2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

kızlar siz kadifemi penyemi alıyorsunuz bebişlerinizin cicilerini?kış bebeği olacaklar ya üşürlermi acaba.yada içine penye dışına kadifemi.benim ilk bebeğim yaz bebişiydi.bunda kafam karıştı kış olunca

ben her ikisinden de aldım canım,içine penye dışına kadife giydiririm diye düşünüyorum a.s.

ben ilk 3 ay aldıklarımı genelde kadife aldım. içine de penye alt ve body'ler aldım. bende çevremdeki tavsiyelere uyarak bu şekilde yaptım tercihimi... ayrıca evimizi klima ile ısıtıyoruz. hem yatak odasında hem salonda klima çalıştıracağız ama yine de soba veya kat kaloriferi gibi olmaz klima.. o yüzden kadife olmasını tercih ettim ben kızım üşümesin diye :))

[a href=http://urlal.com/dqqf][/a]
[FONT="Comic Sans MS"]yeni bitirdim bu süveteri:hulya:[/FONT]

çitoooosss yerim senin ciclerini çok şekerler
güle güle giymek nasipetsin inşallah

sağol canım daha güzeli senin olsunopuyorumnanaktanbenden kaçmaz cnm dedektif gibi araştırıyorum uygun fiyat bulunca hemen atıyorum sepetedelikafadulden:jeyyar:

saol canımm opuyorumnanaktan inşş en güselleri hepimisin olsunn zemuszemus
:lepi: süpersin kıss inş biz çıktığımısda bisede denk gelirr delikafadulden

ben bu maviyi bilhassa ilk 3 ay giyebilce boyda ördüm minicik
kış bebeği olcak ya zorla da olsa giydiririm diyorum
sonuçta küçücük sıpa alsanaalsanasmilea.s

sağol canım cümlemizinkine inşallahopuyorumnanaktansenin cicilerde çok güzel olmuş cnm çok beğendimaklinialirimsmile

teşekkür ederiz bahar tesesia.s.

AYYYYY kızlarrrrrr hepinizin bebişlerinin cicileri birbirinden güzell rabbim güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş..okadar beğendimki anlatam nasıl heveslendimmmmm gidip kızıma bir sürü cici alasım geldi neyse sabrediyorum hala..allahtan bizede hep hediyeler geliyor şimdiden bir sürü şeyimiz oldu şanslı olcak kızım inş...resimleri hala çekemedim çeksemde eklesem hepsini dolabımızı kaplamaya başladı valla dünde hastane çıkışımız 10 parçalık hediye geldii koklaya koklaya baka baka içime soka soka kaldım eşimde çok beğendi sarı renk almış kızımın cici anneannesi sarı beyaz çocuk sarılık olmasın die derlermiş minicikler yaa kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…