- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.001
canım bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu çıkıyordu sonraları sağ böbreğimde genişleme oluştu şimdide sol böbreğimde genişleme başlamış ve rahim ağzımda kabalaşma yani doğuma hazırlık başlamış doktorumda 32. haftayı bi bulalım dedi pazartesi hastaneye yatıcam bugün yatırıcaktı ama ben istemedim benim ve bebeğim için ne olur kızlar dua edin gününden önce gelmesin çok korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun,iyi bari senin sancıların geçmiş...canım geçmişolsun bnde bugün aynı durumdaydım seninle ama bnm sadece karnımda sancım vardı gaz sancısıydı dr.m ayaklarımı karnımı falan sıcak tutmamı söledi bnde yaptım ve geçti sende bi dene faydası oluo gaz sancısıysa ama bunların yaptığın halde geçmezse dr.na gt bence ihmal etme.
herkese merhaba 2011 ocakta beklenen doğumum 3 hafta sonra olabilirmiş çok üzgünüm bebeğimi erken dünyaya getirmek istemiyorum lütfen kızlar kendinize çok ama çok dikkat edin enfeksiyonunuz varsa ihmal etmeden doktora gidin ben çekiyorum siz çekmeyin((
canım bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu çıkıyordu sonraları sağ böbreğimde genişleme oluştu şimdide sol böbreğimde genişleme başlamış ve rahim ağzımda kabalaşma yani doğuma hazırlık başlamış doktorumda 32. haftayı bi bulalım dedi pazartesi hastaneye yatıcam bugün yatırıcaktı ama ben istemedim benim ve bebeğim için ne olur kızlar dua edin gününden önce gelmesin çok korkuyorum
Denizcim sanada kolay gelsin.Beyanamelerle filan uğraşmak hesap kitap sabır işi...
Umarım bu sefer şeker yüklemesinde değerlerin normal çıkar.
Canım çok geçmiş olsun,iyi bari senin sancıların geçmiş...
Canım çok üzüldüm( insanın kelimeleri bitiyor böyle durumlarda,sen canını sıkma.Allahın izniyle bebeğini sağsağlim kucağına alda gerisini düşünme,bırak biraz erken doğsun
Kızlar bu arada bu aralar topikte hep bir hastalık hep bir kaza okuyoruz.Nedir bu olumsuzluklar böyle herkes kednini okutsun bol bol dua etsin..
Herkese çok çok geçmiş olsun
kızlar nedir bu yaaa herkes de bi rahatsızlık bende 2 gündür sancıdan kıvranıyorum gece hiç uyuyamadım bugün kontrolde doktoruma söyledim bebek gayet iyi dedi kalsiyum eksikliğinden olabilir ağrın dedi bide idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanabiliomuş çünkü ben kendimi bildim bileli idrar yollarımda iltihap oluo :sinifsinif:
birasda üşüttüm galiba belim ve kasıklarım hep ağrıyo şimdi ılık bi duş aldım biras rahatladım ama yine de ağrım var inşş atlatırıs bebişlerimisde zamanında gelir... :Saruboceq:
belgun canım kuzum yaaa çok çok geçmiş olsun nedir senin başına gelen bu kazalrrr :sinifsinif: inan nazar var sendeRabbim beterinden korusun inş vaktinde sağlıcakla alırıs bebişlerimizi kucağımıza Allah ım acılarını yaşatmasın
kızlar alıntı yapamadım rahatsızlanan tüm arkadaşlar geçmiş olsunn gerçekten topiğimize nazar mı değdi ne :sm_confused: okutmak lazımm delikafadulden
neyse kızlar ben yatayım yarın kardeşimler gelcek eşi ve kızı ayyy çok özledimmm opuyorumnanaktan teysesinin kuzusunuuu opuyorumnanaktan
yoğun bi haftasonu olucak benim için çarşıya gidices gezmeye gidices bide yarın misafirlerimde var kafamçokkarıştı
şimdiden dinlenmemm lasımmm
giremessem fazla kaynatmayın kendinise iyi bakın geldiğimde herkesi iyi görmek istiyorum ona görelmaz: sizleri çok ama çoooookk sefiyorummmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
kızlar nedir bu yaaa herkes de bi rahatsızlık bende 2 gündür sancıdan kıvranıyorum gece hiç uyuyamadım bugün kontrolde doktoruma söyledim bebek gayet iyi dedi kalsiyum eksikliğinden olabilir ağrın dedi bide idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanabiliomuş çünkü ben kendimi bildim bileli idrar yollarımda iltihap oluo :sinifsinif:
birasda üşüttüm galiba belim ve kasıklarım hep ağrıyo şimdi ılık bi duş aldım biras rahatladım ama yine de ağrım var inşş atlatırıs bebişlerimisde zamanında gelir... :Saruboceq:
belgun canım kuzum yaaa çok çok geçmiş olsun nedir senin başına gelen bu kazalrrr :sinifsinif: inan nazar var sendeRabbim beterinden korusun inş vaktinde sağlıcakla alırıs bebişlerimizi kucağımıza Allah ım acılarını yaşatmasın
kızlar alıntı yapamadım rahatsızlanan tüm arkadaşlar geçmiş olsunn gerçekten topiğimize nazar mı değdi ne :sm_confused: okutmak lazımm delikafadulden
neyse kızlar ben yatayım yarın kardeşimler gelcek eşi ve kızı ayyy çok özledimmm opuyorumnanaktan teysesinin kuzusunuuu opuyorumnanaktan
yoğun bi haftasonu olucak benim için çarşıya gidices gezmeye gidices bide yarın misafirlerimde var kafamçokkarıştı
şimdiden dinlenmemm lasımmm
giremessem fazla kaynatmayın kendinise iyi bakın geldiğimde herkesi iyi görmek istiyorum ona görelmaz: sizleri çok ama çoooookk sefiyorummmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
merhaba kızlar..gecmısı okudum bıraz..
rahatsızlanan arkadaslarım var çok çok gecmıs olsun..allah bebeklerınıze saglık versın..zamanında gelsınler ınşallah..dıkkatlı yururyun kızlar..düşme tehlıkesı çok korkutucu..lutfen..az kaldı...
bende ıyı degıldım son 5 gundur..karnımda agrım vardı çok..anneannemı kaybettıkten sonra basladı..ara ara adet sancısı gıbı oldu..sankı adet olcam gıbı..
dun ogleden sonra kanamam oldu..
doktoru aradım.yarım gun calısmıslar..bulundugum yerdekı hastanenın acılıne gıttım..
doktor benı dogumhaneye yolladı..ebe muayene ettıı..
dogum başlangıcı yok..açıklık yok..kanamam geçmek uzere..azalmıs..bebegın kalp atıslarını dınledı..çok sukur oda ıyı..
yatıp ıstırahat etmemı soyledı...
uzuntu ,stres,çok ayakta kalmak neden olmus olabılır dedı..ınşallah saglıkla kucagımıza alıcagımız gunlerıde goruruz.
gunaydın kızlar nasılsınız hunny sevındım cnm onemlı bısey yokmus cok sukur bayramanız kutlu olsun ayrıca haberlerı ızlıyorum bı yandan meterolojı havalar cok soguycak kar yagcak dıyor yaturkbayragihu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?