- Konu Sahibi teknekazintisii
-
cicileriniz pek güzel kızlar,hepsine bayıldım.ben de bugün bişiler aldım,hemen ekleyeyim dedim.
Bübchen bebişin gezi çantasından aldım (kırmızı rengini).içinde bebek bakım ürünleri var.
Bebek arabas, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuu | rnn Byk Resmi
bir de banyo termometresi aldım.aynı zamanda oda sıcaklığını da ölçüyor.
Size PazarLand Yeter! Harcarken Kazanmak Buna Denir! | rnn Byk Resmi
bunlar da son istanbul ziyaretimin eserleri kaydirigubbakcemile3 fenerli takım fanatik halamızdan hediye
mont ve tulum takımı da ananemizin hediyesi
elıf daha bır sey alma kuzum..yiter..
bunlar onu baya buyutur..
dunya kadar hedıyede gelıcek..
az az almaya calıs..ınsan her carsıya ınıdgınde dayanamıyor bılıyorum..her ındıgınde 1 tane bırsey al artık alıcaksan..
çok tatlılar elıf.gule gule gıysın..
pardon kızlar bu kadar büyük çıkacağımı bilmiyordum
olsun canım sorun değil
güzel günlerde kullanın oğluşunun cicileriniçok tatlılarr
bunlar ilkse artık devamı bol bol gelir
kızlarrrrrrrrrrrrrrr hepinizin bebişlerinin cicileri çok güzellll bayıldımmm rabbim sağlıkla sıhatle giydirmeyi nasip etsin inş hepimize. bu arada elif bebek arabası çok güzlemiş tam istediğim gibi. kraft galiba bende bir bakim. gerçi biz hala açılışı yapıpta bişi almadık sabırsızlıkla ilk kendim alacağım günü bekliyorummmmm...
elfella ve beycifey bayıldım cicilerinize....güle güle kullansın bebişleriniz iyi günlerde inşallhhh
ayyy kızlar ciciş topiğine bakınca kendimi kaybediyorum...
denizcim senin cicilerin çokkk güzel
cambazz battaniyen ve cicilerin çok güzel.
elfella senin aldığın kıyafetlere filan bayldım...
Ayyy herkesin cicleri muhteşem hepiniz güle güle kullanın....
artık bende alışveriş yapmak istiyorum.bu ay başı doktota gidip bebeişimin tahmini doğum kilosunu öğrenip atıcam kendimi sokaklara.......
ewet canım kraft çok aradım bende hem çift yönlü olsun hem travel sistem hem koltuğu çıksın hem hafif olsun tek başıma taşıyabiliim fln hepsinin birarada olduğu modeller çok pahalı bi özellikten wazgeçmek gerekiyo
bende çift taraflı olmasından wazgeçtim nasılsa ilk 6-8 ay oto koltuğunu takıp gezdiririz sonrasında normal otursa da olur dedik
sürüşü çok rahat, hafif bi araba içime sindi
evet ya hepsi bir arada olunca çok pahalı oluyor fiyatta. bende kraft istiyorum açıkçası ama hem kullanışlı hem uygun olsun istiyorum çokmu şey istiyorum acep:) sende en doğrusunu yapmısşın bencede canım çift taraflı çok önemli değil diye düşünüyorum zaten oto koltuğunda olcak dediğin gibi. güle güle kullanın tekrardan inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?