2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

kızlar cicişlerinizin hepsi birbirinden güzell sağlıklı gnlerde gysin bebişler.

BELGÜN cüm beşiğinizde çok hoşuma gtti canım prensesin güle güle kullansın.

TATLICADI senin parkyatağından düşünüodum bnde kızıma çok güzel.

kızlar bişey sorucam bnde portbebe dediğiniz hastane çıkışlarndan kullanılanlardan demi tutma sapları alta gelince ana kucağı falan oluo bide oto koltuğu oluo ya ondanmı bnde ondan alıcam.

ben mothercare den hastane çıkışı aldım ama orda kafam çok karıştı. küçük bebekler için, yeni doğanlar için, zayıf bebekler için... baya bi çeşit vardı. ben yenidoğan olanı aldım ama annem niye 0-3 ay almadın diyince acaba değiştirsem mi diye düşünmeye başladım. sizlerden de fikir istiyorum??

Belguncum çok teşekkür ederim canım..Hepimizin bebişleri cicilerini iyi günlerde kulansınlar..

Yağmur bende çok beğenerek aldım..Kesinlikle tavsiye ederim..

kızlar 13 ekime kadar migrosta yine bebek bezi kampanyası war prima megapaket çeşitlerinde aynı üründen 2 adet alana 2.si yarı fiyatına

kızlar bişey sorucam bnde portbebe dediğiniz hastane çıkışlarndan kullanılanlardan demi tutma sapları alta gelince ana kucağı falan oluo bide oto koltuğu oluo ya ondanmı bnde ondan alıcam.

portbebeden kastım bu tarz bişiy çok pahalıları da var, çok ucuzları da benim anakucağım (oto koltuğu da denenlerden) da olduğu için sadece ilk zamanlar bebek dikili durmak zorunda kalmasın, dışarı çıkarken üşümesin, rahatça yatarak uyusun diye uygun fiyatlılarından alıcam

Yağmur bende çok beğenerek aldım..Kesinlikle tavsiye ederim..

sen hangi beden aldın peki? yenidoğan mı yoksa 0-3 ay mı? ben uzun kollu çıtçıtlı bodylerden de aldım onları 0-3 aldım ama hastane çıkışını yeni doğan aldım. değiştirme konusunda kararsızım onu da mı 0-3 ay alsaydım :uhm:

sanırım bu sefer oldu :))
cok guzel mışş.. olumunekankayizsmile

of..bırsuru sey alınmıs yıne..gule gule gıysın bebişin..

belgun beşigınız çok hoş..degışık bır model..heryerde bulunmayan bır guzellık..

canlarım benim resim ekleyen arkadaşlarımın bebekleri bu güsel cicileri güle güle huzurlu mutlu günlerde giysinler inşallah
hepsi biririnden güsel
rabbim alınyazılarınıda bu ciciler gbi güsel yazsın hepsininde
nası geçio vakit bunlara bakarken,nasıl stres atıo insan herşeyi unutuorum ben bu cicileri kontrol ederkennn
hayyattaki en güsel şey bu bi kadın için..
rabbim bütün kadınlara bu duyguyu nasip etsin yaşamayı inşallahhhh:ecrin_bebek:

Canım kısa kollu alttan çıtçıtlıları yeni dığan aldım ama aldığım yerde normalde cm olarak veriyorlardı..Ben genelde 50-56 cm olanlardan aldım..Doktorumuz oğlumun uzun boylu olacağını söyleyince çokda küçük şeyler almak istemedim açıkçası..Resimlerini koymadığım 4 tane altı ayaklıklı üstü yandan çıtçıtlı takım aldım beyaz olarak, birde içlik dedikleri bişiyler varmış böyle tül gibi ince göbeği düşene kadar ondan giydirilirmiş şapkası eldiveni,üst ve alt şeklinde 2 takımda ondan aldırdı annem..

Bence çok fazla yeni doğan alma bebişler çabuk büyüdüğü için elde kalıyormuş ve gelenler hep yeni doğan getirdikleri için giydirmeye fırsat bile bulamıyormuşsun o yüzden ben çoğunlukla 3-6 ay aldım..Temel ihtiyaçlarını yani çok kullanılacak olanları yenidoğan olarak aldım..Neticede gelenler içine giyilecek şeyler değil dışına giyilecek şeylerden getiriyor kaydirigubbakcemile3

Burcum bende bunu kastediyordum..Bunun setleri de var ama ben çanta ve alt açma aldığım için sadece portbebeyi alacağım..Elfella'nın dediği gibi doktor kontrolüne falan gidip gelirken bebişler üşümesin..Anakucağında kışın hem zor hemde yeni doğdukları için oturtmaya kıyamam bende..Bebişlerin kemikleri acımasın..

Haklısın en güzel duygu bu sanırım..Senelerce çalışıyorum diye ertelediğim bu duygu şimdi de neden daha erken yapmadım diye dövünmelere bıraktı mafoldumben Hele oğluşum haraket etmeye başladığından beri görmediğin bir canlı için duyulan aşırı sevgi ve birşey olmasın diye sakınmalar yok mu..Dediğin gibi Allah hepimize sağlıkla, sıhatle, kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin yavrularımızı..Nerde çocuk sahibi olmak isteyen varsa Rabbim yaşatsın bu duyguyu..

'LITTLE COLORS 'arkadaşlar bu markayı internette buldum bebek odası takımı markası merkezi izmirdeymiş çok farklı ve güzel modelleri var kalitelide görünüyor en azından diğer markaların modellerinden farklı sizlerden bu markayı inceleyen duyan yada düşünen varmı benide bilgilendirirseniz sevinirim sağlık diliyorum herkese

aaa baktım netten nasıl güselleri öyleee
hele denizci mobilyanın gardırobına bayıldımmmm
hakikatten çok güselmiş ama mobilyada en önemli şey suntalem gbi malların kullanılmamış olması bence
çok deişik ve güselmiş modelleri:))

bana ben hamile kaldıımda değdimi ağladığına bu kadar demişlerdi..
bnde böyle güsel bi duygu olduğunu bilseydim daha çok ağlardım demiştim...
hele yüzünü görünce sor bide sen bu üzgünlüğü pişmanlığıı..
evet rabbim aratmasın hiçkimselere
sıradan kucağı boş koymasınn
çok aziz bi duygu bu bence..:gitme:

bu arada şu havuzlu hanın internetten baktım da
ilk defa istanbula gitmek istiorum sırf bunun için
nasıl içim gitti
nasıl güsel bi yermiş orası öyleeeeeeeee
of yaaaaaaaaa
keşke burda olsaydı orasııı
ağlayasım geldi bakarken yhaa

ben hiç duymamıştım şimdi baktım internet sitesine hoş modelleri war oyuncak gibi özellikle beyaz sade olan hoşuma gitti
ben belis mobilyaya bakıyorum orda bi sade, bi desenli model beğendim fiyatları da kalitesine göre çok pahalı değil, taksit imkanı da sağlıyolar. Ben sunta istemiyorum beğendiğim ürünler mdf we bebekler için uygun standartlarda boya ve kaplaması yapılmış ürünler
Benim beğendiğim modeller 3 kapılı gardrop, çekmeceli beşik, şifonyer, yatağı-uyku seti dahil sade olan 1250, desenli olan 1450 bu ay karar werip siparişini wermek istiyoruz bakalım. Sunta olan takımların da fiyatları 900-1000 civarında

Canım oralarda da wardır merkezde büyük bebek mağazaları hem senin ne güzel oğluşundan bol bol cicilerin war çok şey almana gerek olmaz ilk bebek olunca al al bitmiyo
ikincide kısmetse bende daha az bütçeyle atlatırım diye tahmin ediyorum

Canım insanın kendi aldığı gibi olmaz ama istediğin birşey varsa görüp beğendiğin çekinmeden söyle ben bu ay sonu gibi gene gideceğim..Ne istersen alıp sana yollarım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…