- 27 Nisan 2010
- 593
- 79
- 98
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
Güle güle kullan canım hepsi çok ciciler
Linens ve bebetto da bende kızıma hawluyla alt açma seti beğendim sayende bayramdan sonra alırım
CNM ÇOKKKK TATLILAR HELE PATİKLERE BAYILDIM güle güle kullansın bebişin
bu bebişimizin havlusu,
LINENS - Koleksiyon
bu hastane çıkışımız,
ZIBIN SETİ 12Lİ - Bebetto
bu alt açma setimiz,
DÜDÜKLÜ KAPİTONE ALT AÇMA - ÖRDEK - E-Bebetto - anne bebek, bebek mevlüt takımı, bebek zıbın takımı, bebek banyo takımı, bebek battaniye, bebek giysileri, bebek emzikleri, bebek alışveriş sitesi, e-bebek dergisi, bebetto, bebek kıyafetleri, bursa beb
bu kadife battaniyemiz,sarı rengini aldık.
FERMUARLI KADİFE BEBE BATTANİYE - E-Bebetto - anne bebek, bebek mevlüt takımı, bebek zıbın takımı, bebek banyo takımı, bebek battaniye, bebek giysileri, bebek emzikleri, bebek alışveriş sitesi, e-bebek dergisi, bebetto, bebek kıyafetleri, bursa bebek
kadife patiklerin de sarı,mavi ve yeşilini aldık.
KADİFE PATİK - E-Bebetto - anne bebek, bebek mevlüt takımı, bebek zıbın takımı, bebek banyo takımı, bebek battaniye, bebek giysileri, bebek emzikleri, bebek alışveriş sitesi, e-bebek dergisi, bebetto, bebek kıyafetleri, bursa bebek, online bebek, beb
çok teşekkür ederim Buurcuum,
oğlumun bir kaç kıyafetini daha ekledim kızlar,hepinize iyi bayramlar...
http://img831.imageshack.us/img831/9127/adsz1mk.png
Fiyatı 150 TL
CRYSTAL CB-231 MAGIC NIGHT Ninni Beşik
Kullanışlı ve şık cibinlik
Kullanışlı ve büyük alt sepet
Sallanabilme özelliği
Sabitlenebilen büyük boy tekerler
Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı
Kaliteli, kullanışlı ve canlı renkli kumaşlar
Dengeli ve mükemmel tasarım
Net ağırlık. 8,5 kg
Kapalı koli ebatları:109 X 12 X 57
bu oda takımının yanına da ilk sene için beşik olarak bunu yada buna benzer bişey almayı düşünüyorum bide pierre cardin in var ikisi arasında kararsızım. ama onun resmini kopyalayamıyorum
canım bende bööle bişey istiyorum ewim küçük çocuk odası yok hem kiradayım Allah kendimize ew verince inşş olurr ama şimdi bana gereksiz gelio mobilya beşik, bence bu tür bi beşik daha kullanışlı olur gibime gelioyerimseniben
evet canım belis mobilyayı ben de internetten gördümÖzellikleri:
* Kalite belgeleri : TSE, ISO 9000, E1 (kansorojen madde içermez)
* Üretiminde birinci kalite MDF,MDF LAM ve KURŞUNSUZ POLİÜRETAN BOYA kullanılmaktadır.
* Renkli tasarımı parlaklığını lake boya ile tamamlamakta,bunun yanında ürün iç dizaynı ile geniş kullanım alanı sağlamaktadır.
* Kurşunsuz poliüretan yüksek kaliteli boya ile çocuğunuzun sağlığı tam olarak güven altındadır.
* Bu ürün mavi,yeşil,pembe,lila ve turumcu renk seçeneği ile üretilmektedir.
Ben bunun pembelisini almayı düşünüyorum ama beşik hariç sadece gardrop ve şifonyerini.
Beşik çok büyük olduğundan odamda kaba durucak ve o kadar para wermek de şuan gereksiz geliyo.
Gardrobun fiyatı 520, şifonyerin fiyatı 240. Toplam 760 TL ye geliyor. Gardrobun 2kapılısı da var ama 3 kapılıyı büyüyünce de kullanır
ve ilk sene için küçük gelen eşyaları poşetleyip koymaya da yerim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?