2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

canım şu yukaıdaki bubchen çantalı seriyi ne kadara aldın??
içerisindeki ürünlerin ne olduunu yazarmısın??
o çanta anne-bebek bak9ım çantası deilmi??
ben hamileyken bubchenin baby oil'ini kullanmştım,güsel bi ürün,güle güle kullansın bebişin inşallah:)
bnde sebamed seri halinde almayı düşünüorum ama daha hiç bakmadım..

elfella tatlım cicileriniz çok güzel patikli pijamalra bayıldım allahım sağlıkla giymeyi nasip etsin uzun ömürler versin bebişine:CüvCüv:

saolun kızlaar daha güzelleri sizlerin olsun
şafağımız bitse de bebişlerimizin üzerinde görsek cicilerini Allahım hepimize o günleri görmeyi nasip eder inşallah :Saruboceq:

Bu arada görümcemin hediyesi olan bebek arabamızı we çantamızı da sipariş etmiştik getirdiler
Ewde sürüp denedik eşimle, kayınvaldem çok dalga geçti kaydirigubbakcemile3

HORN TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI
(Arabanın koltuk kısmı çıkıp oto koltuğu anne yönüne doğru takılıyor, ilk 6-8 ay öyle kullanırız)
* Döndürülerek istenilen pozisyona ayarlanabilen itme sapları
* Çok pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
* 5 noktalı emniyet kemeri
* Çıkarılabilir ön bar
* 360° dönebilen ön tekerlekler
* Geniş file sepet
* Şeffaf yağmurluk
* Katlandığında az yer kaplama özelliği
* 15 kilo taşıma kapasitesi

TAŞIMA / OTO KOLTUĞU
* Grup 0+ (13kg´a kadar olan bebekler için)
* Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
* 3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallanma pozisyonu)
* Taşıma koltuğunun ağırlığı: 3,5 kg

Ebatları:
Açık halde: 103 x 58 x 111 cm
Kapalı halde: 74 x 49 x 58 cm

elıf daha bır sey alma kuzum..yiter..
bunlar onu baya buyutur..
dunya kadar hedıyede gelıcek..
az az almaya calıs..ınsan her carsıya ınıdgınde dayanamıyor bılıyorum..her ındıgınde 1 tane bırsey al artık alıcaksan..
çok tatlılar elıf.gule gule gıysın..

saol canım benim eşim de öyle diyo artık beni iflas ettiricen yeter diye kaydirigubbakcemile3
bugün bebişimin dolabını boşalttım gezmeklik günlük gecelik nekadar neyi war stoklarıma baktım
kıyafet olarak belki bikaç tane günlük pijama takımı alırız, 1tane hastane çıkışı set, mevlit takımı, önlük,çorap fln bide battaniye, alt açma seti, havlusu kaldı onları da annem alıcakmış
beraber eminönü havuzluhana gidip alırız ekimde
sebamed banyo ürünleri, bi-iki paket bez, ıslak mendil, emzik alırım kozmetik olarak
şaka maka baya azalmış neyseki zemuszemus
beşiğini uyku setini de kardeşimle kaynanamlara aldırırım tamam sempatiksalakcinni

elifff kuzumm çok şekerlerrr güle güle kullanın
daha alma kız nere sığdıracan bukadar eşyayıı daha hediyede gelirr:1hug:
baya azladın ne güzel bende aldım bikaç bişeyde seninkilerin çeyreği bilem değil daha kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrr hepinizin bebişlerinin cicileri çok güzellll bayıldımmm rabbim sağlıkla sıhatle giydirmeyi nasip etsin inş hepimize. bu arada elif bebek arabası çok güzlemiş tam istediğim gibi. kraft galiba bende bir bakim. gerçi biz hala açılışı yapıpta bişi almadık sabırsızlıkla ilk kendim alacağım günü bekliyorummmmm...

olsun canım sorun değil
güzel günlerde kullanın oğluşunun cicileriniçok tatlılarr
bunlar ilkse artık devamı bol bol gelir

inşallah cnm alacağım daha çok var fakat antalya daha yaz mevsiminde kışlıklar daha gelmedi hep ince kıyafetler var alamıyorum sanırım ekim sonuna doğru başlarız galiba.

ayyy kızlar ciciş topiğine bakınca kendimi kaybediyorum...
denizcim senin cicilerin çokkk güzel
cambazz battaniyen ve cicilerin çok güzel.
elfella senin aldığın kıyafetlere filan bayldım...
Ayyy herkesin cicleri muhteşem hepiniz güle güle kullanın....
artık bende alışveriş yapmak istiyorum.bu ay başı doktota gidip bebeişimin tahmini doğum kilosunu öğrenip atıcam kendimi sokaklara.......

ewet canım kraft çok aradım bende hem çift yönlü olsun hem travel sistem hem koltuğu çıksın hem hafif olsun tek başıma taşıyabiliim fln hepsinin birarada olduğu modeller çok pahalı bi özellikten wazgeçmek gerekiyo
bende çift taraflı olmasından wazgeçtim nasılsa ilk 6-8 ay oto koltuğunu takıp gezdiririz sonrasında normal otursa da olur dedik
sürüşü çok rahat, hafif bi araba içime sindi

senle aynı doğumlarımız canım öle gözüküyor:))bende kendimi önümüzdeki ay atacağım inş alışverişeeeeeeee

evet ya hepsi bir arada olunca çok pahalı oluyor fiyatta. bende kraft istiyorum açıkçası ama hem kullanışlı hem uygun olsun istiyorum çokmu şey istiyorum acep:) sende en doğrusunu yapmısşın bencede canım çift taraflı çok önemli değil diye düşünüyorum zaten oto koltuğunda olcak dediğin gibi. güle güle kullanın tekrardan inş.

Bana göre çift taraflı olması elzem bişey. 15 aylık yeğeinm var ondan biliyorum. Gözüne güneş gelir gelmez arabada oturmuyor kucağınıza alın diye tutturuyor. Kardeşim de o zaman arabanın yönünü değiştiriyor da kucağında çocukla dolaşmanın yarattığı bel ağrısından kurtuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…