- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #37.081
2. mart bebişide geldi...35+5 te maşallah 3 kiloya yakın doğmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 11 den sonra bebeğim tv izliyorum..Doğumlar,bebek bakımıiemzirme ve daha bir çok şey var..İzlemenizi tavsiye ediyorum..
ben çıkıyorum arkadaşlar..esra siteler için teşekkür ediyorum..hakkımızda hayırlısı..bunlardan biri oldu oldu,olmazsa uğraşmayacağım canım..herkeze iyi geceler...
canım bence doğar doğmaz ver derim yani senin sütünü emdikten sonra çünkü ben kızımda çeşit çeşit emzik almıştım sezeryan olunca 3.gün evdeydik hemen verdim ama almadı o kadar çok uğraşmıştım ki ama bu sefer dediğim gibi deneyeceğim inşallah bu alır çünkü bebeklerin cok cok emmesi çok hoşuma gidiyor![]()
gunaydın kızlar nasılsınız bebgım ıyı cok sukurde ben bogazımı üşütmüşüm sankı karların üzerinde yatmışım gıbı felaket öksürüyorum ne olacaksa bılmıyorum bu halım.bal ıle karabıber felan alıyorum ıcımı ısıtsın dıye ama ınsallah faydası hemen olur
gunaydın kızlar nasılsınız bebgım ıyı cok sukurde ben bogazımı üşütmüşüm sankı karların üzerinde yatmışım gıbı felaket öksürüyorum ne olacaksa bılmıyorum bu halım.bal ıle karabıber felan alıyorum ıcımı ısıtsın dıye ama ınsallah faydası hemen olur
gunaydın gecmıs olsun.bence doktorla gorusmende fayda var.ben ıctıgım antıbıyotıge ve yedıgım serumlara ragmen hala duzelemedım.cok gecmıs olsun