• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bu arada dün akşam sormustum ama arada kaynadı,aklıma geldı de bi daha sorayım :1: sizin sağlık ocaklarında da süt kuponu dağıtıyolar mı? hamılelıgın 7. ayında hamılelere süt kuponu dağıtıyo bızım saglık ocagı,daha doğrusu kocaeli genelınde öyleymiş,o kuponla belırtılen bı marketten her ay bi kerede 12 paket 1 litrelık süt alıcakmısım bedavaya bi kere aldım daha ,dağıt dağıt bitmiyo valla her ay kontole geldıkce sana bu kuponlardan verıcem dedı benım ebe,bende ihtiyacı olan bırıne verın dedım,olmaz almak zorundasın,içmesende puding yap ye dedi ,bakalım haftaya aldıklarımı kıme dagıtcam bı dunya süt beaaa :1:

mrb kızlarrr nasılsınızz bugun yıne cıcıler aldık geldık
evt benım karnımda aşşada kızım olcak. banada çok baskı yapıyor bırde sankı bıyerın mrarınca agrır ya benım kuşum oyle:1: agrıyr sankı çurutmuşler gıbı yan kemılerı felan bazen dayanamıyorum ozellıkle uyandıktan sonra sızdede boyle oluyormu kızlar

cıcılerınız hayırlı olsun.agrılar aynen bendede oluyor.hele o kasık agrıları yokmu.yatakta saga sola donerken bagırtıyo benı.hele bıraz yurudummu hemen baslıyor.yuruken ördek gıbı yuruyorum:1::1:

bu arada dün akşam sormustum ama arada kaynadı,aklıma geldı de bi daha sorayım :1: Sizin sağlık ocaklarında da süt kuponu dağıtıyolar mı? Hamılelıgın 7. Ayında hamılelere süt kuponu dağıtıyo bızım saglık ocagı,daha doğrusu kocaeli genelınde öyleymiş,o kuponla belırtılen bı marketten her ay bi kerede 12 paket 1 litrelık süt alıcakmısım bedavaya bi kere aldım daha ,dağıt dağıt bitmiyo valla her ay kontole geldıkce sana bu kuponlardan verıcem dedı benım ebe,bende ihtiyacı olan bırıne verın dedım,olmaz almak zorundasın,içmesende puding yap ye dedi ,bakalım haftaya aldıklarımı kıme dagıtcam bı dunya süt beaaa :1:

ben saglık ocagıne gıtmıyorum ama burda boyle bısey duymadım.bılmıyorum ben.bol bolıcersınız sıde afıyet olsun

bu arada dün akşam sormustum ama arada kaynadı,aklıma geldı de bi daha sorayım :1: sizin sağlık ocaklarında da süt kuponu dağıtıyolar mı? hamılelıgın 7. ayında hamılelere süt kuponu dağıtıyo bızım saglık ocagı,daha doğrusu kocaeli genelınde öyleymiş,o kuponla belırtılen bı marketten her ay bi kerede 12 paket 1 litrelık süt alıcakmısım bedavaya bi kere aldım daha ,dağıt dağıt bitmiyo valla her ay kontole geldıkce sana bu kuponlardan verıcem dedı benım ebe,bende ihtiyacı olan bırıne verın dedım,olmaz almak zorundasın,içmesende puding yap ye dedi ,bakalım haftaya aldıklarımı kıme dagıtcam bı dunya süt beaaa :1:

ılk defa duydum senden canım ne guzel sut ıçmeye teşvik edıyrlar

cıcılerınız hayırlı olsun.agrılar aynen bendede oluyor.hele o kasık agrıları yokmu.yatakta saga sola donerken bagırtıyo benı.hele bıraz yurudummu hemen baslıyor.yuruken ördek gıbı yuruyorum:1::1:
sağol canım.ayy bende aynı ordek gıbı yuruyorum bırde karnım gerılıyor sankı patlıcak

Tetanoz asısı vurulan varmı.

yaa onu ben de merak ediyorum şimdi tam ben soracaktım iyi açtın canım konuyu.. bi arkadaşım bana sağlık ocağına gidip kayıt olmam gerektiğini, orda tetanoz aşısı yapacaklarını söylemişlerdi ama ben doktoruma sormadan bişey yapmak istemedim, aksi gibi doktora da sormayı unuttum ne zamandır.. bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..

slm annelerrr :49: Kocişle gittik park yatak almaya bğenmedik ama yaaa :1: Mobilya alıcaz artık,allahtan eşimde beğenmedi ben zaten beğenmiyodum ii oldu :1: Bizde yedik içtik gezdik tozduk geldik,tabi kaplumbağa hızında ve nefes nefese :1:
odan varsa cnm hoş bi takım al... Odanda yatıcak dimi bi müdted yerin varsa beşiğini koyarsın geçiçi olrak ne düşünüyosunuz
evt benım karnımda aşşada kızım olcak. Banada çok baskı yapıyor bırde sankı bıyerın mrarınca agrır ya benım kuşum oyle:1: Agrıyr sankı çurutmuşler gıbı yan kemılerı felan bazen dayanamıyorum ozellıkle uyandıktan sonra sızdede boyle oluyormu kızlar

aynen cnm..çürümüş gibi acıyo :9:

yaa onu ben de merak ediyorum şimdi tam ben soracaktım iyi açtın canım konuyu.. Bi arkadaşım bana sağlık ocağına gidip kayıt olmam gerektiğini, orda tetanoz aşısı yapacaklarını söylemişlerdi ama ben doktoruma sormadan bişey yapmak istemedim, aksi gibi doktora da sormayı unuttum ne zamandır.. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..

ben ılk cocugumda yaptırmıstım.ıkı defa vurmuslardı.ben gecen yaz elımı kesmıstım.tetanoz yaptılar.doktora sordum sen bır doz yaptır dedı.ama ben saglık ocagına gıtmedıgım ıcın yaptıramadım henuz.

yaa onu ben de merak ediyorum şimdi tam ben soracaktım iyi açtın canım konuyu.. bi arkadaşım bana sağlık ocağına gidip kayıt olmam gerektiğini, orda tetanoz aşısı yapacaklarını söylemişlerdi ama ben doktoruma sormadan bişey yapmak istemedim, aksi gibi doktora da sormayı unuttum ne zamandır.. bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..

benım dr gerek yok dedı bende vurdurmadım.ama bazı arkadaşlar ıkı doz vuruldu

hosbulduk canım.kızlar ben artık yurumekte zorlanıyorum.yanı hemen yoruluyorum.sızdede oyle oluyormu

evet ben de zorlanıyorum nefes nefes e kalmaktan ziyade baldırlarım kasıyo

evt benım karnımda aşşada kızım olcak. Banada çok baskı yapıyor bırde sankı bıyerın mrarınca agrır ya benım kuşum oyle:1: Agrıyr sankı çurutmuşler gıbı yan kemılerı felan bazen dayanamıyorum ozellıkle uyandıktan sonra sızdede boyle oluyormu kızlar

ayağa kalkınca oluyo cnm benim de aynen yan kemiklerim acıyo çürümüş gibi

bu arada dün akşam sormustum ama arada kaynadı,aklıma geldı de bi daha sorayım :1: Sizin sağlık ocaklarında da süt kuponu dağıtıyolar mı? Hamılelıgın 7. Ayında hamılelere süt kuponu dağıtıyo bızım saglık ocagı,daha doğrusu kocaeli genelınde öyleymiş,o kuponla belırtılen bı marketten her ay bi kerede 12 paket 1 litrelık süt alıcakmısım bedavaya bi kere aldım daha ,dağıt dağıt bitmiyo valla her ay kontole geldıkce sana bu kuponlardan verıcem dedı benım ebe,bende ihtiyacı olan bırıne verın dedım,olmaz almak zorundasın,içmesende puding yap ye dedi ,bakalım haftaya aldıklarımı kıme dagıtcam bı dunya süt beaaa :1:

ooo süper ilk defa sende duyuyorum bizim burada yok cnm

Yatınca bir türlü rahat edemiyorum eşim artık doksanlık nene gibisin demeye başladı bir yerin ağrıyorsa söyle doktora götüreyim diyor :1::2::3::4: Hamileliği bal börek sanıyor galiba

kızlar sızce hangısı yarın almaya gtcez de karar veremıyorum
graco mırage ts seyahat sistemi - grazıa - ürün kategorileri

graco mırage ts seyahat sistemi - venus - ürün kategorileri

graco ultıma + ts - cırcus - ürün kategorileri

ılk ıkı arasından secım yapıcam ama 3.olabılır onları begenmezsem üçüncde kı tek olumsuz olan pembelı olması aslında kızım olck ama ortak renk olsun ıstıyorum

ilki ni beğendim grazia olan

graco mırage ts seyahat sistemi - grazıa - ürün kategorileri

graco mırage ts seyahat sistemi - venus - ürün kategorileri

graco ultıma + ts - cırcus - ürün kategorileri

ılk ıkı arasından secım yapıcam ama 3.olabılır onları begenmezsem üçüncde kı tek olumsuz olan pembelı olması aslında kızım olck ama ortak renk olsun ıstıyorum

ben olsam kırmızıyı alırdım.bende kırmızı aldım cunku.hem kıza hem erkege oluyo

Son düzenleme:
Yatınca bir türlü rahat edemiyorum eşim artık doksanlık nene gibisin demeye başladı bir yerin ağrıyorsa söyle doktora götüreyim diyor :1::2::3::4: Hamileliği bal börek sanıyor galiba

elımden tutturuyorum bende oyle kalkıyorum:1:bıde kaç kere tuv kalkıyorum ben çatlıcak gıbı oluyorum.

Selam kızlar
Biz de bugün beşiklere baktık.
Belis ya da Çilek alıcaz.
Aslında İstikbaldekini de çok sevdim ben ama çekmecesi filan yok.
Öyle olunca da siğerlerine göre daha kullanışsız ve pahalı oluyor.

Dorti siz Belis',n hangi beşiğini aldınız?

GRACO MIRAGE TS Seyahat Sistemi - GRAZIA - Ürün Kategorileri

GRACO MIRAGE TS Seyahat Sistemi - VENUS - Ürün Kategorileri

GRACO ULTIMA + TS - CIRCUS - Ürün Kategorileri

Ben 3. yü sevdim.
Farklı renkte olabilir tabii.

Selam kızlar
Biz de bugün beşiklere baktık.
Belis ya da Çilek alıcaz.
Aslında İstikbaldekini de çok sevdim ben ama çekmecesi filan yok.
Öyle olunca da siğerlerine göre daha kullanışsız ve pahalı oluyor.

Dorti siz Belis',n hangi beşiğini aldınız?

hoşgeldınız çılekte ıkı model var bende ıstıkbaldekını çok begendım kırmızı olan degılmı canım.
belıste daha çok model var belıs bak derım.benım odama sıgmıyor bambu alıcam

Back
X