slm arkadaşlar doktordan geldim kızımı gördüm 469 gr olmuş kuzum benim tam iyi dedi doktor popo havada eli kulağında yüz üstü uyuyodu yavrum yanlız doktor beni başka büyük hastaneleri var orada ultrasyona girmemi obstetrik dooppler diye bişey yazmış onu olmamı istedi tabi ben panik oldum en başta sölim dedi birşey olduğu yada şüpelendiğim için değil sadece bu özel bir bebek olduğu için herşeyinin olmasını istiyorum dedi yinede benim içimde bir korku oluştu :18: ennelik duygusu olsa gerek hep panik içindeyim eşimde diyo doktora yeniden söylermisiniz eşime bişey olmadığını gün boyu ağlar yoksa diyodoktorda güldü hiç endişilenicek bişey yok dedi inşallah bu ultrasanda iyi çıkar kuzucuğum çok iyidir.. birde 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılıcak dedi kan ve idrar tahlilide istedi bunlar yaptır öyle gel dedi allahım sen koruu bebişlerimizi..
allaha şükür canım dün biraz ağrıdı ama akşama unuttum ben onugeçti yani abartılıcak birşey değilmiş gerçi bünye meselesi ben güçlüydüm herhalde silanaz ben 2 kilo iyi diodum ebede iyi demişti doktor kızdı fazla dedi 700gr ile 1 kilo arası almalıydın dedi bende tam iyi almışsın dicek sanmıştım hayal kırıklığına uğradım napalım çok acıkıyorum bu ay çok çikolatalı ekmek tatlı falan yedim ondan olsa gerek bu ay dikkat edicem az kilo almaya çalışıcam hamileliğin arkasına sığınıp çok yeme dedi ama ben 2 kişiyiz dedim siz 1.1 kişisiniz diyo eşime de duy dedim beni ye diye sürekli zorluyodu bebek aç kalırsa diyo kalmaz o dedi senin kemiklerinde sayılsa vitaminini alır o senden dedi off off şu kilolarla başımız dertte ..
Ayduman 1kilo ayda alman lazimmis... Sacma bence... Ay ne bile ben bu ay kilo patmasi yasadim nerdeyse 25 gunde 5-6 kilo aldim, duzgun yedm biseyde yok mide yanmalarindan ama ne yapayim, benim doktorda sanki beni fircaliycak gibi gliyor ama ne yapam,,, bendede hep bebekelri ac birakcam psikolojisi var... az az yiyiorum yedimmi oynadilarmi rahat ediyorum inanki ama asiris bisey yemiyorum, tatli luksum sadece dondurma,,, baskada yedim abur cubur bisey yoookkk, bide yesem ne olcak bilemiyrum...
kizlar allah aşkına doktorun istediği en ufak şeyde panik yapmayın. içinizdeki yavruya acıyın rica ederim. doppler zaten rutin bir kontrol, üstelik bebişini renkli halde görmek çok hoşuna gidecek. yüzü gözü hatları bayağı belli oluyor orda. bakarsın kime benzediğini bile anlarsın
bu arada şu ellerin ayakların şişmesi çok fena. günlük yürüyüş ve bol su içmek iyi oluyor sakın ihmal etmeyin. benim ayaklarım 1,5 numara büyüdü şimdiden. doğurana kadar ne olurum allah bilir:)
Gunadinn cancanlarrrr....fkrinize ihtiyacim varrrr...benim bebikim erkek yaaa MUSTAFAya ikinci isim arioruzz..hadi en yakisani bulalimm lutfennnn
kizlar allah aşkına doktorun istediği en ufak şeyde panik yapmayın. içinizdeki yavruya acıyın rica ederim. doppler zaten rutin bir kontrol, üstelik bebişini renkli halde görmek çok hoşuna gidecek. yüzü gözü hatları bayağı belli oluyor orda. bakarsın kime benzediğini bile anlarsın
bu arada şu ellerin ayakların şişmesi çok fena. günlük yürüyüş ve bol su içmek iyi oluyor sakın ihmal etmeyin. benim ayaklarım 1,5 numara büyüdü şimdiden. doğurana kadar ne olurum allah bilir:)
HLYCN hanim isteginiz isleme alinmistir, en kisa zamanda dusunulcek, arastirilcak ve siz'e bildirilcektir... Bizi tercih ettiniz icin tesekurler
Kizlar bende bu arada kiz icin, Azra, Ceylin, veya Almina ismi gundemde... Erkek icin simdilik hicbirsey yok ama kiz isimleriiyle uyumlu akliniza erkek ismi gelirse banada yazin haaa, KAGAN ismi nasil erkekde?
Gunadinn cancanlarrrr....fkrinize ihtiyacim varrrr...benim bebikim erkek yaaa MUSTAFAya ikinci isim arioruzz..hadi en yakisani bulalimm lutfennnn
HLYCN hanim isteginiz isleme alinmistir, en kisa zamanda dusunulcek, arastirilcak ve siz'e bildirilcektir... Bizi tercih ettiniz icin tesekurler
Kizlar bende bu arada kiz icin, Azra, Ceylin, veya Almina ismi gundemde... Erkek icin simdilik hicbirsey yok ama kiz isimleriiyle uyumlu akliniza erkek ismi gelirse banada yazin haaa, KAGAN ismi nasil erkekde?
Merhaba Arkadaslar,
Guzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadim, her guzel baslayan sey, malesef mutluluklarla bitmiyormus... bugun kadar huzunlu bir gun rabbim bana bir daha yasatmasin cok zor, cok aci...
Normal randevume gittim hersey yolunda gidiyordu, ikisininde sonuclari, gelismleri , kilolari iyi dedi doktor... sonra bir bakalim dedi yaramazlara, oglum kipir kipir, yerinde durmuyor, ikisininda kafasi asagida dedi, oglumuz iyi kizimiza baklaim dedi, bakti bakti durdu, ben sandim cinsiyetinde emin olmak icin tekrar tekrar bakiyor... kizin kalp atisini goremiyorum dedi, benim yuregim agzimda tabi, sonra bebgi inceleye basladi souclara bakti detaylidaki hersey normal gozuuyordu,,, kiz oglan'a gore cok kucuk gozukuyo dedi ama normaldir...
Beni hemen Dogum hastanesine gonderdi... kisacasi arkadaslar.. baktilar, baktilar.. kelebegimin kanatlari kirilmis bikere,,, ne kipirdiyor... pit pitt atan kalbinden ses, seda yok, yok,,, ben zeten deli gibi agliyorum, hicbeklmedim bir anda hicbirseyim yokken, melegim kizimim kalbi durmus... Oglumunda durumu riskli... Rabbim hicbirinize yasatmasin bu aciyi, tarifi, anlatilmasi cok zor bir olay... Ama oglum icin dayanmam, acimi icime atmam lazim.. Simdi evdeyim... paylasccak kimsem olmadi icin size yazdim, bana dua edin arkadaslar, su mubarek kadir gecesinde banada. oglumada bisey olmasin, bari onu kucagima alabileyim.. halim yok kizlar, parmaklarim bile tutmuyor sanki... hakkinizi helal edin kizlar, dualarinizida eksik etmeyin.. sizleri uzmemek icin yazmiycaktim ama benim cnaim yandi sizin yanmasin cokdikkat edin bebislerinizeee... Allah'a emanet olun...
Merhaba Arkadaslar,
Guzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadim, her guzel baslayan sey, malesef mutluluklarla bitmiyormus... bugun kadar huzunlu bir gun rabbim bana bir daha yasatmasin cok zor, cok aci...
Normal randevume gittim hersey yolunda gidiyordu, ikisininde sonuclari, gelismleri , kilolari iyi dedi doktor... sonra bir bakalim dedi yaramazlara, oglum kipir kipir, yerinde durmuyor, ikisininda kafasi asagida dedi, oglumuz iyi kizimiza baklaim dedi, bakti bakti durdu, ben sandim cinsiyetinde emin olmak icin tekrar tekrar bakiyor... kizin kalp atisini goremiyorum dedi, benim yuregim agzimda tabi, sonra bebgi inceleye basladi souclara bakti detaylidaki hersey normal gozuuyordu,,, kiz oglan'a gore cok kucuk gozukuyo dedi ama normaldir...
Beni hemen Dogum hastanesine gonderdi... kisacasi arkadaslar.. baktilar, baktilar.. kelebegimin kanatlari kirilmis bikere,,, ne kipirdiyor... pit pitt atan kalbinden ses, seda yok, yok,,, ben zeten deli gibi agliyorum, hicbeklmedim bir anda hicbirseyim yokken, melegim kizimim kalbi durmus... Oglumunda durumu riskli... Rabbim hicbirinize yasatmasin bu aciyi, tarifi, anlatilmasi cok zor bir olay... Ama oglum icin dayanmam, acimi icime atmam lazim.. Simdi evdeyim... paylasccak kimsem olmadi icin size yazdim, bana dua edin arkadaslar, su mubarek kadir gecesinde banada. oglumada bisey olmasin, bari onu kucagima alabileyim.. halim yok kizlar, parmaklarim bile tutmuyor sanki... hakkinizi helal edin kizlar, dualarinizida eksik etmeyin.. sizleri uzmemek icin yazmiycaktim ama benim cnaim yandi sizin yanmasin cokdikkat edin bebislerinizeee... Allah'a emanet olun...
gözyaşlarıma engel olamıyorum şuanda allah sabır versin silanaz üzülme demek saçma belki ama ne olur üzülme oğlun bırakmaz seni onun için dik dur biz en başından beri duaların büyüklüğüne çok inandık rabbim bu mübarek büyük günde evladını sana bağışlasın allahım sen bebeklerimizi koruu onlar zarar gelmesin.. kızın küçük meleğin seni ahirette karşılıcak..
Ayduman daha dun kizima isim bakiyordum, bataniyesini yeni bitirdim, dolabimda o pembe pembe kiyafetlerini gordukce icim aciyor, ama allah'tan gelenede isyan edemiyorum
Ins, kardesim ins. oglum hayirlisi ile dunyaya gleirdi bana teselli olur, yoksa ben kendime nasil gelirm bilmiyorum... rabbim tasiycamizdan fazlasini yuklemez ama bu aci bambaska aciymis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?