2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

çift taraflı olmasını öneriyor herkes baya önemli aslında güneş bebeğe direk gelmemesi için

bence güneşten öte ilk sene için ergonomik olması lazım güneş sorunu tente tamamen kapatılarak da çözülebilir
ama ilk sene çoğunun kemik we sırt gelişimi açısından özellikle oto koltuğu kaliteli olmalı
olmadı çocuk binmeyi çok sewerse ilerde ucuz bişey bakarız ki genelde uygun fiyatlı modellerde hep olan özellik ama mekanizmaları çok sarsılıyo we fonksiyonları az oluyo

cnm bende sana katılıyorum özellikle çift taraflı olanı aldım bende güneşte rüzgarda dediğin gibi yönünü çeviriyosun çok rahat

birde uyuduğu zaman gözün üzerinde olması için yönünü kendime çeviriyorum uyandığında etrafıa bakması için diğer yöne çeviriyorum baya işe yarıyor bence

arkadaşlar bencede bebek arabasında çift yön özelliğini arayın,güneşte yağmurda çok fydası oluo
bide bu üzerindeki tentenin bi yarım kapananı var bide tamamen kapananları var bizimki yarım kapanandı ama pişman olduk tam kapanan almadıımız için uyuduğu zaman falan özellikle çok minikken tam kapanması çok iyi oluo
ben cebinde hep yazmasını taşırdım oğlumun,uyduğunda tentenin açık kısmına onu örterdim:)9
tavsiye ederim tam kapanan tenteli olanları:))
bide kesinlikle kanz marka tavsiye etmem
alırsanız ya iyi bişey alın,
yada yerli alın
şikayetiniz olduunda gidebileceğiniz bi yer olsun..
ben kanz aldıımız içinde çok pişmanım
:))

cnm benimde kanz ama ben memnunum sen neresinden rahatsızsın acaba

slmlar benimde kızım kısmet olursa ocakta doğucak .sabırsızlıkla beklıyorum aranıza benıde alırsanız sevinir beraber beklerız ocak ayını

toker bebeden 48 tl'ye aldım. içinde bebek şampuanı,pişik önleyici krem,bebek yağı,bebek nemlendirici süt,bebek banyo köpüğü ve alt açma örtüsü var.

Bence de arabanın çift yölü olması önemli biz bebe comfort aldık.İlk zaman ana kucağını takıcaz 6-7 aylık olunca geçeriz bebk arabasına...Çevremde kullanan arkadaşlarım çok memnundu başka modellere bakmadım bile...Diğerlerine göre biraz pahalı ama ihmale gelmez yıllarca kullanıcaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…