2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

bakayım dedım ne almıs bzıım kızlar..sheker cat ohhoo neler neler almişşın gule gule gıysın bebişin..

çok sevımlıler............. :lepi:

sheker-cat ve green pearl ciciler çok güzel,güle güle giysin ve kullansın bebişler.
elfella ben de 1. yi beğendim.nerden buldun bunları canım?

şevval bebe diye bi firma kızlar ikisini de alasım geliyo fiyat olarak 2.160 tl 1. de 170 tl imiş nakitte indirim yaparız dediler
bide yeri istanbul şirinevlerde ama ben bikaç mağazada gördüm satışını yapan bebek mağazaları var internetten firmaya sorabilirsiniz
bide o ilk resimdekinin bambu sepeti war onda da gözüm kaldı fiyatı 350 civarıymış çok pahalı ama çoook cicii
iki resminde avizesi, sepeti fln da var aksesuarlarını da almak isterim
bambu beşiği de bu

elıfcıgımm,
ben bambu besıgı begendım..çok sırın..
2 uyku setınen ben kelebeklı olanı begendım..pechwork bebek ıçın çok sırın degıl gıbı geldı..
çocuksulugu yok dıye duuşundum elıfcım..
benım oglumun 2 uyku setı var..
ama 1 tane yeterlı uykus setınde..

elif ne güzel ciciler örmüşler bebişine güle güle kullansın
birde şu uyku setlerinden ben 1 ciyi daha çok begendim sepeti çok güzel gözüküyo
karar verdin mi hangisini alacağına

elif ne güzel ciciler örmüşler bebişine güle güle kullansın
birde şu uyku setlerinden ben 1 ciyi daha çok begendim sepeti çok güzel gözüküyo
karar verdin mi hangisini alacağına

bana da 1.gibi geliyo canım eşim, görümcem, kardeşim fln herkes 1.den yana
bide tam karar wermiştik beyaz karyola sipariş edip o uyku setini we parçalarını alıcaktık
o bambu sepeti gördüm ama sanırım onun da fiyatı biras yüksek hem karyola hem sepet hem uyku seti pahalı olur
acaba diyorum ilk hewes bambu beşiği alıp 6-7 aylıkken mi karyola fln düşünsem şimdi de kafamı karıştıran bu
doğumu da istanbulda yapıcam ya kısmetse hem kaynanama hem anneme gidicez kalıcaz fln bu tarz bişey de zaten gerekiyodu
bide bişeyde hewesim kaldımı kalıyo eşimde sen bilirsin diyo karar weremiyorum bitürlü boshayallersmile

bunlar da son istanbul ziyaretimin eserleri kaydirigubbakcemile3 fenerli takım fanatik halamızdan hediye

mont ve tulum takımı da ananemizin hediyesi

elifcim çok güzel bebişinin cicileri güle güle kullansın

dün eşimin annesi dayısı babaannesi bir kaç parça daha kıyafet almış ama onlarda doğumdan sonra gelecek kaynanam da çok güzel örgüler örmüş ve örmeye de devam ediyor annemde bir yandan örüyor bide yün yatak yorgan yastık yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…