• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Selam kızlar bir türlü tam katılım sağlayamadım eşim apandist ameliyatı oldu hastaneyi çok beğendik bende orada doğum yapmaya karar verdim.Zor günler geçirdik ama çok şükür hepimiz iyiyiz.Dün cicilerini yıkadım kısmetse bugünde ütüleyeceğim güzel teyzeleri.henüz hastane çantası hazırlmadık , ama beşiğimiz hazır hahaha :) umarım sizlerde iyisinizdir.Öptüm güzel annler ve meleklerini

canım geçmiş osun eşine.acaba hangi hastaneyi beğendin izmirde bende hastane araştırması yapıyorum da:emir_bebek:

Son düzenleme:
maddi cnm çalışmam gerekiyor hamileliğimin başında cok rahattım bebeğime bakılır diyordum gün geçtikce sanki ayrılamıcakmısım gibi hissetmeye başladım allah sabrını verir inşallah

Allah sabrını verir canım sıkma canını.Allah yardımcınız olsun.Benim evim uzak olmasa bende ayrılmazdım ama biraz mecburi oldu.

selam anncikler....biz bugün güne iyi başlıcaktık ki malum şok haber....

Bebişim çok hareketli..artık hareketten ziyade ayakları elleri...bariz belli bi şekilde vuruyo ve itiyo bizi...çok mutluyum o konuda....

bebişleri gören annicikler...maşallah artık sıra 2 kiloları görmede 4 hafta içinde rahat rahat onlarıda görücez inş... Maruz görün beni bi uyuşukluk var üstümde...

Bugün anneme gidiyorum 2 gün int yok... Babam aradı bebiş eksiklerini alalım die... Ev tipi ana kucağını ona aldırmayı düşünüyorum...fazla kalmamıştı eksiğimiz zati... Bi bebek arabası kalıcak babamada aldırırsam....acaba çokmu acele ettim diyorum..herşeyi hazır diye biliriz... Rabbim sağlıkla...vaktinde..hayırlı zamanda bebişlerimizi yollasın inş.... Tadini alldıra aldıra hamilelik geçirmeyi... Inş..

hoşgeldin canım çoook geçmiş olsunnn :48:
açıkcası ben de sağlıklı olsun inşallah gözleri bana benzesin istiyorum.. Maviş kızım olsunnn :69:
Allah önce sağlık versin de..

teşekkür ederim canım.ayy ne güzel bende gözlerinin masmavi veya yemyeşil olmasını çok istiyorum.babamın gözleri renkli benimki çok açık kahverengi.tabi öncelikle sağlıcakla vakti zamanında dünyaya gelmesi en önemlisi.

selam anncikler....biz bugün güne iyi başlıcaktık ki malum şok haber....

Bebişim çok hareketli..artık hareketten ziyade ayakları elleri...bariz belli bi şekilde vuruyo ve itiyo bizi...çok mutluyum o konuda....

bebişleri gören annicikler...maşallah artık sıra 2 kiloları görmede 4 hafta içinde rahat rahat onlarıda görücez inş... Maruz görün beni bi uyuşukluk var üstümde...

Bugün anneme gidiyorum 2 gün int yok... Babam aradı bebiş eksiklerini alalım die... Ev tipi ana kucağını ona aldırmayı düşünüyorum...fazla kalmamıştı eksiğimiz zati... Bi bebek arabası kalıcak babamada aldırırsam....acaba çokmu acele ettim diyorum..herşeyi hazır diye biliriz... Rabbim sağlıkla...vaktinde..hayırlı zamanda bebişlerimizi yollasın inş.... Tadini alldıra aldıra hamilelik geçirmeyi... Inş..

Canım bebeiş güle güle kullansın aldıklarını,millete alacak birşeyler bıraksaydınız:1:Özlicez seni sağlıkla git sağlıkla gel.

canım geçmiş osun eşine.acaba hangi hastaneyi beğendin izmirde bende hastane araştırması yapıyorum da:emir_bebek:

Canım karataş hastanesi 1 gece kaldık çalışanlar çok ilgili çok kibar doğum katında kaldık zaten doktorunuda çok beğendim Reşat Bozoklar dışarıdanda doğum alıyorlar doktorunlada konuş istersen.

canım bebeiş güle güle kullansın aldıklarını,millete alacak birşeyler bıraksaydınız:1:özlicez seni sağlıkla git sağlıkla gel.

:70::71: Sağol cnm benim... Işte babam alsın ev tipi ana kucağı istediğimi bulsaydım bu disney bungge olan.. 90 tl idi... Uygundu fiyatı meğersem yurdışından gelmiş belli sayıda o satışı yok artık bitmiş çünkü depolarda çok üzüldüm bu sefer diğerlerine bakıcam..onu alsın yeter zati...acaba hasta bezimide aldırsammı die düşünüyorum:9: Ama bepantenimide aldırcam merhem..o çok lazım oluyomuş poposuna arada sürün diyo anneler...

slm arkadaşlar sanırım matıs anneliginden nisan anneligine terfi edicem bizide aranıza kabul :17:edermisiniz. sat 25 temmuz mayısın 1 olarak gözüküyo aslında dogum ama drumuz 26 nisandan itibaren bekliyoruz dedi:81: . benide eklermisiniz tabloya 65le hamile kaldım şimdi 73 olduk

slm arkadaşlar sanırım matıs anneliginden nisan anneligine terfi edicem bizide aranıza kabul :17:edermisiniz. Sat 25 temmuz mayısın 1 olarak gözüküyo aslında dogum ama drumuz 26 nisandan itibaren bekliyoruz dedi:81: . Benide eklermisiniz tabloya 65le hamile kaldım şimdi 73 olduk

:46: Süper....hoşgeldin cnm aramıza..kapımız herkese açık...ceee yapıpı gitme ama... Gel bildiklerini paylaş bizimle... Ee bebişin nasıl...gelişimi..kaç kio aldın...kaynananı seviyomusun:9: Alışveriş yaptımı..:60:

slm arkadaşlar sanırım matıs anneliginden nisan anneligine terfi edicem bizide aranıza kabul :17:edermisiniz. sat 25 temmuz mayısın 1 olarak gözüküyo aslında dogum ama drumuz 26 nisandan itibaren bekliyoruz dedi:81: . benide eklermisiniz tabloya 65le hamile kaldım şimdi 73 olduk

hoşgeldin canım :48: Sağlıkla doğum yapalım inşallah..
Bebişin kız mı erkek mi??? :81::emir_bebek:

slm arkadaşlar sanırım matıs anneliginden nisan anneligine terfi edicem bizide aranıza kabul :17:edermisiniz. Sat 25 temmuz mayısın 1 olarak gözüküyo aslında dogum ama drumuz 26 nisandan itibaren bekliyoruz dedi:81: . Benide eklermisiniz tabloya 65le hamile kaldım şimdi 73 olduk

hoşgeldin tatlım

canım egepol hastanesi gökalp beyi bir araştır derim

Kızlar ben çıkıyorum...Pc açıktı ama başında yoktum...Yeni gelen annişkolar hoşgeldiniz...Eşim uyandı veee istekleri bitmiyor...Mutfaktayım yani...Sonrada dışarı çıkacağız dolaşalım biraz...Sıkıldım evde...Gelince girerim yine...Öpüldünüz...

kızlar karnım acıktı yaa cok fena oluyorum acıkınca canım tatalı pasta kurabıye felab ıstıyro ne yapacagım bılmıyorum aklıma bı pasta geldı eve gıdınce hemen basına gecıpyapacagım ınsallah.sıze soylesem sızınde canınız ıster o nednle ne oldugunu yazmayım demı dılımı tutmam gerek:66:

:6:
kızlar karnım acıktı yaa cok fena oluyorum acıkınca canım tatalı pasta kurabıye felab ıstıyro ne yapacagım bılmıyorum aklıma bı pasta geldı eve gıdınce hemen basına gecıpyapacagım ınsallah.sıze soylesem sızınde canınız ıster o nednle ne oldugunu yazmayım demı dılımı tutmam gerek:66:

artık söyledin bile pasta dedin :1::2::3::4:

Back
X