2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum cnm çok cnmı yakıyor ağlatıcak kadar ağır geçiryrum hemde kaç haftalıksın şuan

Canım çok geçmiş olsun,iyi bari senin sancıların geçmiş...

Canım çok üzüldüm ( insanın kelimeleri bitiyor böyle durumlarda,sen canını sıkma.Allahın izniyle bebeğini sağsağlim kucağına alda gerisini düşünme,bırak biraz erken doğsun

Kızlar bu arada bu aralar topikte hep bir hastalık hep bir kaza okuyoruz.Nedir bu olumsuzluklar böyle herkes kednini okutsun bol bol dua etsin..
Herkese çok çok geçmiş olsun

cnım inşallah zamanında gelir bebişin :Saruboceq:

belgün canım çok geçmiş olsun çok dikkatli olmak gerekiyor bu zamanlarda bebeğin iyiymiş maşallah prensesine

hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsunn

bende bugün 100mg şeker yüklemesi için gittim erkenden ama yapmadılar yarım gün çalıştıklarından yetişmezmiş sinir oldum pazartesiye kaldım pazartesi de beyanname son günü bende geri işe gittim bugün pazartesi yapacağım işleri baya azalttım inşallah pazartesi tekrar işe gitmek zorunda kalmam

Denizcim sanada kolay gelsin.Beyanamelerle filan uğraşmak hesap kitap sabır işi...
Umarım bu sefer şeker yüklemesinde değerlerin normal çıkar.

canım benim yaa ama korkma inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına:Saruboceq:a.s.
ben nedense erken gelcek gibi hissediyorum bebişimi
hiç bi problem yaşamadım hamilelik boyunca ama...
herkeste vardır bu galiba

iyi bari az kalmış,son aylarını dinlenerek geçirebileceksin...Hemde bebişin doğunca rahar rahat bebeğinlede ilgilenebileceksin

sağol begümcüm evet geçti allaha şükür bidaha olmaz inşalah çok kötü oluo valla.

kızlar nedir bu yaaa herkes de bi rahatsızlık bende 2 gündür sancıdan kıvranıyorum gece hiç uyuyamadım bugün kontrolde doktoruma söyledim bebek gayet iyi dedi kalsiyum eksikliğinden olabilir ağrın dedi bide idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanabiliomuş çünkü ben kendimi bildim bileli idrar yollarımda iltihap oluo :sinifsinif:
birasda üşüttüm galiba belim ve kasıklarım hep ağrıyo şimdi ılık bi duş aldım biras rahatladım ama yine de ağrım var inşş atlatırıs bebişlerimisde zamanında gelir... :Saruboceq:

belgun canım kuzum yaaa çok çok geçmiş olsun nedir senin başına gelen bu kazalrrr :sinifsinif: inan nazar var sende Rabbim beterinden korusun inş vaktinde sağlıcakla alırıs bebişlerimizi kucağımıza Allah ım acılarını yaşatmasın

kızlar alıntı yapamadım rahatsızlanan tüm arkadaşlar geçmiş olsunn gerçekten topiğimize nazar mı değdi ne :sm_confused: okutmak lazımm delikafadulden

neyse kızlar ben yatayım yarın kardeşimler gelcek eşi ve kızı ayyy çok özledimmm opuyorumnanaktan teysesinin kuzusunuuu opuyorumnanaktan

yoğun bi haftasonu olucak benim için çarşıya gidices gezmeye gidices bide yarın misafirlerimde var kafamçokkarıştı
şimdiden dinlenmemm lasımmm
giremessem fazla kaynatmayın kendinise iyi bakın geldiğimde herkesi iyi görmek istiyorum ona göre lmaz: sizleri çok ama çoooookk sefiyorummmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kızlar bu arada ben hediyemi aldım bugün olumunekankayizsmile
bugün elektrikler gitti çok yağmur var dı sonra elektrikler geldi ama internet yoktu akannehir anca geldi o yüzden yazamadım :sinifsinif:
misafirlerim vardı onlar gitti duş aldım anca gelebildim delikafadulden
hediye gönderen arkadaşıma çok ama çooookk teşekkür ederimm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan çok beğendim yüreğine sağlık alkisalkisalkis

ayy evet canım vallahi ya noluyo topiğimize böyle

amannn nazar değmesin

gerçi artık bundan sonra böle oluruz ama ağırlaştık çünkü.

evet canım ya herkes ufak ufak rahatsızlıklar atlatıyor allah beterinden saklasın ama daha dikkatli olmamız lazım havalarda soğudu üşütüyoruz galiba ağırlaştıkça bünyemiz kaldırmıyor heralde...

Son düzenleme:
günaydın hanımlar.
hepinize hayırlı cumalar dilerim.
ayrıca Cumhuriyet bayramınızı kutlarım turkbayragi

herkese günaydınnn hayırlı cumalar...

saol cancer cım seninde bayramın kutlu olsunn
turkbayragi herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsunnn turkbayragi
etkinlikler iptal edildi sanırım yoğun yağıştan neyse ki yarın hava açacakmış sanırım :1rolleyes:
geceleri artık çok zor geçioo :çok üzgünüm: ne dönebiliyorum ne kalkabiliyorum :sinifsinif: belim kasıklarım resmen dökülüo sanki, paşamda sürekli tepiklio sağolsun
benimki başı yukarda olduğundan poposu kasıklarıma baskı yapıomuş o yüzden ağrı olabilirmiş CADIARZU
aman bebişlerimiz sağlıklı olsunda :asigim: 2-3 ay sonra geçicek inşş :1rolleyes:

Son düzenleme:
merhaba kızlar..gecmısı okudum bıraz..bassaglıgı dıleyen arkadaslarım çok tesekkur ederım..allah razı olsun..
bırde rahatsızlanan arkadaslarım var çok çok gecmıs olsun..allah bebeklerınıze saglık versın..zamanında gelsınler ınşallah..dıkkatlı yururyun kızlar..düşme tehlıkesı çok korkutucu..lutfen..az kaldı...

bende ıyı degıldım son 5 gundur..karnımda agrım vardı çok..anneannemı kaybettıkten sonra basladı..ara ara adet sancısı gıbı oldu..sankı adet olcam gıbı..
dun ogleden sonra kanamam oldu..
doktoru aradım.yarım gun calısmıslar..bulundugum yerdekı hastanenın acılıne gıttım..
doktor benı dogumhaneye yolladı..ebe muayene ettıı..
dogum başlangıcı yok..açıklık yok..kanamam geçmek uzere..azalmıs..bebegın kalp atıslarını dınledı..çok sukur oda ıyı..
yatıp ıstırahat etmemı soyledı...
uzuntu ,stres,çok ayakta kalmak neden olmus olabılır dedı..ınşallah saglıkla kucagımıza alıcagımız gunlerıde goruruz.

Son düzenleme:
gunaydın kızlar nasılsınız hunny sevındım cnm onemlı bısey yokmus cok sukur bayramanız kutlu olsun ayrıca haberlerı ızlıyorum bı yandan meterolojı havalar cok soguycak kar yagcak dıyor yaturkbayragihu

ohaoldumsmile canımmm çok çok geçmiş olsunnn olumunekankayizsmile
aman dikkat et canım bol bol dinlen istirahat et Allah ım beterinden korusunn...

saol canımmm olumunekankayizsmile
bende nasıl rahatladım bilemessin :1rolleyes:
bundan sonra bööle miş alışıcas artık olumunekankayizsmile
gerçekten havalar çok soğudu ewden dışarı çıkmamak lasımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…