- 25 Nisan 2009
- 34.360
- 39.836
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
canım aslında eşinin yaptığı mantıklı ben de almıyorum şu anda
sadece çevrede biraz araştırma yapıyorum istersen yanına onu da götür beraber bakın
bir de canım allah korusun ilerde bir şey gelirse başına aldığın her şey elinde kalacak biz de mobilya için elimiz çabuk tuttuk çünkü siparişten en geç bir bir buçuk ay sonra getirtebiliyorlar onu da almadık henüz araştırıyoruz
canım doktoruna sor ne zamn alışverişe başlamamız lazım diye
sana söylediği tarihten itibaren alırsın önceden de gezmiş olacağın için nerde ne var bilirsin tık tık alırsın hepsini biter bi anda
banada öğret:hulya:
canım şu an gezemiyorum evde yatmak zorundayım. kötü bi durum geçirdik bebeğim çok korkuttu bizi. belki o yüzden acele ettiğimi düşünüyordur. aslında haklı ama bende bebek eşyalarına baktıkça mutlu olup hayaller kuruyorum. Allah hepimizin bebeklerini korusun:Saruboceq:
hepinize teşekkürler teyzeleri bende ilk başta mobilya yatak istiyordum ama eşim caydırdı park yatak yorumlarını okuyunca da iyiki almışız diyorum
dolapla şifoniyerini 685 e aldık istikbalden başka takım sormuştuk sadece dolaba 620 dediler
denizcim dün ben de istikbalinn kataloğuna baktım uygun geldi fiyatlar ama yerinde görmedim nasıl iyimi kalitesi sen galiba genç odası olandan aldın canım katalogda sadece bir tane bebek odası görebilddim onu mu aldın ya da
bebek odasını almadım canım ilk başta onu beğenmiştik ama vazgeçtik
bu takımın 2 li dolabıyla şifonyerini aldık ama onun resmini bulamıyorum hiç bir yerde 6 katlı olması lazım büyüyünce de yatağını alırız diye düşündük
canım güle güle kullansın bebişin rengi bu renk mi yoksa pembeli falan mı mobilyaların gelsin süsleyip de gösterirsin bize yerinde gördünüz mü canım siz iyi miydi mobilyası istikbali de düşünmüştük biz karar veremedim ben
bebek odasını almadım canım ilk başta onu beğenmiştik ama vazgeçtik
bu takımın 2 li dolabıyla şifonyerini aldık ama onun resmini bulamıyorum hiç bir yerde 6 katlı olması lazım büyüyünce de yatağını alırız diye düşündük
evet canım lilalı morlu bide yeşilli vardı yerinde baktık evet içi de güzel pembe takımı vardı çok güzel ama sadece dolabı 600 küsürdü çekmecesi yoktu bizde buna karar verdik benim evim genelde mor renk salonum mutfağım mor hastasıyım ben istikbalde de hesabımız vardı kredi kartıyla falan uğraşmayalım dedik birde ayda 60 lira taksitle aldık halıyla beraber
canım baya uyguna gelmiş sizin ne güzel
benim kocişkom 2750 duyunca kulakları tavana vurdu resmen
hepsıne baktım..hepsı cok gusel..çok sırınler..olumunekankayizsmilebu bebişimizin havlusu,
LINENS - Koleksiyon
bu hastane çıkışımız,
ZIBIN SETİ 12Lİ - Bebetto
bu alt açma setimiz,
DÜDÜKLÜ KAPİTONE ALT AÇMA - ÖRDEK - E-Bebetto - anne bebek, bebek mevlüt takımı, bebek zıbın takımı, bebek banyo takımı, bebek battaniye, bebek giysileri, bebek emzikleri, bebek alışveriş sitesi, e-bebek dergisi, bebetto, bebek kıyafetleri, bursa beb
bu kadife battaniyemiz,sarı rengini aldık.
FERMUARLI KADİFE BEBE BATTANİYE - E-Bebetto - anne bebek, bebek mevlüt takımı, bebek zıbın takımı, bebek banyo takımı, bebek battaniye, bebek giysileri, bebek emzikleri, bebek alışveriş sitesi, e-bebek dergisi, bebetto, bebek kıyafetleri, bursa bebek
kadife patiklerin de sarı,mavi ve yeşilini aldık.
KADİFE PATİK - E-Bebetto - anne bebek, bebek mevlüt takımı, bebek zıbın takımı, bebek banyo takımı, bebek battaniye, bebek giysileri, bebek emzikleri, bebek alışveriş sitesi, e-bebek dergisi, bebetto, bebek kıyafetleri, bursa bebek, online bebek, beb
hepsıne baktım..hepsı cok gusel..çok sırınler..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?