• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bende bebeğinkileri yıkadım onları ütülüyorum erken biraz ama şimdi bile 2 tane ütüleyip bırakıyorum daral geliyo 32. Haftamda yapamam heralde çantasına o zaman yerleştiririm hurca koycam iyiyken bitsin bugünde kızım bek bi nazlı kıpardamıyo doğru düzgün bütün gece uyutmadı beni şimdi kendi uyuyo heralde ana kucağıda pahalı bişey alma 5 yada en fazla 6 ay kullanılıyo
kesinlikle haklısın cnm yazık günah dediğin gibi bide hakkını vererek kullanamazsam die...düşünüyorum..uygun bişey alcam dediğin gibi hepsinin fonksiyonu aynı nede olsa..
selam herkese.iş yapanlara kolay gelsin.:34:

slm cnm hoşgeldiniz..:71:

kesinlikle haklısın cnm yazık günah dediğin gibi bide hakkını vererek kullanamazsam die...düşünüyorum..uygun bişey alcam dediğin gibi hepsinin fonksiyonu aynı nede olsa..

slm cnm hoşgeldiniz..:71:

hosbulduk canım.kızlar ben artık yurumekte zorlanıyorum.yanı hemen yoruluyorum.sızdede oyle oluyormu

sankı bebegın kafası asagıdaymısda heran cıkacakmıs gıbı sıkıstırıyor benı.allah korusun cok zorluyor beni.hemen eve donmek ıstıyorum bende.

sankı bebegın kafası asagıdaymısda heran cıkacakmıs gıbı sıkıstırıyor benı.allah korusun cok zorluyor beni.hemen eve donmek ıstıyorum bende.

aynı ben işte sanki değil bebeğin kafası aşağıda zaten 27 haftalarda dönüyomuş ben kontrole gittiğimde kafası aşağıda poposu soluma doğru bükmüş ayaklarınıda sağ böbreğime yaslamıştı nasıl rahat ediyo o pozisyonda bilmem sağıma ve kuşuma çok baskı yapıyo

cnm ilk bebiş..bide bana hep diyolar çok yukarda die midem falan..belki ondandır...kız için aşşağıda derler kuşa baskısı çok olurmuş... Erkek bebek yukarda olur derler ama...

aynı ben işte sanki değil bebeğin kafası aşağıda zaten 27 haftalarda dönüyomuş ben kontrole gittiğimde kafası aşağıda poposu soluma doğru bükmüş ayaklarınıda sağ böbreğime yaslamıştı nasıl rahat ediyo o pozisyonda bilmem sağıma ve kuşuma çok baskı yapıyo

evet aynısı bendede oluyo.tekmelerdede bazen cok canım yanıyor.asagıda cok hıssedıyorum tekmelerını.ama sankı ılk bebegımmıs gıbı hıssedıyorum.ogluma hamıleyken ne oldu ne bıttı anlamadım.12 sene gectı tabı.unutuyor ınsan herseyı:90::90:

slm annelerrr :49: kocişle gittik park yatak almaya bğenmedik ama yaaa :1: mobilya alıcaz artık,allahtan eşimde beğenmedi ben zaten beğenmiyodum ii oldu :1: bizde yedik içtik gezdik tozduk geldik,tabi kaplumbağa hızında ve nefes nefese :1:

slm annelerrr :49: kocişle gittik park yatak almaya bğenmedik ama yaaa :1: mobilya alıcaz artık,allahtan eşimde beğenmedi ben zaten beğenmiyodum ii oldu :1: bizde yedik içtik gezdik tozduk geldik,tabi kaplumbağa hızında ve nefes nefese :1:

en ıyısını yapmıssınız.bende park yatakları hıc begenmedım ve belis marka cok guzel bır besık aldım.eşimde hıc sevmedı zaten park yataklarını.seyahat işi bunlar dedı.

cnm ilk bebiş..bide bana hep diyolar çok yukarda die midem falan..belki ondandır...kız için aşşağıda derler kuşa baskısı çok olurmuş... Erkek bebek yukarda olur derler ama...

mrb kızlarrr nasılsınızz bugun yıne cıcıler aldık geldık
evt benım karnımda aşşada kızım olcak. banada çok baskı yapıyor bırde sankı bıyerın mrarınca agrır ya benım kuşum oyle:1: agrıyr sankı çurutmuşler gıbı yan kemılerı felan bazen dayanamıyorum ozellıkle uyandıktan sonra sızdede boyle oluyormu kızlar

Back
X