- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.021
günaydınn kızlarrrr ..
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...turkbayragi
ben gene herşeyden son haber alan biri olaraktan hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum...:1rolleyes:
belgünüm yaaa arkadaşların da dediği gibi nazar değiyor sana.. dikkat et kendine.. Allah korumuş gerçekten okurken ağlıyordum neredeyse , hemen iznin gelir gelmez eve at kendini ve bol bol dinlen canım benim...
Gelincik senin durumuna da çok üzüldüm canım..dikkat et kendine. mümkün olduğunca az hareket et..Allah hepimizin bebişlerini zamanında almayı nasip etsin.. :Saruboceq:
dün bizde eşimle yemeğe gittik yemek yerken bir sorun yoktu ama nezaman kalkmaya karar verdim bir sancı bir sancı ne yapacağımı şaşırdım.. eşim hastaneye gidelim diyor ben yok geçer diyorum.. bebek hareket ediyor diye içim rahat eve gelince uzandım şimdi daha iyiyim inşallah birdaha olmaz..
canımm Allah korumuşş çok çok geçmiş olsun
doktorumda dedi tam ters zaman die son aylara giriyorus ve havalarda birden soğudu e doğal olarak bebişlerde etkilenio
inşş daha az ağrıyla atlatırıss :1rolleyes: bu kadarla geçmiş olsun canımcımm olumunekankayizsmile Allah beterinden korusun bizleri
valla oturduğum yerden iki büklüm kalkıyorum belim kopuo sanki inş normaldir ve geçer...
hunny,suhan,adilemir çok geçmiş olsun kızlar.
bu arada herkese günaydın ve cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.turkbayragi
Canım ınsallah zamanını bekler bebegın bende 14 haftalıkken bobregımden amelıyat oldum tas aldılar bendede enfeksıyon vardı gectı ama bende korkuyorum tekrarlar dıye.benım ureterıme stent taktılar bobregım genıslemesın dıye oyle bı cozum bulamazlarmı bır ay stent le durdum bende sonra yıne amelıyatla cıkardılar .sanırım senın bebıs üretere baskı yapıyo ıdrar cıkısını engellıyo bu yuzdende bobregın genıslıyo cok agrı varmı bobreklerınde.ıdrarındada yanma vardır sımdı cok cektım bılırım bır ay ıdrarrımdan kan geldı benım amelıyattan sonra
bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum cnm çok cnmı yakıyor ağlatıcak kadar ağır geçiryrum hemde kaç haftalıksın şuan
Canım çok geçmiş olsun,iyi bari senin sancıların geçmiş...
Canım çok üzüldüm( insanın kelimeleri bitiyor böyle durumlarda,sen canını sıkma.Allahın izniyle bebeğini sağsağlim kucağına alda gerisini düşünme,bırak biraz erken doğsun
Kızlar bu arada bu aralar topikte hep bir hastalık hep bir kaza okuyoruz.Nedir bu olumsuzluklar böyle herkes kednini okutsun bol bol dua etsin..
Herkese çok çok geçmiş olsun
cnım inşallah zamanında gelir bebişin :Saruboceq:
belgün canım çok geçmiş olsun çok dikkatli olmak gerekiyor bu zamanlarda bebeğin iyiymiş maşallah prensesine
hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsunn
bende bugün 100mg şeker yüklemesi için gittim erkenden ama yapmadılar yarım gün çalıştıklarından yetişmezmiş sinir oldum pazartesiye kaldım pazartesi de beyanname son günü bende geri işe gittim bugün pazartesi yapacağım işleri baya azalttım inşallah pazartesi tekrar işe gitmek zorunda kalmam
canım benim yaa ama korkma inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına:Saruboceq:a.s.
ben nedense erken gelcek gibi hissediyorum bebişimi
hiç bi problem yaşamadım hamilelik boyunca ama...
herkeste vardır bu galiba
Günaydın herkeseee turkbayragi turkbayragi
gelincik çok geçmiş olsun inşallah en hayırlı vakitte sağlıkla doğar bebişin
Dilek canım üzme kendini dikkat et kendine we oğlanlarına a.s.
hasta olan,sancılanan arkadaşlara da çok geçmiş olsun
sanırım artık bu sancılarımız çok çok sıklaşmadığı sürece normal
kramplar, sertleşme, adet ağrısı bende de war çünkü bikaç haftadır we doktor normal olduğunu söyledi
kızlar doğumda şeker yüksekliği mi daha kötü kansızlık mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?