2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

hunny cnm güle güle kullan bebeğinin cicilerini ben kıyafet daha hiç almadım bebe eşyaları kızlardan kalanlar var eksik olanları alacağın ama önce bir bakacağım kızların eşyalarını uygun olanları sonrada doğru alışverişe inşallh

hunnyy canımm çok güzel bebişinin cicileri güle güle kullansın

teşekkür ederimm kızlarr opuyorumnanaktan

beyficey bende kardeşimden alıyorumm :jeyyar: temiz kullandı çünkü bide ilk eşyaları 2-3 ay kullanıo okadarr öylece kalıyolar yani bide gün içinde çok değiştirilio kustuydu kakasıydı yani eşya lazım ama öylece kalıyolarr bende kuzenden ve kardeşimden iyi olanları aldımm sempatiksalakcinni
yoksa eşya yetişirmiii kafamçokkarıştı
kuzenimden biliyorum gün içinde elinde çitileyip kalorifer üstünde kuruturdu kafamçokkarıştı

hunny cok guzeller..hepsı boırbırınden guzel..

cıtors sende ekle resımşerınızı..

canım güle güle kullansın yakışıklı kereminnn
evet cnm 0-6 aylık için aldım 150 ml olandan 22,50 tl fiyatı :ecrin_bebek:

baharcım beklioz ekle resimleriiiibayanssulusmile

hunny cok guzeller..hepsı boırbırınden guzel..

cıtors sende ekle resımşerınızı..

canım güle güle kullansın yakışıklı kereminnn

baharcım beklioz ekle resimleriiiibayanssulusmile

teşekkür ederimm teyseleriii opuyorumnanaktan
Allah ım inşş o günleri gösterirr opuyorumnanaktan
ama sizlerden de bekliyoruss aklinialirimsmile

kızlar ana kucağıda aldık bugün onuda eklemeye çalışıyorum 5li set olarak aldık 50tlye bakalım
beğenicekmisiniz

kızlar telfondan dolayı renkler soluk gibi çıkmış ama hepsi cıvıl cıvıl yanizemuszemus

hepsını begendım cıtos..
ama ana kucagı 5 lı set..nasıl 50 tl aldın..
evet cnm aynen öyle 50 tlye aldık dün sadece kipada ana kucağına 65 tl dediler bugün anberadan ana kucağı taşıma çantası kangurusu alt açması ve kol çantası dahil 50 tlye aldıkaklinialirimsmile

kızlar bunlarda benim oğluşun cicileri:ecrin_bebek:

kızlar telfondan dolayı renkler soluk gibi çıkmış ama hepsi cıvıl cıvıl yanizemuszemus

buda çantamız kızlar setin içinde

evet cnm aynen öyle 50 tlye aldık dün sadece kipada ana kucağına 65 tl dediler bugün anberadan ana kucağı taşıma çantası kangurusu alt açması ve kol çantası dahil 50 tlye aldıkaklinialirimsmile

:1shok: nası yani hepsini 5'li seti yani 50 tl miiii :1shok:
süpperrr :lepi:
gerçi benimki bedava ya olcakdelikafadulden kardeşim vercekk :jeyyar:
iyi denk gelmiş canımm
kuzucuğun iyi günlerde kullansınnn opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

sağol canım daha güzeli senin olsunopuyorumnanaktanbenden kaçmaz cnm dedektif gibi araştırıyorum uygun fiyat bulunca hemen atıyorum sepetedelikafadulden:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…