2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

sağolun kızlar,daha güzelleri sizin olsun inşallah,ayy deniz 2 saattir uğraşıyorum büyük ekleyemedim bitürlü resimleri yaa,bukadar oldu,büyük nerden yükleniyor yaa.

sağolun kızlar,daha güzelleri sizin olsun inşallah,ayy deniz 2 saattir uğraşıyorum büyük ekleyemedim bitürlü resimleri yaa,bukadar oldu,büyük nerden yükleniyor yaa.

canım öncelikle çok güzel cicileriniz güle güle kullanın
ben hızlıresim diye bir siteden yüklüyorum orda yüklerken boyutu seçiyorsun e posta ve siteler diye seçiyorum ben

dincim cicileriniz bir harika bende almak istiyorum ama erkek olunca fazla seçenek yok kızların ne kadar tatlı oluyor kıyafetleri şimdi kızlardan kalanlara baktımda hepsi çok güzel ama erkek için yeniden düzeceğim bunlarına kız bebeği olan birine veririm çünkü hepside yeni sayılır azla giydiremiyorsun hemen büyüyorlar

teşekkür ederim kızlar,beğenmenize çook sevindim,ama burdaki her cici çook güzel,tıpkı bebişlerimiz gibikaydirigubbakcemile2

cambazz cicilerin hepsi çok güzel rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inş.battaniyede çok güzel olmuş ellerine sağlık canımm

Selam kızlar hepinizin cicileri çok şeker bayıldım hepsine iyi günlerde kullanın ama sanki kız cicileri daha bi şeker oluyoo
cambaz battaniyen de çok güzel olmuş ellerine sağlık bende bi battaniye başladım beyaz örüp üzerini kırmızı ve siyahla süsliicem
bebek arabası we oto koltuğumuza uygun renklerde yapıcam onlarla kullanıcaz kısmetse

canım sen de yapınca buraya koy da örnek olsun.

hepinize çook teşekkürler:hulya:

selamlar herkese

bizde güzel kızım için birşeyler aldık

1 tane 12 parça hastane çıkışı
1 tane 5 parça zıbın takımı
6 tane çıtçıtlı body
3 tane patikli pijama
2 tane tek alt
3 tane body
3 tane tulum
1 tane havlu
2 tane bere
3 tane çorap
2 tane önlük
1 tane peluş battaniye
1 tane örgü battaniye
1 tane de patik lcw de görüp bayılmış oldğum bi patik
sanırım şimdilik bu kadar bunları memlekete gittikçe aldım allah izin verirse kurban bayramında gittiğimdede bez biberon falan almayı planlıyorum buarada aldıklarımının resimlerini koymak isterdim ama hepsi memlekette doğuma oraya gitcem için buraya taşımayım dedim:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…