- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
çok teşekkür ederim.
canım küvet 70 TL civarında, havlu da 35 TL sanırım. Geçen gün mağazaya gittiğimde bakmıştım ben de bunlara hatırladığım kadarıyla öyle olması lazım...
Kızıma teyzesi almış bunu :)) Prensesimin küveti :) İçinde havlusu, banyo süngeri, kremlerini v.s. koymak için tası da var. Bir de yanına yedek olarak diğer havluyu almış ayrıca. Teyzesi kızımı çok seviyor yaaa... :)))
gule gule gıydır cıcılerını canım..slm kızlar bende yani bizde:)(ananesi saolsun)baya bişiler aldık.hastane çıkışı,çorap,zıbınlar,elbise....ananesi ve bnm ananem patiklerini ve elbise,yeleklerini bitirmek üzereler.ev taşıcaz 1 hafta içinde fln.o zmnda yatağını perdesini halısını fln alıcam.park yatak alıcam sadece.karyolaya yazık die düşünüyorum hem çoğu çok yer kaplıo hem hiç bi yere kıpırdatamıosun.3-4 yaşına kdr kullanır ondan sonra bi genç odası alırız die düşündük.bu arada bugün öyküme emzik aldım 4 tane:)ikisi gündüz ikisi gece.aventten aldım en kalitelisi diolar.üretim yeri ingiltere.hemen hemen herkes memnunmuş
denız ekle resmınıde gorelım...merak ettım..bızım burda real yok o başka ..kızlar migrosta bebek bezlerinden bir paket alana aynısının 2. si %50 indirimli biz bugün prima yeni doğandan aldık birde can bebenin alt açmasından aldık
reale de çok güzel bebek ürünleri gelmiş battaniye aldık 13 liraya peluş yumuşacık resmini ekleyecem en kısa sürede
hunnyciğim çok tatlı hepside
ayakkabılarına bayıldım
ilk koyduğun resim yelek mi canım?
0-3 yaş mı hepsi bide:?
ben daha bişey alamadım sempatiksalakcinni
hunny çok güzeller
hunnycim, iyi günlerde kullansın bebişin hepsi çok güzel
hunyy hepside çok şeker güle güle giysin kuzuucuunalkisalkisalkis o mavili turunculu zıbının aynısından bende aldım geçen hafta hemide 12 adet renk renk delikafaduldenbirde öpme beni yazılı önlük 2 adet dünde kipaya gittik ordan da cihicco marka cam biberon bebedor marka emzik ve suluk aldık bende bi fırsatta koyacam resimleri naniknanik
amin cnm :Saruboceq:koyucam cnm merak etme :jeyyar:teşekkür ederimm cnmm opuyorumnanaktan
sende biran önce koy resimleride bakalımm delikafadulden
sizede güsel günlerde kullanmak nasip olsunn canım : opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?