- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #36.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm annişler nasılsınız bakalım bugün hava çok çok güzel yaa ve bu havada evde oturucam dışarı çıksam hemen kasık ağrısıyla geri dönüyorum bi pazar yapıyım bari Allahtan o yakın yoksa napardım ben :)
İyi uykular,keşke bende böyle erken uyuyabilsem![]()
Merhaba güzel anneler
Bugün sabah yürüyüşümüzü yaparken kocaman bi köpek atladı üstümüzeçantama takılmış aptal köpek bi de o kadar koşmuş peşimden arkamdan bi atladı, irkildim birden döndüm bu salağı görünce bi sinirlendim ki, ben öyle korkunca bebişim de korkmuştur, nasıl ısırasım geldi hayvanı yaa.. aptal kazara ısırsa beni uğraş dur kuduz aşısı falan sahibi de yok.. Allahtan korkmam kediden köpekten de başımdan atabildim.. dikkatli olun kızlar siz de, nerden ne çıkacağı belli olmuyor valla
![]()
ay hayvanı ısırasınmı geldi...ilahi çok hoşsun.. annelik iç güdüsü işte...kendinden önce onu düşünüyo insan... vallahi dikkat etmek lazım..dediğin gibi nerden ne çıkacağı belli olmuyo allah korusun... geçmiş olsun diyelim...
Merhaba güzel anneler
Bugün sabah yürüyüşümüzü yaparken kocaman bi köpek atladı üstümüzeçantama takılmış aptal köpek bi de o kadar koşmuş peşimden arkamdan bi atladı, irkildim birden döndüm bu salağı görünce bi sinirlendim ki, ben öyle korkunca bebişim de korkmuştur, nasıl ısırasım geldi hayvanı yaa.. aptal kazara ısırsa beni uğraş dur kuduz aşısı falan sahibi de yok.. Allahtan korkmam kediden köpekten de başımdan atabildim.. dikkatli olun kızlar siz de, nerden ne çıkacağı belli olmuyor valla
![]()
Selam kızlar
Ayy çok korkarım köpekten.
Ben olsam avaz avaz bağırırdım herhalde.
Korktuğunu anlayınca da daha çok saldırıyor bu köpekler.
Allah korumuş valla.
Dediğin gibi ısırsa uğraş dur.
Böyle bir firsati daha önce gören var mi? GittiGidiyor.com'da #35663159 kızlar bakın ana kucağı ve emz,rme yastığınu 55 tl veriyo çok temiz normalde 150 tl ana kucağı... ben alıcaktım fikir değiştirdim başka bi yerden alıcam...sallana beşiği falanda 200 gibi veriyo sanırım hatta bana 3 ünü 200 e verim al dedi ama eşim istemiyor annelik kim yapıcakmış... bilginiz olsun...bazı ürünleri günendiğiniz bi yerden alına bilir...ürün geldi beğenmedim...onay vermezsin para geçiş yapmaz satıcıya ürünü geri yollarsın..
canım akşam eşimle buna bayıldık bizde alıcaz kızımıza istikbalde gördüm fiyatyıda çok uygun 45 tl falan güle güle kullansın kuzucugunkızlar babamız bana süpriz yapmıştı unuttum paylaşmaya...2 hafta olucak alalı... bunun tekli koltuğunu 2 arkadaşa hediye almıştık...çok beğenmişlerdi ve 3 senedir kullanıyolar hiç bişey olmadı..kılıfı yıkanıyo... 4-5 yaşına kadar kullanılıyo... heycan yaptım ya görünce..bu yatakda oluyo baya kullanıcam gibi geliyo..yazlığa götürürüm yatar..iki yastık yanlara koydummu oh..
![]()
![]()
![]()
sağolun kızlar iyi dilekleriniz için şu zamanlar biraz geçse içim biraz daha rahatlayacak..
zaten bugün herkese sitem ettim şurda 1.5 ay daha dayanın dedim yanımda kalın dedim ağladım napıyım yaa zaten yeteri kadar üzüldüm bugün inanın herkes kendi derdinde artık bundan sonra herkesi herşeyi allaha havale ettim herşey olacağına varsın napıyım(
anam beşik kendi sallanıyo ya... bide kaynanamlar konuşuyo bizim zmanımızda o yoktu şöyleydi böyleydi die..adamın içine sinmiş ilk defa dedi... neyse mühim değil zati konuşsunlar..çok ta tınben baktım canım cok temiz görünüyorlar gercekten ama eşim 2.el olduğu için almaz
senin eşinde alemmiş bunun annelikle ne alakası varmıs???
canım akşam eşimle buna bayıldık bizde alıcaz kızımıza istikbalde gördüm fiyatyıda çok uygun 45 tl falan güle güle kullansın kuzucugun