2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annecikler .... ben 2011 mart annesiyim ve o gruptayım. sizin ylunuz az kaldı maşallah. işallah herşey çok güzel olur sizler için. mart ayı annelerinin cogu unnado adlı anne bebek çocuk özel alışveriş sitesine üye olduk. bu sitenin işleyişi limango,trendyol ve markafoni siteleri gibi. onları bilenleriniz vardır. bilmeyenler için söyliyim. bu özel alışveriş sitesinde hergün ünlü markaların belli sayıdaki ürünü satışa sunuluyor. bunlar anne-bebek ve çocukla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü şey olabiliyor. birkaç gün satışta kalıyor ve siz de ister peşin ister taksitle satın alabiliyorsunuz kendinize ya da bebişlerinize bu ürünleri örneğin şu an ilk hediyem diye bir markanın satışı var 2 kasımda bitiyor. bu firma siparişiniz üzerine bebğinizin adının işlenmiş olduğu bebe battaniyesi, tulum ve havlu gibi ürünler sunuyor size bence çok güzel. sizi de haberdar ediyim dedim. diğer ayların anneciklerine de yazıcam. siteye üyelik girişi davetiye ile oluyor. bana özel mesaj atıp email adresinizi yazarsanız size de davetiye yollarım şöyle bir gezersiniz üyeliğiniz kabul olunca.ben 1-2 haftadır üyeyim. kendime ve topik çekilişinde bana çıkan bir arkadasıma o bebek adının işlendiği ürünlerden sipariş edicem inşallah. yeniden hepinize hayırlı doğımlar ve hayırlı çocukalr diliyorum

günaydınn kızlarrrr ..
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...turkbayragi
ben gene herşeyden son haber alan biri olaraktan hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum...:1rolleyes:
belgünüm yaaa arkadaşların da dediği gibi nazar değiyor sana.. dikkat et kendine.. Allah korumuş gerçekten okurken ağlıyordum neredeyse , hemen iznin gelir gelmez eve at kendini ve bol bol dinlen canım benim...
Gelincik senin durumuna da çok üzüldüm canım..dikkat et kendine. mümkün olduğunca az hareket et..Allah hepimizin bebişlerini zamanında almayı nasip etsin.. :Saruboceq:
dün bizde eşimle yemeğe gittik yemek yerken bir sorun yoktu ama nezaman kalkmaya karar verdim bir sancı bir sancı ne yapacağımı şaşırdım.. eşim hastaneye gidelim diyor ben yok geçer diyorum.. bebek hareket ediyor diye içim rahat eve gelince uzandım şimdi daha iyiyim inşallah birdaha olmaz..

canımm Allah korumuşş çok çok geçmiş olsun
doktorumda dedi tam ters zaman die son aylara giriyorus ve havalarda birden soğudu e doğal olarak bebişlerde etkilenio
inşş daha az ağrıyla atlatırıss :1rolleyes: bu kadarla geçmiş olsun canımcımm olumunekankayizsmile Allah beterinden korusun bizleri
valla oturduğum yerden iki büklüm kalkıyorum belim kopuo sanki inş normaldir ve geçer...

Günaydın kızlar...Cumhuriyet bayramımız ktlu olsun sabah ben de okula törene gidecektim ki tam evden çıkarken okuldan aradılar iptal oldu diye...Şimdi evdeyim "kız bebek bakımı" kitabımı okuyorum :) Öğleden sonra da arkadaşıma gidicem ikiz bebekleri olan bi arkadaşımız var o da gelicek biraz antrenman olur benim için :))

sağol canımmmmm....demek ki normal çoğumuz da bu ağrılar var gibi....

hunny,suhan,adilemir çok geçmiş olsun kızlar.

bu arada herkese günaydın ve cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.turkbayragi

Günaydın herkeseee turkbayragi turkbayragi
gelincik çok geçmiş olsun inşallah en hayırlı vakitte sağlıkla doğar bebişin
Dilek canım üzme kendini dikkat et kendine we oğlanlarına a.s.
hasta olan,sancılanan arkadaşlara da çok geçmiş olsun
sanırım artık bu sancılarımız çok çok sıklaşmadığı sürece normal
kramplar, sertleşme, adet ağrısı bende de war çünkü bikaç haftadır we doktor normal olduğunu söyledi

canım sanada çok geçmiş olsun eşim dün söylemek istememiş bana doktorum 30. haftadan itibaren ciğer geliştirici iğne yapıcakmış şimdi kafam beynim alt üst rabbim yar ve yardımcım olsun....hepimizin inş...

bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum cnm çok cnmı yakıyor ağlatıcak kadar ağır geçiryrum hemde kaç haftalıksın şuan

canım sanada çok geçmiş olsun ama ihmal etme lütfen gerçektende önemli birşeymiş ben bugün itibariyle 29+1 oldum inşallah normal vakti görürüm 36. haftaya bile razıyım tek sağlıklı olsunda

tşk ederim canım umarım zamanında gelir açılma olmaz şimdi çok korkuyorum ufacık bişeyden bişey olucakmı korkusu başladı

tşk ederim canım inş zamanında gelir dualarınızı bizden eksik etmeyin neolur ((

canım öyle şeyler getirme aklına inş gününde gelir gerçekten çok zor bir dururm başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyorum Allah sonumuzu hayır etsin...AMİN.....

tşk ederim canım inş gününde ve sağlıkla doğar bebeğim..........

günaydın kızlarr

söylemesi ayıp daha yeni kalkabildim yataktan ohaoldumsmile
birsürü işim var yavaş yavaş yapmaya çalışacam
bikaç gün uzak kaldım burdan çok özlemişim topiği
çok geçmişe gidemedim ama baya hastalananlar olmuş
GELİNCİK,BELGÜN,DİLEK çookk geçmiş olsunn hepinize
bencede nazar var topikte herkese peşpeşe bişiler oluyo allah beterinden saklasın:Saruboceq:

kızlar kardeşimgil yola çıkmışlar geliolar hihoyyyt bende hazırlanayım çarşıya çıkıcakmışıs bayanssulusmile
banyo wc ovdum şimdi acayip deterjan kokusu doldu ew -tatlicadiarzu-
ortalığı toparladım birasdan gelirler çıkarıs bende anca hazırlanırım
sonra görüşürüs kızlar buarada herkes iyileşsin döndüğümde bomba gibi topik istiyommm delikafadulden
kendinize iyi bakın öptümm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…