- Konu Sahibi teknekazintisii
-
denizcim çokkk güseller hepssiii güle güle kullansın eylülcükk.valla tamamladın nerdeyse sen ihtiyaçlarııı ben geçmi kaldım diye korkuyorum sizinkileri gördükçe...ama ben tam olarak cinsiyet bile bilmiyorum ki:)))))
denizcim çok güzeller yaa kız cicileride ayrı bi tatlı oluyoo maşallahh
teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktandenizcim canım cicilerinis çok güsell iyi günlerde kullanınn opuyorumnanaktan
denizcim, hepsi çok güzelmiş cicilerinizin. iyi günlerde, sağlıkla kullansın bebişin.
bu arada önlüklerimiz aynı :)))
denizcim kızının cicileri çok tatlı maşallah iyi günlerde kullansın prenses ne güzel pembiş pembiş :icecream:
pembe battaniyenin aynısını realden almıştım tabi mavi rengini ve yumuşacık çok güzel ,bebek bezini son haftada almayı düşünüyorum kilosuna göre alırım gerçi indirim varmış 1-2 paket almaktan bir şey olmaz bende aynısından alacağım.
teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktan
sağol canım benim
çok güzel ama dimi önlükler Şeniz
evet yaaa, bende çok severk aldım o önlükleri. ne de olsa kelebekler var üstünde :)))opuyorumnanaktan
denizcim çok şekerler çok güzeller herbiri birbirinden tatlı.peluş battaniyemiz benziyor bizimkinin yanında birde ek parçası var minik ayıcık böle yastık gibi sarılıp yatıyormuş yada kafasını koyuyormuş. önlüklere bayıldım ben de kelebek delisiyim evimin hertarafında var kızlar. önlükleri nerden aldın ayıptır sorması??hastane çıkışınıda çok beğendim canım çok cici rabbim sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inş. ya hastane çıkışı için tam takımı kullanmayın rezil oluyor sonra atmak zorund kalıyorsunuz diyorlar ilk doğumdan hemen sonrası için idareten 4lü falan bir takım alın hastaneden çıkarken bu güzel takımı kullanın diyolar yani çevremde kimle konuşsam aynı şeyi söledi. siz ne düşünüyorsunuz.??
denizcim çok şekerler çok güzeller herbiri birbirinden tatlı.peluş battaniyemiz benziyor bizimkinin yanında birde ek parçası var minik ayıcık böle yastık gibi sarılıp yatıyormuş yada kafasını koyuyormuş. önlüklere bayıldım ben de kelebek delisiyim evimin hertarafında var kızlar. önlükleri nerden aldın ayıptır sorması??hastane çıkışınıda çok beğendim canım çok cici rabbim sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inş. ya hastane çıkışı için tam takımı kullanmayın rezil oluyor sonra atmak zorund kalıyorsunuz diyorlar ilk doğumdan hemen sonrası için idareten 4lü falan bir takım alın hastaneden çıkarken bu güzel takımı kullanın diyolar yani çevremde kimle konuşsam aynı şeyi söledi. siz ne düşünüyorsunuz.??
mügecan 35 ve denizcim cicileriniz çokkkkk güzelllll güzel günlerde giysin minişler.
denizcim cicileriniz çok güzel cnm özelliklede önlükleri çok beğendim gelin kızıma yakışır hanizemuszemus
canım kelebekşi önlükler mothercare'de satılıyor. aynısını bende almıştım. 17 TL olması lazım.
ben kutulu olan hastane çıkışı setlerinden almadım. battaniyeli falan olanlar var ya hani, ondan almadım ...
ben mother care'den aldım. buraya resminide koymuştum. bedeni de diğer hastane çıkışlarına göre biraz daha büyük gibi... yani 15 gün değil de 1 ay giydirilebilecek gibi.. tabii bu bebeğin gelişimine göre de değişir ama...
bence de hastane çıkışını set olarak almak şart değil.
beğendiğin bir tulumun yeni doğan bedenini alıp onu da giydirebilirsin doğduğu zaman...
illa set olacak diye birşey yok bence...
sağol canım benim çok teşekkürler
mothercareden aldık önlükleri ama ben aldığımda 14 tl di geçen baktık 17 tl yazıyordu
hastane çıkışını amcası aldı
biz daha önce beşli takım almıştık onu götürebiliriz ya da ucuz bir takım daha alabiliriz onu hemşirelere vereceğiz odaya getirdikten sonra annemler bir güzel siler bu cicilerini giydiririz diye düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?