- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.981
dun bende bebgın kıyaftlerını bırde kendı gecelıklerımı utuledım bak bana bışe olursa bebgınkıler bunlarbenımkıler bunlar dedım baktım duygulandı sana ne olcak dıyor acıttım kendımı bıraz
Benim eşimde geçen gün marketten gelirken nefes nefese kaldığımı ve kaplumbağa hızıyla yürüdüğümü görünce bu hafta sonu şu hastane geceliği ve kalan eksikleri tamamlasak iyi olucak dedi

bence bebegın alısverısı oyle bırgunde bıtmez.zevkı cıkmazkı.ben ayrı ayrı her gıttıgım yerden degısık bısey alma taraftarıyım.yanı carsıya her cıkısımda bır sey alırım.bırkac magazadan degısık seyler alma taraftarıyım.hem daha keyıflı oluyor.her hafta baska bısey alınıyor.bırden zaten herseyı tamamlayamassınızki.mutlaka yıne bır eksıgı cıkacaktır.bence yavas yavas degısık yerlerden alınırsa daha guzel olur
katılıyorum sanca ayrıca ben hemen alamam ıcelıycem araştrcam ıçıme sıncek oyle

Son düzenleme: 

rüyan hayırlı olsun canım ben de dün gece doğum yaptığımı gördüm ve hemen alıp emzirmeye çalıştım gün yaklaştıkça böyle rüyalar çok görcez herhalde
rüyan hayırlı olsun canım ben de dün gece doğum yaptığımı gördüm ve hemen alıp emzirmeye çalıştım gün yaklaştıkça böyle rüyalar çok görcez herhalde 

ooo baya pahalıymışş. onun yerine 2 tam 1 çeyrel altın takabilirim kocişe
ooo baya pahalıymışş. onun yerine 2 tam 1 çeyrel altın takabilirim kocişe

allah ıyılıgını versin
allah ıyılıgını versin yatırım
  yatırım