- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
evet ya hepsi bir arada olunca çok pahalı oluyor fiyatta. bende kraft istiyorum açıkçası ama hem kullanışlı hem uygun olsun istiyorum çokmu şey istiyorum acep:) sende en doğrusunu yapmısşın bencede canım çift taraflı çok önemli değil diye düşünüyorum zaten oto koltuğunda olcak dediğin gibi. güle güle kullanın tekrardan inş.
Bana göre çift taraflı olması elzem bişey. 15 aylık yeğeinm var ondan biliyorum. Gözüne güneş gelir gelmez arabada oturmuyor kucağınıza alın diye tutturuyor. Kardeşim de o zaman arabanın yönünü değiştiriyor da kucağında çocukla dolaşmanın yarattığı bel ağrısından kurtuluyor.
cnm benimde kanz ama ben memnunum sen neresinden rahatsızsın acabaarkadaşlar bencede bebek arabasında çift yön özelliğini arayın,güneşte yağmurda çok fydası oluo
bide bu üzerindeki tentenin bi yarım kapananı var bide tamamen kapananları var bizimki yarım kapanandı ama pişman olduk tam kapanan almadıımız için uyuduğu zaman falan özellikle çok minikken tam kapanması çok iyi oluo
ben cebinde hep yazmasını taşırdım oğlumun,uyduğunda tentenin açık kısmına onu örterdim:)9
tavsiye ederim tam kapanan tenteli olanları:))
bide kesinlikle kanz marka tavsiye etmem
alırsanız ya iyi bişey alın,
yada yerli alın
şikayetiniz olduunda gidebileceğiniz bi yer olsun..
ben kanz aldıımız içinde çok pişmanım
:))
slmlar benimde kızım kısmet olursa ocakta doğucak .sabırsızlıkla beklıyorum aranıza benıde alırsanız sevinir beraber beklerız ocak ayını
h.g aytulll aramıza paylaşımlarını bekliyoruz
canım şu yukaıdaki bubchen çantalı seriyi ne kadara aldın??
içerisindeki ürünlerin ne olduunu yazarmısın??
o çanta anne-bebek bak9ım çantası deilmi??
ben hamileyken bubchenin baby oil'ini kullanmştım,güsel bi ürün,güle güle kullansın bebişin inşallah:)
bnde sebamed seri halinde almayı düşünüorum ama daha hiç bakmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?