• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızımla bende geldik kuşummm bi bakalım dedik napıyo teyzeler ve kardeşler
nasılsınız

ıyıyz teyzesı bışeler aldık kızıma bugun yemek yedık geldık kıyafetlerını attım makıneye yıkanıyor hacı şakırın klasgını bulamdım lavantalı aldım o kadar da kotu kokmuyormuş

ıyıyz teyzesı bışeler aldık kızıma bugun yemek yedık geldık kıyafetlerını attım makıneye yıkanıyor hacı şakırın klasgını bulamdım lavantalı aldım o kadar da kotu kokmuyormuş

güle güle giysin tatlm
yıkıyomusun anacım erken değilmi
ben dalinin deterjanını alıym diyorum sabun tozunun kokusunu hiç sevmiyorum

Iyı aksamlar guzel anneler

Sımdı geldik eve , bebişime yastık aldım, cok uyguna geldı de sıze de haber vereyım dedım English Home dan aldım. 5.9 tl. Ankarada Kentpark da var . bilginize... :3::3::emir_bebek:

güle güle giysin tatlm
yıkıyomusun anacım erken değilmi
ben dalinin deterjanını alıym diyorum sabun tozunun kokusunu hiç sevmiyorum

sağol canım anneme gıdıcem 15 gun kalcam orda ne olur ne olmaz dıye yıkadım.dalının kıne de baktım bugun aynı şampuanı gıbı kokuyor guzeldı o da

nıvea çantalı bakım setı realde 46.99 tl
bübchen çantalı set e bebekte 67.50tl e bebekte
tatlım bübchen çantalı seti sevi bebe den 49 tl ye aldım ben

Sımdı geldik eve , bebişime yastık aldım, cok uyguna geldı de sıze de haber vereyım dedım English Home dan aldım. 5.9 tl. Ankarada Kentpark da var . bilginize... :3::3::emir_bebek:
güle güle yatsın bebişin hayatm sende hoşgeldinnnn ama ben çıkıyom kociş geldi
sağol canım anneme gıdıcem 15 gun kalcam orda ne olur ne olmaz dıye yıkadım.dalının kıne de baktım bugun aynı şampuanı gıbı kokuyor guzeldı o da
iyi yapmışsın o zaman tatlım bende izne ayrılıym o zaman yıkarım hepsini inşallah
ben çıktım iyi gecelerrr kociş geldide

hoşgeldınız gule gule kullansın bebışın
bende bugun onunden gectım ıçerı gırmedım her gttıgımde bakardım halbukı

hu huuuuuuuu kimler var bakimmmm
:3::49::emir_bebek: bizde varız ama dzi izliyoruz....arada bakıyorum..:16:

aaa sağol cnm bende alayım bari ist var ümraniyede...gerçi 6 aydan sonra yatıyolar ama bulunsun dimi

tatlım bübchen çantalı seti sevi bebe den 49 tl ye aldım ben

güle güle yatsın bebişin hayatm sende hoşgeldinnnn ama ben çıkıyom kociş geldi

iyi yapmışsın o zaman tatlım bende izne ayrılıym o zaman yıkarım hepsini inşallah
ben çıktım iyi gecelerrr kociş geldide
evt oyleydı degılmı orda banada zaten pahalı geldı
iyi geceler:79:

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar;
didem resim nasıl resim yüklüyorsun,ben linkten yüklüyorum,sen resim yüklediğin zaman direk ekranda gözüküyor.Anlatta çantanın resimlerini yükleyeyim.

nasılsınız?umarım herşey yolundadır.yavaş yavaş yolun sonuna yaklaşıyoruz:))inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi alıcaz kucağımıza.bu arada size bir kitap tavsiye edeceğim.malum önümüzde büyük bir sınav var ve dersimize iyi çalışmak lazım:)):1:kitabın adı ''GECE BOYUNCA UYUMAK'',YAZARI:JODİ A. MINDELL. Ben okudum çok beğendim.inşallah öğrendiklerimi uygulayabilirim.sizlerede yardımcı olur umarım:emir_bebek:

İyi akşamlar kızlar;
didem resim nasıl resim yüklüyorsun,ben linkten yüklüyorum,sen resim yüklediğin zaman direk ekranda gözüküyor.Anlatta çantanın resimlerini yükleyeyim.

nasılsınız?umarım herşey yolundadır.yavaş yavaş yolun sonuna yaklaşıyoruz:))inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi alıcaz kucağımıza.bu arada size bir kitap tavsiye edeceğim.malum önümüzde büyük bir sınav var ve dersimize iyi çalışmak lazım:)):1:kitabın adı ''GECE BOYUNCA UYUMAK'',YAZARI:JODİ A. MINDELL. Ben okudum çok beğendim.inşallah öğrendiklerimi uygulayabilirim.sizlerede yardımcı olur umarım:emir_bebek:

iyi akşamlar kızlar hoşgeldınız

Back
X