- Konu Sahibi teknekazintisii
-
kızlar bişey sorucam bnde portbebe dediğiniz hastane çıkışlarndan kullanılanlardan demi tutma sapları alta gelince ana kucağı falan oluo bide oto koltuğu oluo ya ondanmı bnde ondan alıcam.
Yağmur bende çok beğenerek aldım..Kesinlikle tavsiye ederim..
cok guzel mışş.. olumunekankayizsmile
sanırım bu sefer oldu :))
of..bırsuru sey alınmıs yıne..gule gule gıysın bebişin..Bunalr kardeşimin hediyeleri, kızımın teyzesi bana doğumgünü hediyesi olarak yeğenine ciciler almış tulum, pijama, battaniye takım kumaşları polar gibi yumuşacık çok sevdim
3lü badileri de teyzemiz lc den aldı
kadife tulumla uygun montum var, bi tane gezmeklik 0-3 tulum vardı aynı kumaş we renkte bulunca 3-6 ayını da aldım montunu giydirmeye alternatif olur. Sağdaki resimdeki patikli pijamalrı daha önce indirimden almıştım, üstleri yoktu aynı desende badi yine indirimden buldum takım oldular
bu badileri de dün lcden aldım fiyatlar çok uygundu 3 tanesini 11 TL ye aldım 3-6 ay
sen hangi beden aldın peki? yenidoğan mı yoksa 0-3 ay mı? ben uzun kollu çıtçıtlı bodylerden de aldım onları 0-3 aldım ama hastane çıkışını yeni doğan aldım. değiştirme konusunda kararsızım onu da mı 0-3 ay alsaydım :uhm:
portbebeden kastım bu tarz bişiy çok pahalıları da var, çok ucuzları da benim anakucağım (oto koltuğu da denenlerden) da olduğu için sadece ilk zamanlar bebek dikili durmak zorunda kalmasın, dışarı çıkarken üşümesin, rahatça yatarak uyusun diye uygun fiyatlılarından alıcam
canlarım benim resim ekleyen arkadaşlarımın bebekleri bu güsel cicileri güle güle huzurlu mutlu günlerde giysinler inşallah
hepsi biririnden güsel
rabbim alınyazılarınıda bu ciciler gbi güsel yazsın hepsininde
nası geçio vakit bunlara bakarken,nasıl stres atıo insan herşeyi unutuorum ben bu cicileri kontrol ederkennn
hayyattaki en güsel şey bu bi kadın için..
rabbim bütün kadınlara bu duyguyu nasip etsin yaşamayı inşallahhhh:ecrin_bebek:
'LITTLE COLORS 'arkadaşlar bu markayı internette buldum bebek odası takımı markası merkezi izmirdeymiş çok farklı ve güzel modelleri var kalitelide görünüyor en azından diğer markaların modellerinden farklı sizlerden bu markayı inceleyen duyan yada düşünen varmı benide bilgilendirirseniz sevinirim sağlık diliyorum herkese
Haklısın en güzel duygu bu sanırım..Senelerce çalışıyorum diye ertelediğim bu duygu şimdi de neden daha erken yapmadım diye dövünmelere bıraktı mafoldumben Hele oğluşum haraket etmeye başladığından beri görmediğin bir canlı için duyulan aşırı sevgi ve birşey olmasın diye sakınmalar yok mu..Dediğin gibi Allah hepimize sağlıkla, sıhatle, kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin yavrularımızı..Nerde çocuk sahibi olmak isteyen varsa Rabbim yaşatsın bu duyguyu..
'LITTLE COLORS 'arkadaşlar bu markayı internette buldum bebek odası takımı markası merkezi izmirdeymiş çok farklı ve güzel modelleri var kalitelide görünüyor en azından diğer markaların modellerinden farklı sizlerden bu markayı inceleyen duyan yada düşünen varmı benide bilgilendirirseniz sevinirim sağlık diliyorum herkese
bu arada şu havuzlu hanın internetten baktım da
ilk defa istanbula gitmek istiorum sırf bunun için
nasıl içim gitti
nasıl güsel bi yermiş orası öyleeeeeeeee
of yaaaaaaaaa
keşke burda olsaydı orasııı
ağlayasım geldi bakarken yhaa
bu arada şu havuzlu hanın internetten baktım da
ilk defa istanbula gitmek istiorum sırf bunun için
nasıl içim gitti
nasıl güsel bi yermiş orası öyleeeeeeeee
of yaaaaaaaaa
keşke burda olsaydı orasııı
ağlayasım geldi bakarken yhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?