2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

elıf denız gule gule kullanın cıcılerınızı...
bende ufak tefek bırseyler aldım..bende bır ara sresım yukluycem
bugun emırın bebeklıklerını cıkardım..ne çok seyı varmıs..dolaplar almıycak vallah..
yıkanıp utulenecekler tekrar..sonrada yerleştırırım cekmecelerıne iinşallah..

canım şu an gezemiyorum evde yatmak zorundayım. kötü bi durum geçirdik bebeğim çok korkuttu bizi. belki o yüzden acele ettiğimi düşünüyordur. aslında haklı ama bende bebek eşyalarına baktıkça mutlu olup hayaller kuruyorum. Allah hepimizin bebeklerini korusun:Saruboceq:

hepinize teşekkürler teyzeleri bende ilk başta mobilya yatak istiyordum ama eşim caydırdı park yatak yorumlarını okuyunca da iyiki almışız diyorum
dolapla şifoniyerini 685 e aldık istikbalden başka takım sormuştuk sadece dolaba 620 dediler

canım geçmiş olsun
anladığım kadarıyla eşin bir şey olacak diye korkuyor
canım eğer gezmen tehlikeliyse yat sen alacaklarının bir listesini yap
nasıl olsa bir şekilde alınır onlar sen bebişine dikkat et canım
benim eşim de aynı da seni anlayabiliyorum ben de sıkıntılı hamilelik geçiriyorum eşim de haliyle korkuyor şimdi bakalım sonra alırız dedim bi heyecana kapılıp gereksiz harcama da yapmak istemiyorum bide annemin de benle gelmesini istiyorum eşimle alışverişe çıkmak işkence gibi geliyor bana ben de alışverişi keyifle yapmak için annemi bekliyorum sen de annenle yapabilirsin o daha keyifli

denizcim dün ben de istikbalinn kataloğuna baktım uygun geldi fiyatlar ama yerinde görmedim nasıl iyimi kalitesi sen galiba genç odası olandan aldın canım katalogda sadece bir tane bebek odası görebilddim onu mu aldın ya da

bebek odasını almadım canım ilk başta onu beğenmiştik ama vazgeçtik

bu takımın 2 li dolabıyla şifonyerini aldık ama onun resmini bulamıyorum hiç bir yerde 6 katlı olması lazım büyüyünce de yatağını alırız diye düşündük

canım güle güle kullansın bebişin rengi bu renk mi yoksa pembeli falan mı mobilyaların gelsin süsleyip de gösterirsin bize yerinde gördünüz mü canım siz iyi miydi mobilyası istikbali de düşünmüştük biz karar veremedim ben

evet canım lilalı morlu bide yeşilli vardı yerinde baktık evet içi de güzel pembe takımı vardı çok güzel ama sadece dolabı 600 küsürdü çekmecesi yoktu bizde buna karar verdik benim evim genelde mor renk salonum mutfağım mor hastasıyım ben istikbalde de hesabımız vardı kredi kartıyla falan uğraşmayalım dedik birde ayda 60 lira taksitle aldık halıyla beraber

canım baya uyguna gelmiş sizin ne güzel
benim kocişkom 2750 duyunca kulakları tavana vurdu resmen

canım baya uyguna gelmiş sizin ne güzel
benim kocişkom 2750 duyunca kulakları tavana vurdu resmen

çok güzel mobilyalar var ama fiyatlar bizi aşıyor birde işten de ayrılacağım kocişe fazla yük olmasın istedim istikbal kalitesi var bununda nihayetinde hem yerinde rengi falan daha canlı duruyor gidip bakarsanız görürsünüz

kızlarrr bebişerin cicileri hayırlı olsunnn... şimdi biraz geçmişi okudumda park yatakta iki yıl filan yatar diye yazmışsınız kafama takıldı.. benim sorduğum her yer ve kullananlar en fazla 6 ay diyorlar.. 6 ay sonra tutunup kalkmaya başladıkları için tehlikeli oluyormuş.. Siz 2 yaşına kadar yatar derken üst katını tamamen çıkarıp aşagısındamı yatmasını söylüyorsunuz tam anlamadım..

Güle güle kullan canım hepsi çok ciciler
Linens ve bebetto da bende kızıma hawluyla alt açma seti beğendim sayende bayramdan sonra alırım

Selam bayanlar bende 24 haftalık hamileyim. Bebek arabası ve oto koltuğu bakıyoruz, bebek arabasında karar kıldım ama oto koltuğunda bi türlü karar veremiyorum. Sizler aldıysanız fikirlerinizi paylaşırmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…