptımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…