Merserine çok şeker bu yaa Maşallah
Çapkın çapkın gülüyo bu kız Allah'ım nazarlardan saklasın canım...
Kızlar sizlerde koysanıza bebişlerin resmini çok merak ediyorum..:26:
ahh mersenem ahhh bacim gaz dertinden bizde neler cektik neler, aklina ne gleiyosa denedim rezene, serbetli su, kimyon seker kaynatmasi herseyy ama en son doktorumuzun verdigi dogal bir gaz damlasi bebegimi baya rahatladi... canim bizimde esim osmanli imparatorlugu duskunu oldugu icin bide tarih ogretmeni olunca boyle oluyor iste.... bende mama hic vermedim canim... ama benim oglan gogsumu almiyor sutu sagip veriyorum... malesef ugrasiyorum hala alsin diye ama bakalim... canim benimkide ilk ay 1700 aldi bizde sasirdik inanki... masallah oglum toparladi baya... ama benim bebis 3100 dogdu sonra 2880 dustu... sonra 4700 firladi... hihiiiii masallahhha hepsinemasalalhhhcanim geceleri uyumasi icin ben biberonla doyurdum icin geneli sutu biraz fazla veriyorum daliyo hemen... ben bazen uyumadimi yeterki uyusun diye dizimd ebile salliyorum.. cunku yemek kadar uyumakda cok onemli gelisimleri icin....nereye attin kizz resmi
valla haklısınn cnmm sanırımm bnm oğlann çokk çapkınn olacakkk şimdidenn bellii inşallahh en kısaa zamanda darısıı sana cnmmm ...
Evet sona kaldim ama sukurler olsun oglumun 23unde spinal anestezi ile kucagima aldim.allahim herkesleee yasatsin bu duyguyuuu
Benim dogumla ilgili anlatfak pek biseyim yok.cati kintrolune gttik.dra gidene kdr tuhaftim surekli agliodum icine dogmus dememkki..catim uygunmus kafasi da iyi yerlesmis bole olursa beklicektik.ama sancim varmis ge ben hissetmiomsuum,.drda bnm korkak oldugumu bilio rahim ultrasyonunda bile kendimi geri cekiorum.hulya riske atmayalim gununde dolmak uzeresezeryan yapamim dedi.fikrimi sordu bekleyelim dedim.ama sancin var hissetmiosun en gec gece buraya gelceksin sancin icin normal doguma alcaklar seni bi sorun cikarsa seseryana almaya kalkcaklar desi.sezeryan ekibini toplamamiz en az iki saat.ben seni ve mucizeni tehoikeye atamam.sansliydin bu bebek sana geldi.sonradan pisman olmayalim bana guven dedi.veee. Apartopar beni aldikar.oglum yigidi16:40da kokluodum..mmissss gibiydi..allahima sukurler olsun.hic pisman deilim ben cok korkuodum cunku..oglum3640gr,53cm dogdu.bgun kntrolumuz var ..haber etmeye calisirim..
Hepinize tebrikleriniziden dolAyi tesekkur ederiz teyzeleri.hepinizin ogullarini kucaklioruz..kizlarinizi da cimdiklioruZ(meryem tek kiz galiba )
Benim dogumla ilgili anlatfak pek biseyim yok.cati kintrolune gttik.dra gidene kdr tuhaftim surekli agliodum icine dogmus dememkki..catim uygunmus kafasi da iyi yerlesmis bole olursa beklicektik.ama sancim varmis ge ben hissetmiomsuum,.drda bnm korkak oldugumu bilio rahim ultrasyonunda bile kendimi geri cekiorum.hulya riske atmayalim gununde dolmak uzeresezeryan yapamim dedi.fikrimi sordu bekleyelim dedim.ama sancin var hissetmiosun en gec gece buraya gelceksin sancin icin normal doguma alcaklar seni bi sorun cikarsa seseryana almaya kalkcaklar desi.sezeryan ekibini toplamamiz en az iki saat.ben seni ve mucizeni tehoikeye atamam.sansliydin bu bebek sana geldi.sonradan pisman olmayalim bana guven dedi.veee. Apartopar beni aldikar.oglum yigidi16:40da kokluodum..mmissss gibiydi..allahima sukurler olsun.hic pisman deilim ben cok korkuodum cunku..oglum3640gr,53cm dogdu.bgun kntrolumuz var ..haber etmeye calisirim..
Hepinize tebrikleriniziden dolAyi tesekkur ederiz teyzeleri.hepinizin ogullarini kucaklioruz..kizlarinizi da cimdiklioruZ(meryem tek kiz galiba )
Evde klamaz cnm merak etmeee meryemimizen yakin benim de iste bize de talip cok be cnmm bakalim bi kizlar arasindan seccezzz..
Silnazcim yerim ben o sipanin boynunu..ben cok korkuorum daha hareket filan yaptiramiorum..dun dra gttik .3800olmus pasam.az sarilik grdu test yaptik allaha sukur bisey cikmadi.ama cok korktummm..vitamin verdi bebegime..
Bu arada emzirirken siz ilac aliomusunuz????gebelikte ictiginiz ilaclara dvm eden varmii???
Saol silnascimmm..bizde bebegim icin vitamin kullanioruZ..omega 3 balik hapi deilmi..ben bakik dokunuo die korkumdan icmiorum..icsemmi senin bebekte bi agri sizi oldumu..
Ayy size kendi vermek isterdi belki ama dayanamadim cok mutlu odlum..caziii vardi ya o kendiliginden hamiss5" 5 haftalik hemde
slm arkadaşlarr nasılsınızz valla biz girip olduk ana oğull doktora gittik bana 2 hap tabii emzirenler için olandan oğluşada sekrol ve peditus verdi kızlar omega vitamini ni kendiniz m i içiyonuzz akılıma takıldı ilk fırsata doktoruma sormam lazımm bebeğim söz konusu olunca , faydalı şeyleri kullanmakta yarar var bu arada biz tan 2 aylık olduk kilomuz 5.800 by.da 61 cm olmuş ayrıca silanaz a katılıyorum kesinlikle kurbağa gibi yatırmakta fayda var çok rahatlıyorlar birde kafasını tutuyorsa korkmayın benim minniş doğduğu gün tutuyorduu hamilel,kte yediğim cevizle alakalıymış diye duydumm hepinizii bebişinizii öpüyorummm iyii akşamlarrr
merhaba canim cok sukur ben iyi olmaya calisyorum bugunlerde oglusum ebni uzuyo cok kusuyo, duzgun yemiyor.. cok uzuluyorum iki gundur boyle... sizede gecmis olsun canim... biz neysede bebe ler hasta oldumu cok zor... canim omega balik yagini sivi olarak gunde bir yemek kasigi iciyorum bebekelrin beyin gelisimi icin cok onemli.. bebelerimize belirli bir yasa geldikten sorna anca verebiliyoruz....
canim bide burda bebekelre kesinlikle ilac vermiyolar siz boyle ilac yazdinizmi ben cok sasiriyorum inanki.,, benim doktoryuksek ates ciddi bisey olmadiktan sonra bol bol emzir diyor.... oglusun tosuncuk olmmus masallah pasama... ben cok faydasini goruyorum yuz ustu yatirdimmii hehe benimkide tuyuto ama yaoruldumu yuzunu basliyor surturmeye ondan sonra sirt ustu ceviriyorum kizlar bide uyuttunuz zaman yastiklami yatiriyorsunuz?
kızlarr nasılsınızz...biz iyi sayılırız ara ara gazımız vedeee karın agrısı oluoo bebegımdee...mersenem kendımız ıcıoruz canım omegayıı...sende ıc mutlaka tabı dra danıss...tosun olmus senın kzuunn masaallah....
sılanasım bebegım gaz ılacı bogazındakı sorun ıcın surup bıde vıtamın kullanıyorr...en iissii sizinkıdır bencee..
canların sız bebegınızı pusete ne zaman yatırdınız..bız hala dra gderken kucagımızda tasıoruzz...artık kullansak mı dıoruzz
kızlarr nasılsınızz...biz iyi sayılırız ara ara gazımız vedeee karın agrısı oluoo bebegımdee...mersenem kendımız ıcıoruz canım omegayıı...sende ıc mutlaka tabı dra danıss...tosun olmus senın kzuunn masaallah....
sılanasım bebegım gaz ılacı bogazındakı sorun ıcın surup bıde vıtamın kullanıyorr...en iissii sizinkıdır bencee..
canların sız bebegınızı pusete ne zaman yatırdınız..bız hala dra gderken kucagımızda tasıoruzz...artık kullansak mı dıoruzz
Kizlar maşallah kuzularınıza, dogum süt derken ilk hastalıkları bile geçiriyorlar. Allahım saglık şifa versin, sizler de iyisinin okuduğum kadarıyla. Öyle hoş bir duygu ki sizleri okumak, şükürler olsun bebekleriniz kucaginizda. Rabbim bana, bekleyen herkese hayirla nasip etsin inşallah.
Teyzeleri biz de 4.ayimizi bitirmek üzereyiz çok şükür, en son kontrolde öğrendik ki bir kızımız, bir oğlumuz olacak Allah'ın izniyle. 4 ayımız çok iyi gecti çok şükür, inşallah sonrası da böyle gelir diye dua edip duruyorum. Hepinizi öpüyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?