- Konu Sahibi teknekazintisii
-
kızlar telfondan dolayı renkler soluk gibi çıkmış ama hepsi cıvıl cıvıl yanizemuszemus
kızlar siz kadifemi penyemi alıyorsunuz bebişlerinizin cicilerini?kış bebeği olacaklar ya üşürlermi acaba.yada içine penye dışına kadifemi.benim ilk bebeğim yaz bebişiydi.bunda kafam karıştı kış olunca
kızlar siz kadifemi penyemi alıyorsunuz bebişlerinizin cicilerini?kış bebeği olacaklar ya üşürlermi acaba.yada içine penye dışına kadifemi.benim ilk bebeğim yaz bebişiydi.bunda kafam karıştı kış olunca
loliscim baya marifetliymişsin maşallah
sağol canım daha güzeli senin olsunopuyorumnanaktanbenden kaçmaz cnm dedektif gibi araştırıyorum uygun fiyat bulunca hemen atıyorum sepetedelikafadulden:jeyyar:
[a href=http://urlal.com/dqqf][/a]
[FONT="Comic Sans MS"]yeni bitirdim bu süveteri:hulya:[/FONT][/QUOTE]
canımm cicilerinis çok güsell
ya bende örmek istiyorum ama babanne ananne bis örces diolarr :hulya:
bide yelek için ilk 3 ay fazla giydirilmio hemen küçük gelio diolarr sositososito
neyse bakalım ilerleyen günlerde bakıcass sositososito
sağol canım cümlemizinkine inşallahopuyorumnanaktansenin cicilerde çok güzel olmuş cnm çok beğendimaklinialirimsmileçitoooosss yerim senin ciclerini çok şekerler
güle güle giymek nasipetsin inşallah
ben bu maviyi bilhassa ilk 3 ay giyebilce boyda ördüm miniciksaol canımm opuyorumnanaktan inşş en güselleri hepimisin olsunn zemuszemus
:lepi: süpersin kıss inş biz çıktığımısda bisede denk gelirr delikafadulden
canımm cicilerinis çok güsell
ya bende örmek istiyorum ama babanne ananne bis örces diolarr :hulya:
bide yelek için ilk 3 ay fazla giydirilmio hemen küçük gelio diolarr sositososito
neyse bakalım ilerleyen günlerde bakıcass sositososito
sağol canım cümlemizinkine inşallahopuyorumnanaktansenin cicilerde çok güzel olmuş cnm çok beğendimaklinialirimsmile
sağolasın canımopuyorumnanaktancitos güle güle kullan bebeğinin cicilerine ve eşyalarını cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?