- Konu Sahibi teknekazintisii
-
Fiyatı 150 TL
CRYSTAL CB-231 MAGIC NIGHT Ninni Beşik
Kullanışlı ve şık cibinlik
Kullanışlı ve büyük alt sepet
Sallanabilme özelliği
Sabitlenebilen büyük boy tekerler
Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı
Kaliteli, kullanışlı ve canlı renkli kumaşlar
Dengeli ve mükemmel tasarım
Net ağırlık. 8,5 kg
Kapalı koli ebatları:109 X 12 X 57
bu oda takımının yanına da ilk sene için beşik olarak bunu yada buna benzer bişey almayı düşünüyorum bide pierre cardin in var ikisi arasında kararsızım. ama onun resmini kopyalayamıyorum
bırde benım heves edıp ordugum patık..converrs e benzetmeye calıstım ama başarılı olamadım..buyuyunce orjınalını alırız artık..
http://[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
canceer cim oğluşun iyi günlerde kullansın çok şekerlerr opuyorumnanaktan
cancer güle güle kullansın bebişin cicilerini gamyoncuiremsu
Fiyatı 150 TL
CRYSTAL CB-231 MAGIC NIGHT Ninni Beşik
Kullanışlı ve şık cibinlik
Kullanışlı ve büyük alt sepet
Sallanabilme özelliği
Sabitlenebilen büyük boy tekerler
Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı
Kaliteli, kullanışlı ve canlı renkli kumaşlar
Dengeli ve mükemmel tasarım
Net ağırlık. 8,5 kg
Kapalı koli ebatları:109 X 12 X 57
bu oda takımının yanına da ilk sene için beşik olarak bunu yada buna benzer bişey almayı düşünüyorum bide pierre cardin in var ikisi arasında kararsızım. ama onun resmini kopyalayamıyorum
kızlar aklınızda olsun böyle birşeyi 6-7 aydan fala kullanmazsınız
inanın o kadar deli yatıyorlarki
ve yanlarına tutunup kalkmaya çalışıyorlar
1 sene kullanırım diye düşünmeyin bunları
oda alıyorsanız kokusu 1 ayda anca çıkıyor kokusu erken sipariş verin
alışverişinizide 33-34 haftadan sonraya bırakmayın herşeyinizi almış olun sonra yavai yavaş yıkayıp ütüleyip yerleştirirsiniz
örgü çok yapmayın 1-2 tane güzel yeter
zaten 2 kat giyinmiş oluyor yeleklerle terliyorlar penyeler ince daha iyioluyor
canım, benimde karnım sertleşiyor. özellikle akşamları... herhalde bütün gün yemek yedikten sonra midem de şişiyor :)) sabahları akşama göre daha yumuşak ama akşamları dediğin gibi taş gibi oluyor
bu arada, kızlar hepinizin cicileri çok çok güzel. iyi günlerde, sağlıkla kullansın bebişler inşallah...
bugün ve yarın mothercare'de %50 indirim var. (pırlanta etiketli yeni sezon ürünlerinde) Ben akşam iş çıkışında bir göz atacağım. Sizin de haberiniz olsun...
canım, benimde karnım sertleşiyor. özellikle akşamları... herhalde bütün gün yemek yedikten sonra midem de şişiyor :)) sabahları akşama göre daha yumuşak ama akşamları dediğin gibi taş gibi oluyor
bu arada, kızlar hepinizin cicileri çok çok güzel. iyi günlerde, sağlıkla kullansın bebişler inşallah...
bugün ve yarın mothercare'de %50 indirim var. (pırlanta etiketli yeni sezon ürünlerinde) Ben akşam iş çıkışında bir göz atacağım. Sizin de haberiniz olsun...
Bu mothercare indirimleri heryerde aynı ürünlerde mi oluyor acaba. ben de takip etmek istiyorum ama bize uzak,elim boş dönersem yazık olur. Bana nelerde indirim olduğunu ve aşağı yukarı fiyatlarını yazarsan çok sevinirim canım.
Bu mothercare indirimleri heryerde aynı ürünlerde mi oluyor acaba. ben de takip etmek istiyorum ama bize uzak,elim boş dönersem yazık olur. Bana nelerde indirim olduğunu ve aşağı yukarı fiyatlarını yazarsan çok sevinirim canım.
cancer cım..cıcılerınızı begendım.gulegule kullansın bebişkon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?