- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #17.561
kızlar göbüş topikine ekledim bakabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar göbüş topikine ekledim bakabilirsiniz.
Hoşgeldin gece kuşu,bizi ihmal ettin bu araslm kızlar nasılsınız... biz geldik içerde daha toplaşma var dedim enerjimi harcamim az uzandım..içeri geçerim sonra..karnımda açıktı napsam ki.. bu arada beni göbek aldı başını gidiyo uyuz olduğum şu 2 kilo aldım herkes baya almışsın kilo diyo of..karnım çok die diolar galiba neyse muhim değil hoşuma gidiyo koca göbişim..
kızlar geçmişi mi okuyorsunuz.. ben acıktım..
canım çıkmış bayağı senin göbüş maşaallah.
bende acıktım deli gibi başım ağrıdı hatta anam hazılıyo yicek bebişim haha...kızlar geçmişi mi okuyorsunuz.. ben acıktım..
Hoşgeldin gece kuşu,bizi ihmal ettin bu ara![]()
merhaba kızlarrrrr.... ay bugün ara ara girip okudum ama perdeleri yıkadığımdan ötürü ancak mesaj atabiliyorum. anam günlerdir indir yıka as indir yıka as bitmedi offf. bu arada bayramda bizde bodruma gitmeye karar verdik. ikinci günü akşamüstü uçakla gitcez cumartesi geceside ucakla dönücez. ama maalesef baramın birinci günü burda olduğumuzdan ötürü yemek tatlı ve ev temizliğinden kaçamadım. offf offfff...
tatlım sen kendi göbeğine üzlüyosun ama ben napıyım ahhh ahh başımı nerelere vurayım ben de bu kadar da yok![]()
ya canım bu göbüş işi çok tuhaf. bazen epey belli bazen de yok gibi. tek sağlıkları ii olsun da bebişlerin.![]()
kızlar dün hastanede doğum öncesi eğitim vardı bende katıldım güzel geçti
perde asmak sana mı kaldı canım,uzanmak tehlikeli bilmiyor musun,uyarmadı mı kimse seni![]()