2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

bende çok şey almadım daha
ama bu aydan sonra inş. başlıyacagım almaya
bazen ne alacagımıda bilmiyorum
ama yavaş yavaş örgüde öreyim diyorum
hiç bilmiyorum ama kendi ördüklerimi giyerse
çok mutlu olurum ben yaa.
ögrenecegim inş.

bende beşiğini bu tür birşey almak istiyorum
burdaki fiyatlarda 120 ve 150 arası

kızlarrrrr herkesin cicileri çok güzel rabbim güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş. ben henüz hiç birşey alamıyorum fakat gelen hediyelerimiz var sağolsun teyzeler amcalar alıyorlar kızımın çeyizleri diyorum gelene gidene gösteriyorum nasıl güzelll cicilerrrrr..şimdilik bunlarla idare ediyorum kendimi avutuyorum çünkü son aya kadar eşim almayı düşünmüyor bişi gelen hediyelerimizi çekince fotolarını eklicem bende

bunlarda benim oğluşumun cicileri.çıtçıtlı badiler ve yeşil bere yengemden,çorap ve diğer yeşil bereyi eşim nişanlıyken almış :jeyyar: patik ayakkabısınıda biz aldık.

kızlar aklınızda olsun böyle birşeyi 6-7 aydan fala kullanmazsınız
inanın o kadar deli yatıyorlarki
ve yanlarına tutunup kalkmaya çalışıyorlar
1 sene kullanırım diye düşünmeyin bunları
oda alıyorsanız kokusu 1 ayda anca çıkıyor kokusu erken sipariş verin
alışverişinizide 33-34 haftadan sonraya bırakmayın herşeyinizi almış olun sonra yavai yavaş yıkayıp ütüleyip yerleştirirsiniz

örgü çok yapmayın 1-2 tane güzel yeter
zaten 2 kat giyinmiş oluyor yeleklerle terliyorlar penyeler ince daha iyioluyor

kızlar aranızda karnı sertleşen varmı?benim karnım taş gibi oluyo ara ara.ilk bebeğimde de olmuştu.ama bu daha erken başladı.

canım, benimde karnım sertleşiyor. özellikle akşamları... herhalde bütün gün yemek yedikten sonra midem de şişiyor :)) sabahları akşama göre daha yumuşak ama akşamları dediğin gibi taş gibi oluyor

bu arada, kızlar hepinizin cicileri çok çok güzel. iyi günlerde, sağlıkla kullansın bebişler inşallah...

bugün ve yarın mothercare'de %50 indirim var. (pırlanta etiketli yeni sezon ürünlerinde) Ben akşam iş çıkışında bir göz atacağım. Sizin de haberiniz olsun...

haklısın canım internette görüp beğenmiştik bunu görümcemle ama dün gidip mağazada inceledim bunu ve benzerlerini
görüntü olarak hoşlar ama içleri çok yüksek bebek biraz hareketlenirse düşebilir gibime geldi
bide dendiği gibi 1yaşına kadar imkansız gibi en fazla 6-7 aya kadar kullanabilir
kayınvaldeme beğendiremesem de sanırım yine en iyisi parkyatak olucak bizim için
almaya ikna edebilirim inşallah ilk torunu olduğundan süslü bişeyler istiyo ama onlar da kullanışsız

Bu mothercare indirimleri heryerde aynı ürünlerde mi oluyor acaba. ben de takip etmek istiyorum ama bize uzak,elim boş dönersem yazık olur. Bana nelerde indirim olduğunu ve aşağı yukarı fiyatlarını yazarsan çok sevinirim canım.

ayy ewet geçen ayki indirimi kaçırmıştım gününde gidemedim bu ayın 15inde istanbula giderim diyodum ama kısmet olmadı yine
eşimi seyehata gönderip bende annemlere istanbula gidecektim ama ben hastalandım eşimin de seyehat bikaç gün ertelendi gidemedim yine
inşallah yarın çıkar yola da bende yarını kaçırmam bare sempatiksalakcinni

kızlar bildiğim kadarıyla indirim de olsa fiyatlar yine biraz pahalı kalıyo çünkü normalde pahalı bir marka
mesela görümcemle bi astronot tulum beğendik 120 tl flndı; başka mağazalarda benzerlerine baktığımda fiyatı 40-60 tl civarında ama çok kalite farkı var
5li bi takım beğendik 58 tl civarındaydı, çok çok ciciydi
desenli kısa kollu badiler 7lisi 48 tl civarında, bazı modellerde indirim olabiliyo arada 38 tl olanlar da oluyo
3lü önden çıtçıtlı tulumlar beğendik 55 tl idi
indirimler de bu gibi fiyatlar üzerinden yapılıyo ama bildiğim kadarıyla 3lü 7li badiler indirime dahil değil

bildiğim kadarı ile heryerde aynı ürünlerde indirim oluyor. yarın sana nelerde indirim olduğunu bildiririm canım.

Kızlar merhaba..

Bende bebişe şimdiye kadar 2 zıbın haricinde hiçbirşey almadım..Artık yavaştan başlasam diyorum..İnternette bebek arabalarına bakınırken Kanz'ın çok kaliteli ve fiyatlarının uygun olduğunu yazmışlar.Bende biraz araştırdım bir tane buldum..Linki bu kanz bebek arabası

Sizce nasıl? Kullanışlı mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim..

tatlıcadii
çift yönlü olması güzel tentenin tam kapanır olmasıda
ama ağırlığını öğren canım
byüyünce hem araba hem bebek zor oluyor
özelliklede evin merdivenli falansa
asansörden inmek güzelde ayrıca gşrşlte merdivenler oluyorya zor olur indirip çıkarman
bide hafif kullanırkende kolaylık araba akıp gidiyor elinizde
istanbuldaymışsın fiyatıda güzel hatta haşim işcana gidersen daha uygunada alabilirsin bence hem görmüş olursun yakından anındacazip indirimlerde yapabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…