2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Kızlar bebek odası ya da herhangi parçalarını almak isteyen varsa tesadüfen bi mobilya markası buldum, ürünleri gayet kaliteli mdf de var, sunta da ben sade bi model beğendim Belis mobilya. İnternette pekçok modeli var, fiyatları da el yakacak seviyede değil. Bi bakın derim

Özellikleri:
* Kalite belgeleri : TSE, ISO 9000, E1 (kansorojen madde içermez)
* Üretiminde birinci kalite MDF,MDF LAM ve KURŞUNSUZ POLİÜRETAN BOYA kullanılmaktadır.
* Renkli tasarımı parlaklığını lake boya ile tamamlamakta,bunun yanında ürün iç dizaynı ile geniş kullanım alanı sağlamaktadır.
* Kurşunsuz poliüretan yüksek kaliteli boya ile çocuğunuzun sağlığı tam olarak güven altındadır.
* Bu ürün mavi,yeşil,pembe,lila ve turumcu renk seçeneği ile üretilmektedir.

Ben bunun pembelisini almayı düşünüyorum ama beşik hariç sadece gardrop ve şifonyerini.
Beşik çok büyük olduğundan odamda kaba durucak ve o kadar para wermek de şuan gereksiz geliyo.
Gardrobun fiyatı 520, şifonyerin fiyatı 240. Toplam 760 TL ye geliyor. Gardrobun 2kapılısı da var ama 3 kapılıyı büyüyünce de kullanır
ve ilk sene için küçük gelen eşyaları poşetleyip koymaya da yerim olur.

Fiyatı 150 TL

CRYSTAL CB-231 MAGIC NIGHT Ninni Beşik
Kullanışlı ve şık cibinlik
Kullanışlı ve büyük alt sepet
Sallanabilme özelliği
Sabitlenebilen büyük boy tekerler
Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı
Kaliteli, kullanışlı ve canlı renkli kumaşlar
Dengeli ve mükemmel tasarım
Net ağırlık. 8,5 kg
Kapalı koli ebatları:109 X 12 X 57

bu oda takımının yanına da ilk sene için beşik olarak bunu yada buna benzer bişey almayı düşünüyorum bide pierre cardin in var ikisi arasında kararsızım. ama onun resmini kopyalayamıyorum

canım bende bööle bişey istiyorum ewim küçük çocuk odası yok hem kiradayım Allah kendimize ew verince inşş olurr ama şimdi bana gereksiz gelio mobilya beşik, bence bu tür bi beşik daha kullanışlı olur gibime gelioyerimseniben

bu gibi beşiklerinde dez avantajı uzun süre kullanılmamaları ben parkyatak almayı düşünüyodum o kadarlık yerim var
Ama kayınvaldem ısrarla hiç beğenmedi parkyatağı o tüllü fln beşikler oluyo ya hani en ucuzu 350 den başlıyo
onlardan alalım istiyodu ama onları da ben ve görümcem sevemedik çok abartılı geliyo bide yazık o kadar paraya
görümcemle netten araştırdık bunu bide bi beşik modeli daha bulduk fiyat en azından daha uygun o şatafatlılardan
kayınvaldemin de ilk torunu onun da gönlü olsun, bizimde. Ortada buluşalım diye bunu beğendik bakalım

evet canım belis mobilyayı ben de internetten gördüm
ama gidip yerinde görmedim hiç

bebişlerinizin cicileri çok şeker, hepiniz güle güle, sağlıklı günlerde kullanın.
biz de epey birşey aldık, kardeşim de çok hevesli, benden fazlasını da o alıyor. maaşının yarısını bize ayrımış durumda. bizim gardrobun bir bölümünü bebitoya ayırdık ama sığmıyor artık. odası boyandı ama 1 ay olmasına rağmen mobilyası gelmedi henüz, gelince herşeyini yıkayıp ütüleyerek yerleştirmeyi planlıyorum.

kızlarr herşeyler coook tatlıı.. ben hala bişey almadım önlük dısında.. cokmu rahatım ? çok gecmi kalıyorum acaba?? bu ay sonu kocişte 15 gün evde olucak herseyi o zaman halletmeyi planlıyorum.. ama aldıklarınıza bakmaya doyamıyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…