• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm annişler nasılsınız bakalım bugün hava çok çok güzel yaa ve bu havada evde oturucam dışarı çıksam hemen kasık ağrısıyla geri dönüyorum bi pazar yapıyım bari Allahtan o yakın yoksa napardım ben :)

slm annişler nasılsınız bakalım bugün hava çok çok güzel yaa ve bu havada evde oturucam dışarı çıksam hemen kasık ağrısıyla geri dönüyorum bi pazar yapıyım bari Allahtan o yakın yoksa napardım ben :)

slm cnm 30 dak olsa çık dışarı..yürüşüy iyidir... hava güzel değerlendirmek lazım..

Merhaba güzel anneler :3:
Bugün sabah yürüyüşümüzü yaparken kocaman bi köpek atladı üstümüze :20: çantama takılmış aptal köpek bi de o kadar koşmuş peşimden arkamdan bi atladı, irkildim birden döndüm bu salağı görünce bi sinirlendim ki, ben öyle korkunca bebişim de korkmuştur, nasıl ısırasım geldi hayvanı yaa.. aptal kazara ısırsa beni uğraş dur kuduz aşısı falan sahibi de yok.. Allahtan korkmam kediden köpekten de başımdan atabildim.. dikkatli olun kızlar siz de, nerden ne çıkacağı belli olmuyor valla :52:

Bugün sabah yürüyüşümüzü yaparken kocaman bi köpek atladı üstümüze :20: çantama takılmış aptal köpek bi de o kadar koşmuş peşimden arkamdan bi atladı, irkildim birden döndüm bu salağı görünce bi sinirlendim ki, ben öyle korkunca bebişim de korkmuştur, nasıl ısırasım geldi hayvanı yaa.. aptal kazara ısırsa beni uğraş dur kuduz aşısı falan sahibi de yok.. Allahtan korkmam kediden köpekten de başımdan atabildim.. dikkatli olun kızlar siz de, nerden ne çıkacağı belli olmuyor valla :52:

:9: ay hayvanı ısırasınmı geldi...ilahi çok hoşsun.. annelik iç güdüsü işte...kendinden önce onu düşünüyo insan... vallahi dikkat etmek lazım..dediğin gibi nerden ne çıkacağı belli olmuyo allah korusun... geçmiş olsun diyelim...

:9: ay hayvanı ısırasınmı geldi...ilahi çok hoşsun.. annelik iç güdüsü işte...kendinden önce onu düşünüyo insan... vallahi dikkat etmek lazım..dediğin gibi nerden ne çıkacağı belli olmuyo allah korusun... geçmiş olsun diyelim...

ehuehuehu öyle valla, çok sinirlendim.. insan böyle miniminnacık savunmasız bi canlı taşırken içinde herkesten her şeyden kendisine karşı duyarlı olmasını bekliyo.. hele o arkasına baka baka yürüyen insanlar yok mu, sen çekilmesen ezip geçecekler, az mı uyardım ''önünüze bakın biraz da'' diye.. e sinir de var :20:

Selam kızlar :3:

Ayy çok korkarım köpekten.
Ben olsam avaz avaz bağırırdım herhalde.
Korktuğunu anlayınca da daha çok saldırıyor bu köpekler.
Allah korumuş valla.
Dediğin gibi ısırsa uğraş dur.

Selam kızlar :3:

Ayy çok korkarım köpekten.
Ben olsam avaz avaz bağırırdım herhalde.
Korktuğunu anlayınca da daha çok saldırıyor bu köpekler.
Allah korumuş valla.
Dediğin gibi ısırsa uğraş dur.

Korkutmak için yapıyolar zaten genelde ilk hamleyi, sen geri adım atınca da uğraşıyo senle.. pazar sabahı eğlencesi beni kestirmiş gözüne aptal köpek, üzerine gidince de gözlerini kaçırıp dönüp arkasını gidiyo :9:

Böyle bir firsati daha önce gören var mi? GittiGidiyor.com'da #35663159 kızlar bakın ana kucağı ve emz,rme yastığınu 55 tl veriyo çok temiz normalde 150 tl ana kucağı... ben alıcaktım fikir değiştirdim başka bi yerden alıcam...sallana beşiği falanda 200 gibi veriyo sanırım hatta bana 3 ünü 200 e verim al dedi ama eşim istemiyor annelik kim yapıcakmış... bilginiz olsun...bazı ürünleri günendiğiniz bi yerden alına bilir...ürün geldi beğenmedim...onay vermezsin para geçiş yapmaz satıcıya ürünü geri yollarsın..

Böyle bir firsati daha önce gören var mi? GittiGidiyor.com'da #35663159 kızlar bakın ana kucağı ve emz,rme yastığınu 55 tl veriyo çok temiz normalde 150 tl ana kucağı... ben alıcaktım fikir değiştirdim başka bi yerden alıcam...sallana beşiği falanda 200 gibi veriyo sanırım hatta bana 3 ünü 200 e verim al dedi ama eşim istemiyor annelik kim yapıcakmış... bilginiz olsun...bazı ürünleri günendiğiniz bi yerden alına bilir...ürün geldi beğenmedim...onay vermezsin para geçiş yapmaz satıcıya ürünü geri yollarsın..

ben baktım canım cok temiz görünüyorlar gercekten ama eşim 2.el olduğu için almaz:19:
senin eşinde alemmiş bunun annelikle ne alakası varmıs???

kızlar babamız bana süpriz yapmıştı unuttum paylaşmaya...2 hafta olucak alalı... bunun tekli koltuğunu 2 arkadaşa hediye almıştık...çok beğenmişlerdi ve 3 senedir kullanıyolar hiç bişey olmadı..kılıfı yıkanıyo... 4-5 yaşına kadar kullanılıyo... heycan yaptım ya görünce..bu yatakda oluyo baya kullanıcam gibi geliyo..yazlığa götürürüm yatar..iki yastık yanlara koydummu oh..

1000455x.jpg

1000456p.jpg

1000457m.jpg
canım akşam eşimle buna bayıldık bizde alıcaz kızımıza istikbalde gördüm fiyatyıda çok uygun 45 tl falan güle güle kullansın kuzucugun

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için şu zamanlar biraz geçse içim biraz daha rahatlayacak..

zaten bugün herkese sitem ettim şurda 1.5 ay daha dayanın dedim yanımda kalın dedim ağladım napıyım yaa zaten yeteri kadar üzüldüm bugün inanın herkes kendi derdinde artık bundan sonra herkesi herşeyi allaha havale ettim herşey olacağına varsın napıyım:((

canım allah herkese vicdan versinb bende artık hiç kimseye taviz vermiyorum nasıl bana önceden laf sokuyorlarsa bende aynen onalra hamileyim valla kusura bakmayın diyorum daha şurda 15 gun öncesine kadar herkesin meyvesini ayağına götürürüdm aa baktım kimsede tık yok yeter dedim bundan sonra sadece bebeğime ve kendime yaşayacağım birde eşime

ben baktım canım cok temiz görünüyorlar gercekten ama eşim 2.el olduğu için almaz:19:
senin eşinde alemmiş bunun annelikle ne alakası varmıs???
anam beşik kendi sallanıyo ya... bide kaynanamlar konuşuyo bizim zmanımızda o yoktu şöyleydi böyleydi die..adamın içine sinmiş ilk defa dedi... neyse mühim değil zati konuşsunlar..çok ta tın:9:
canım akşam eşimle buna bayıldık bizde alıcaz kızımıza istikbalde gördüm fiyatyıda çok uygun 45 tl falan güle güle kullansın kuzucugun

evet cnm 45 tl miş ben yanlış anlamışım 40 a almış eşim gerçekten müthiş bişi bYILDIM...sizde alın güle güle kullanın inş

Back
X