2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Canım ağırlığı 9 kiloymuş..Evim asansörlü ama dış kapı merdivenli..Sen söylemeseydin aklıma gelmezdi..Babamla, annemde Haşim İşcan'a bakalım dediler..Haklısın görüp almak daha iyi olur aslında..Bu aralar gidipte bir bakayım o zaman..Tavsiyen için çok teşekkürler a.s.

Canım merhaba

Dün iş çıkışında mağazaya gittim. Tulum veya body almak istiyorsan eğer bu ürünlerde indirim yoktu. 2'li ve tekli uzun kollu tshirt'lerde indirim var. Kızlar için pembe kadife pantolan vardı. 2'li açık ve koyu pembe tayt vardı. Bir de 2-3 model hırka da indirim vardı. Ben kızıma 9-12 ay için hırka ve içine tshirt aldım. Hırka 60 TL'den 30'a düşmüş. Tshirt'de 26TL'den 13 TL'ye.

Erkek bebekler için kot pantolanlar, tshirtler, ayakkabı v.s. vardı indirimde. Arkadaşımın bebeği için 15TL'ye ayakkabı aldım bir de...

Eklentiler

• $41ClgeZjHZL__SX315_SY375_.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $41hnioOa5SL__SX315_SY375_.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $51eQ9O+gYML__SX315_SY375_.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 26

Ayyy hepsi de çok güzeller.Güle güle giysin bebişin. Tam da dediğin gibi ben daha çok tulum ve body almak istiyordum ama ayakkabıyı da çok beğendim. Akşam ayakkabıyı eşime göstereyim bakalım ne diyecek.

bizde dün gittik mothercare ye ama beğendiğim ürünler baya pahalıydı indirimli olanlar da hoşuma gitmedi önlük takımı aldık çıktık sadece

hayırlı olsun..çok tatlı..hırkanın rengı ise çok şeker..

bizde dün gittik mothercare ye ama beğendiğim ürünler baya pahalıydı indirimli olanlar da hoşuma gitmedi önlük takımı aldık çıktık sadece
hayırlı olsun denızcım..

Kızıma teyzesi almış bunu :)) Prensesimin küveti :) İçinde havlusu, banyo süngeri, kremlerini v.s. koymak için tası da var. Bir de yanına yedek olarak diğer havluyu almış ayrıca. Teyzesi kızımı çok seviyor yaaa... :)))

Eklentiler

• $31eXap+5b0L__SX315_SY375_PIMothercareGreen30percentoff,BottomRight,-10,-10_SX315_SY375_.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $41kFs9sAXHL__SX315_SY375_.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 30

ayy çok şekermiş canım güle güle kullanın prensesinle ne marka canım bu nerden almış acaba desenleri çok güzel kelebek desenlerini çok sewerim zaten

Sizler herseylerinizi aldiniz ama ben daha dun basladim alisverise.. bebegimin ilk giysilerini aldim sukurler olsun.. ruyalarima giriyordu ustu basi ciplak usuyordu yavrum, hicbiseysiz doguverecek diye korkuyordum..
Trdeki indirimlerle fiyatlarla nasil bilmiyorum ama buraya gore uygun geldi aldiklarim;
3 tane citcitli uzun kolllu yenidogan badisi,
4 tane citcitli kisa kollu bady
1 kutu takimi aldim citcitli badisi kadife tulumu sapkasi ve yumusak oyuncagi var icinde singir singir ses cikariyor :)
birde pembe kadife tulum uzerinde minik minik kalpleri var...

cnm bayıldım harika valla...

güle güle kullansın bebişin cnm bende bişiler almaya baslasam olcak artık

çok teşekkür ederim.

canım küvet 70 TL civarında, havlu da 35 TL sanırım. Geçen gün mağazaya gittiğimde bakmıştım ben de bunlara hatırladığım kadarıyla öyle olması lazım...

teşekürler canım
inş. ben ekimle beraber alma işlerine agırlık verecgim
aralıga girdiğimde herşeyi hazır olsun bebeişimin
neolur ne olmaz
komşum normal tarihten 3 hafta önce doğum yaptı
çok şükür bbegide kendide çok iyi.
bakalım biz neolacagız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…