- Konu Sahibi teknekazintisii
-
çok güzelmiş canım bayıldım özelliklede tulum setine
kızlar bunlarda benim oğluşun cicileri:ecrin_bebek:
cnm maşallh çok beceriklisin iyi günlerde kullansın güzel kızınnn:1hug:
kızımın cicilerinden bazıları teyzeleri :) alt açma takımının ben krem rengi olanını aldım. battaniyesi ile takım.
kızlar hepiniz çoook sağolun.beğenmenize çok sevindim.
bskozberk, canım, kızlar için bende kıyafet konusunda torpil yapıldğını düşünüyorum :) ama yakışıklı erkek bebeklerimiz için de pek hoş şeyler var...
adilemir, canım, o kadife pantolona bende bitiyorum. hırka ile takım o. bir de içine body'leri var. malum kış bebeği bizimkiler, sıcak tutsun miniğimi dedim :)
hunnny, canım, hastane çıkışı 90 TL, kadife alt 30 TL civarındaydı sanırım. Pembe mont da 55 TL . alt açma seti battaniyesi ile birlikte 45 TL.
canım daha ilk bebek olduğu için fiyatlar nasıl bilmiyorumm siz böyle yazınca fikir edinmiş oluyorumm sempatiksalakcinni
çok saol canmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
ne demek canım, lafı bile olmaz. benim de ilk bebeğim :)
bende görüp, beğendiğim herşeyi almak istiyorum. :)) ne kadar çok özeniyor insan değil mi ?
olumunekankayizsmile
teşekkür ediyoruz teyzesidenızcım..hepısı çok guzel..
bebek bezlerının hepsı 3-6 kılo mu..
yeter onlardan alma...
alacaksan 4-9 kılo al artık...cabuk buyuyor dogunca bırden..sora 4-9 kıloyu 4-5 aylık oluncaya kadar kullanıırısn.
sağol canım evet yumuşacık alıp alıp seviyorum opuyorumnanaktandenizcim battaniye yumuşacık gözüküyor güle güle kullanın cicileriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?