2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

çok teşekkür ederim.

canım küvet 70 TL civarında, havlu da 35 TL sanırım. Geçen gün mağazaya gittiğimde bakmıştım ben de bunlara hatırladığım kadarıyla öyle olması lazım...

ay canım çok güzeller ya bende kelebek hastasıyım kıskandım doğrusu -tatlicadiarzu-
güle güle kullanın opuyorumnanaktan

gule gule kullansın..çok guzel mıiş..

kızlar bebelerinize aldığınız ciciler çok güzeller.Allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin.
ahh geçen sene bu zamanlar bende hazırlık yapmakla meşguldum.ve hamilelik günlerimi çok ama çooooook özlüyorum,sizlerde tadını çıkarmaya bakın.opuyorumnanaktan

kızlar aziz bedede %50 indirim warmış yarın kısmetse bebek mağazalarını gezicez eşimle oraya da uğrar bakarım çok kaliteli we güzel oluyo ürünleri

slm kızlar bende yani bizde:)(ananesi saolsun)baya bişiler aldık.hastane çıkışı,çorap,zıbınlar,elbise....ananesi ve bnm ananem patiklerini ve elbise,yeleklerini bitirmek üzereler.ev taşıcaz 1 hafta içinde fln.o zmnda yatağını perdesini halısını fln alıcam.park yatak alıcam sadece.karyolaya yazık die düşünüyorum hem çoğu çok yer kaplıo hem hiç bi yere kıpırdatamıosun.3-4 yaşına kdr kullanır ondan sonra bi genç odası alırız die düşündük.bu arada bugün öyküme emzik aldım 4 tane:)ikisi gündüz ikisi gece.aventten aldım en kalitelisi diolar.üretim yeri ingiltere.hemen hemen herkes memnunmuş

kızlar migrosta bebek bezlerinden bir paket alana aynısının 2. si %50 indirimli biz bugün prima yeni doğandan aldık birde can bebenin alt açmasından aldık
reale de çok güzel bebek ürünleri gelmiş battaniye aldık 13 liraya peluş yumuşacık resmini ekleyecem en kısa sürede

gule gule gıydır cıcılerını canım..
ev tasıycaksan tasındıktan sonra şöyle güzel bır alısverıs yaparsın canım..

denız ekle resmınıde gorelım...merak ettım..bızım burda real yok o başka ..
ama mıgrostan bende almalıyım bebek bezı..
gecen ay kiippa da vardı aynı ındırım..prıımada ..ıkıncı paket %50 ındırımdeydı...
kocıs daha erken dedı almadı...
mıgrostan alam bende o zaman denız...

kıslarr bizde cicler almıştık onları ekliyimm opuyorumnanaktan

bu battaniyeyi kardeşim kızına örmüştü bende örücem deyince bana verdi kullanmamıştı hiç
zaten ananesi babannesi örücek bende vazgeçtim örmiycem hazırda alınır. onun için battaniye çok olucak

badilerimiss kıslar bulabilirseniz bu yelekkler çok kullanışlı oluomuş kuzenim tavsiye etti
hatta bunlarıda o verdi opuyorumnanaktan.

bunlarda tek üstlerimiss boshayallersmile

buda yeşil takımımıss :ecrin_bebek:

kuzenimden ilk ayakkabılarımıss olumunekankayizsmile

kızlar benim doğuma girerken giymek için aldığım gecelik
ama tabi doğumdan sonra değiştiririmm bayanssulusmile

ağız mendili ve önlüğümüss çok şekerler yaaa hemen atladım aldımm delikafadulden bu mendiller çok gerekli oluomuşş
bide ananemis tülbentden yapıcak kenarları oyalı olanlardann :hulya:

bunları ayrı ayrı aldım ama takımda olabilirmişş sempatiksalakcinni, çok hoşuma gittiiiii opuyorumnanaktan

veee ilk giysimiss inşşş zıbın takımımıssss opuyorumnanaktan

nasıll kızlarrr cicilerimisss delikafadulden
ya bişey almıycam diorum ama dayanamıyorumm alıyorumm :kedi:

Eklentiler

• $Görünt045.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 28
hunnyciğim çok tatlı hepside
ayakkabılarına bayıldım
ilk koyduğun resim yelek mi canım?
0-3 yaş mı hepsi bide:?
ben daha bişey alamadım sempatiksalakcinni

hunnyciğim çok tatlı hepside
ayakkabılarına bayıldım
ilk koyduğun resim yelek mi canım?
0-3 yaş mı hepsi bide:?
ben daha bişey alamadım sempatiksalakcinni

yok canım yelek diğil battaniye kardeşim örmüştü :hulya:
teşekkür ederis teysesiii opuyorumnanaktan
bende ööle sırf almak için çıkmıyorum gözüme takılan çok beğendiğimm bişii olunca atlıyorumm delikafadulden tutamıyorum kendimi napiim
buarada havlu setini özdilekten almayı düşünüyorum
üzerine ismini işleticemm nakışla opuyorumnanaktan

hunyy hepside çok şeker güle güle giysin kuzuucuunalkisalkisalkis o mavili turunculu zıbının aynısından bende aldım geçen hafta hemide 12 adet renk renk delikafaduldenbirde öpme beni yazılı önlük 2 adet dünde kipaya gittik ordan da cihicco marka cam biberon bebedor marka emzik ve suluk aldık bende bi fırsatta koyacam resimleri naniknanik

teşekkür ederimm cnmm opuyorumnanaktan
sende biran önce koy resimleride bakalımm delikafadulden
sizede güsel günlerde kullanmak nasip olsunn canım : opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…