• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ya aslında ben düzenli kullanıyorum sadece böyle ağrı hissettiğim günlerde kullanıyorum..ama hergün alsam mı bende..:44:
1 ayın var canım detaylı için aşağı yukarı,merak etme çabucak geçiyor zaman ama biz sabırsızlanıyoruz tabi..
bu arada bu bu görüntü detaylıdan değil,4b.görüntüden her kontrolümde bunla da bakıyor dr.bunu böyle cdye çekiyoruz..:69:

süpermiş ya detaylıya 13 aralıkta gidicem 1 aydan az kaldı heyecanla bekliyorum
banada doktor ilk önce ağrı hissettiğinde kullan demişti son gittiğimde her gün aldedi vitamin manyağı oldum zaten kan hapi decavt magnezyum kalsiyum anacım ya inşallah kilo yapmaz bunlar

selam ; ben geçen gün yaptırdım 20. haftamda tel doz biraz acıyor ama geçer sanırım yan etkisi var mı bilmiyorum dr son gidişimde aşıyı bana hatırlatmıştı yaptırmam gerektiğini söyledi ben de sağlık ocağı ne derse ona güveniyorum ....

ben yaptırmadım tatlım tetenoz aşısı doktorda istemedi gerek yok dedi

Kızlar günaydın..Okula gitmeden sizlere bir bakayım dedim....Hala cinsiyet değişim şokunu atlatamadım birde kaynanam sağolsun yine feci sinirlerimi bozdu:47: Eşimin abisinin 2 kızı var. Kaynanam bizdeydi 16.haftada, Oğlan olacağını duyunca komşularına varana kadar arayıp haber vermişti. Şimdi eşim kızımız oluyor doktor yanılmış deyince ne dese beğenirsiniz : Kimseye söyleme, abinede demeseydin. Boşver haber verme kimseye demiş :47: çok sinirim bozuldu ya:43: Utanmasa eski zamanlarda hani kız doğan bebekleri tövbe yarabbim gömüyorlarmış ya öyle yapacak bizimkide :47: Kendininde kızı var ve çok düşkün tabiki kızına ama nedense bizimkini kabullenemedi. Eşimde ana kuzusu etkileniyor hemen o ne dese. bende en son sinirlendim eh istersen gelin erkek evlat veremedi diye beni boşada annenin gönlü olsun dedim :1: Akrep burcu olduğumdan mıdır nedir takdımmı takarım ...Kafamda kurup duruyorum 2 gündür. Evet herkese haber vermiştik ilk bebek heyecanıyla oğlumuz oluyor diye,şimdi hayır kızmış demek zor geliyor insana ilk başta ama sonuçta Rabbim böyle takdir etmiş. Ay ay ben bu kaynana ile napcam yaaaa...Birde sözde bebeğime ben işe döndüğümde o bakacaktı, şimdi istermisiniz bakmıyorum ben kızına desin :9: Hakkınızı helal edin valla anlatmasam birilerine çatlayacaktım:31:
takma kafana canım.hayatta var hala öyle insanlar..ne dediğini bilmemek,lafın sonunu düşünmemek bence.size ne abisinin iki kızı varsa. bu sizin kızınız.ayrıca allah sevdiği kullarına kız verirmiş derler.kendini üzüp stres yapma bebeğini düşün canım.

kızlar merhaba ay bu cinsiyet konusunda kaynanaları napsak bilemiyorum insanları üzmek sinirlendirmek çok hoşlarına gidiyor demekki.Benim eltimin kızı var hamile kaldığında kaynanam demişti bakalım banamı çekecek yoksa 2 kız doğuran anasınamı neyse sonra eltimin kızı oldu bak anasına çekmiş diyordu valla hiç çekinmem veririm ağzının payını üstelikte bu ilk torunuydu.Neyse şimdi benim hamile olduğumu öğrenince cinsiyet tahminini sordum ALLAH sağlıklı evlatlar versin dedi sonra bende ekledim.Aman dedim hayırsız anababasına bayramda bile uğramayı tenezzül etmeyen,düşüncesiz evlat olmasında(kayınlarımı kastederek),öyle erkek çocuklar doğurupta sana çekeceğime anneme çekipte kız doğursam ondan iyi demiştim.Allah a şükür annemin 2 kız 1 oğlan ablam olsun ben olayım okulumuzu tamamladık annemize babamıza milletimize hayırlı bireyler olduk çok şükür demiştim:))Ama gerçekten çok kızıyorum böyle saçma sapan cinsiyet yorumu yapan kişilere özelliklede kaynanalara sanki kendilerinin cinsiyeti neyse bide yorum yapıyorlar.He sahi bnm kaynana oğlanlarının oğlu olunca oğulbalı diye seviyor bide o ne demekse...:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay yaknda benmkde yapacak onu bana benm toplamda 3 oldu tok karna 4 ama :56:

benim 6 oldu tatlım ya hayatımda görmedim 60 lı kiloları o yüzden çok canım sıkılıyordu allahtan boyum var belli olmuyor şu an boyuma göre normalde olmam gereken kilodaymışım 1,73 boyum var 63 kg oldum doktor 70 i geçmezsin dedi

merhaba arkadaslar cok yazamıyrum ama hep takip etmeye calısıyorum sizi.bişey sorucam 18. haftadayım ama daha hiç hareket hissetmiyorum normalmi sizce korkuyorum sürekli bişey olacak diye sadece karnım büyüyor baska hiçbir hareket yok:18:

kızlar merhaba ay bu cinsiyet konusunda kaynanaları napsak bilemiyorum insanları üzmek sinirlendirmek çok hoşlarına gidiyor demekki.Benim eltimin kızı var hamile kaldığında kaynanam demişti bakalım banamı çekecek yoksa 2 kız doğuran anasınamı neyse sonra eltimin kızı oldu bak anasına çekmiş diyordu valla hiç çekinmem veririm ağzının payını üstelikte bu ilk torunuydu.Neyse şimdi benim hamile olduğumu öğrenince cinsiyet tahminini sordum ALLAH sağlıklı evlatlar versin dedi sonra bende ekledim.Aman dedim hayırsız anababasına bayramda bile uğramayı tenezzül etmeyen,düşüncesiz evlat olmasında(kayınlarımı kastederek),öyle erkek çocuklar doğurupta sana çekeceğime anneme çekipte kız doğursam ondan iyi demiştim.Allah a şükür annemin kızı 2 kız 1 oğlan ablam olsun ben olayım okulumuzu nasip etsin demiştim:))Ama gerçekten çok kızıyorum böyle saçma sapan cinsiyet yorumu yapan kişilere özelliklede kaynanalara sanki kendilerinin cinsiyeti neyse bide yorum yapıyorlar.He sahi bnm kaynana oğlanlarının oğlu olunca oğulbalı diye seviyor bide o ne demekse...:emir_bebek::emir_bebek:

onları anlamak gerçekten zor oluyor ama herkesin başında böylesi insanlar var anlıycan yalnız değilsin :(

benim 6 oldu tatlım ya hayatımda görmedim 60 lı kiloları o yüzden çok canım sıkılıyordu allahtan boyum var belli olmuyor şu an boyuma göre normalde olmam gereken kilodaymışım 1,73 boyum var 63 kg oldum doktor 70 i geçmezsin dedi

maaşallh canm senn o avantajın varmış...ben 1*60 ım 52 kilo ile başladım 54üm şimdi bnde 13 u gecmekl istemyrm ama baklaım daha yol uzun ne yapacgz blmyrm... :49:

merhaba arkadaslar cok yazamıyrum ama hep takip etmeye calısıyorum sizi.bişey sorucam 18. haftadayım ama daha hiç hareket hissetmiyorum normalmi sizce korkuyorum sürekli bişey olacak diye sadece karnım büyüyor baska hiçbir hareket yok:18:

normalmiş canm 21 22 haftaya kadr bile hssetmemek norma yazyrdu bi yerde kişiden kşye degşyrmuş...

Back
X