• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar,
biz 15 günlük tatilden sonra işe başadık bugün.Yoğun bir gün olacağa benziyor.Hepinizi çok çok öpüyorum hayırlı haftalar olsun:21:

şekerler birşey soracam ben dün lcw den kot hamile pantolonu aldım ,,,siyah hem kumaş hem de kot a benzeyenler de vardı ama paçaları çok boldu benim aldığım kot oyle cok dar değil az bol paca içlerinde en iyisi buydu neyse sormak istediğim ben üzerime 1 beden büyük aldım ust kısmı lastikle ayarlanıyo ama bel kalça kısmı bol ilerleyen aylarda rahat rahat içine sığayım diye düşündüm bugün üzerime giydim iş arkadaşıma gösterdim o da senin göbeğin alacak kalça kısmın o kadar dolmaz dedi kafam karıştı bi de seninki kız sen yanlardan kalçadan alırsın diyorlardı sanırım bundan etkilendim acaba değiştirsem mi

Günaydın kızlar,
biz 15 günlük tatilden sonra işe başadık bugün.Yoğun bir gün olacağa benziyor.Hepinizi çok çok öpüyorum hayırlı haftalar olsun:21:

günYDIN canım ne güzel dinlenmişsindir iyice sanada hayırlı haftalar :54: yoğunlukta dikkat et bebişine ve kendine

şekerler birşey soracam ben dün lcw den kot hamile pantolonu aldım ,,,siyah hem kumaş hem de kot a benzeyenler de vardı ama paçaları çok boldu benim aldığım kot oyle cok dar değil az bol paca içlerinde en iyisi buydu neyse sormak istediğim ben üzerime 1 beden büyük aldım ust kısmı lastikle ayarlanıyo ama bel kalça kısmı bol ilerleyen aylarda rahat rahat içine sığayım diye düşündüm bugün üzerime giydim iş arkadaşıma gösterdim o da senin göbeğin alacak kalça kısmın o kadar dolmaz dedi kafam karıştı bi de seninki kız sen yanlardan kalçadan alırsın diyorlardı sanırım bundan etkilendim acaba değiştirsem mi
canım bende baktım dün o kotlara sanırım dediğin modelide biliyorum ama dediğin gibi, genetik ama annende olmadıysa sendede genişlemez kalça belki genelde kız annelerinde popo ve karın genişliyor ama hiç arkadan belli olmayanlarda var bizim işyerinde arkadaşın öyle şuan sadece karnı var
içine hangisi sinerse

Son düzenleme:
Kızlar bende birşey sorucam size,bu defalarca konuşuldu biliyorum ama park yataklar içime bir türlü sinmiyor,normal beşik alanlarda 8 aydan sonra bebişlerin beşikten kendini sarkıttıklarını en iyisi park yatak almak olduğunu söylüyorlar.Daha düşünmeye vaktimiz var ama kafamda netleşmesini istiyorum.Önceki bebeişlerinde normal beşik kullananlar ne kadar süre kullandılar bilgi verirlerse sevinirim.

Kızlar biz çıkıyoruz yayınımız başlıcak bu arada bebişlerinizi ve sizleri Allaha emanet ediyorum dikkat edin kendinize babamız şehir dışında olduğu için arkadaşta kalıyoruz nete giremiyoruz fazla bakalım son 2 gün kavuşmamıza hepinizi :54::54: öpüyoruz

Nisacığım sağol,dikkat ediyoruz bebişe önce onun sağlığı:34:

haklısın canım valla onları düşünerek istemeye istemeye besinler alıyoruz şahsen ben zorla yoğrt yiyorum :56:sabah akşam kan hapı zorla içiyorum gözümü kapatarak çok kötü yapıyo ama :emir_bebek: katlanıyoz meleklerimiz için

canım benım onemlı olan senın rahat hareket etmen bu bır gercekkı hepımızde bebğimiz kızda olsa erkekte olsa kılo alacagız ve buyuyecegız.ben de aynen senın gıbı yaptım evet bıraz bol ama bız calısan bı hamıle oldugumuz için dar sıkıcı kıyafetlerden uzak durmalıyız.bence hıc aklına soru ısaretı getırme bızım ve bebgımız için rahatlık en onemlısı.bosver bol olsun esofmanla ıse gıdıyo gıbı rahatca oturuyoruz işte.:9:

günaydın bütün annelere ve bebişlerine ben çok heyecanlıyım yarın kontrolümüz var geçen ay 3boyutlu ultrasona girmiştim ve doktor bana plesentamın aşşağıda olduğunu böyle kalırsa normal doğum yapamıycağımı söylemişti ama 24 haftaya kadar düzelme şansı varmış inş yarın gittiğimde düzelmiştir ben sezeryan doğum yapma taraftarı değilim ilk oğlumuda normal yaptım çok rahat ettim dua edin bana arkadaşlar.

günaydın herkeseee :9: ay nihayet bu gece deliksiz bi uyku çektim. nası mutluyum bi bilseniz. tamam ilerde daha çoook uykusuz geceler bizi beklio olcak ama ağrısız sızısız olsunda yeterki ben razıyım. zaten benim oğluşun uyku huyu babasına çekerse beni pek uğraştırmaz sanırım die düşünüyorum. hamile kıyafetlerinden konuşmuşsunuz.bende lcwden almıştım hamile pantolonunu bana da ilk başta çok bol geldi.bi de ben alışık diilim hiç böyle bol bol giyinmeye. ama rahatlığımız herşeyden önemli. belki şimdi bol duruyo ama 2-3 ay sonra bence baya baya doldururuz içini gibime gelio.:64:

günaydın bütün annelere ve bebişlerine ben çok heyecanlıyım yarın kontrolümüz var geçen ay 3boyutlu ultrasona girmiştim ve doktor bana plesentamın aşşağıda olduğunu böyle kalırsa normal doğum yapamıycağımı söylemişti ama 24 haftaya kadar düzelme şansı varmış inş yarın gittiğimde düzelmiştir ben sezeryan doğum yapma taraftarı değilim ilk oğlumuda normal yaptım çok rahat ettim dua edin bana arkadaşlar.

hayırlısı olsun csanım kendını hıcbırsey ıcın sınırlandırma senınve bebegın ıcın en hayırlısı ne ıse o olsun ıkımızde saglıklı olalaımda ben her zorluga razıyım sezaryen yada normal dogum ama kesınlıkle rıske gırmeye gerek yok tabıkı.senın ıcınde hayırlısı olsun.

300110;16378973]hayırlısı olsun csanım kendını hıcbırsey ıcın sınırlandırma senınve bebegın ıcın en hayırlısı ne ıse o olsun ıkımızde saglıklı olalaımda ben her zorluga razıyım sezaryen yada normal dogum ama kesınlıkle rıske gırmeye gerek yok tabıkı.senın ıcınde hayırlısı olsun
saol canım tabiki sağlıklı olalımda ama ne bilim kendimi şartlandırmışım ondan galiba korkuyorum sezeryandan dediğin gibi riske girmeye gerek yok rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inş.

sağolun kızlar değiştirmeyim en iyisi zaten üst lastikli kısmı tutuyo dar mı geldi sıkıyo diyeceğime aman bol olsun

bende 2 tane 1 beden büyük pantolon aldım. sonra kötü görünüyorlar diye üzerime tam oturan beli lastikli bir pantolon daha aldım giyince çok güzl görünüyor. ama çok rahatsız ediyor o yüzden bir beden büyük olması en güzeli

kızlar bu arada tetenoz aşısını yaptıran varmı aranızda varsa yan etkileri oldumu yada yan etkileri hakkında bilgisi olan varmı ben bu hafta yaptırıcamda onun için sordum.

günaydın kızlaar,anca 1 saattir geçmişi okudum geldim..

aklımda kaldığı kadarıyla yazıcam unuttuklarım olursa affola:82:

papatya,:nazar:maşallah prensesine cicileri de pek güzelmiş..sağlıkla büyüsün giysin inş.denizxx, çok geçmiş olsun cnm.Allah bir daha yaşatmasın,dikkat etmek lazım..lifecity, topiğin abileri yakışır biçimde kocaman olmuşlar maşallaah :nazar:,sağlıkla kucağımıza alalım inş.
denizcim,bende bu zamana kadar çok dikkat etmeden yattım ama şimdi genelde sol tarafa yatıyorum uzanırkende,ayrıca dondy beşiğinizde hayırlı olsun,çok güzelmiş
yatarkende öyle bazen de sırt üstü oluyorum ama,sağa yattığım an oğluş beni tepikliyor zaten,hemen değiştiriveriyorum:16:

skorpion; geçmiş ama anca haberin oldu,doğum günün kutlu olsun,ailenle sağlıklı mutlu
yıllar dilerim..

Son düzenleme:
Back
X