- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #20.041
Herkese merhabalar..Herkesin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.....
Suhancım çok geçmiş olsun.bende sibushla buluştuğumda aynen o şekilde olmuştu.Oturduğum yerden kalkınca kasığıma sancı girdi doktorumu aradım çok normal dedi telaşlanma...ben magnezyuma ara vermiştim şimdi tekrar başladım çok şükür şimdi hiç olmuyor....
sağol canım....bende magnezyuma ara vermiştim bu korku bana yetti hemen başladım...:))
:gitme:
kızlar ii akşamlar nasılsınız bakem beni sormayın iiyim die die kendime nazar ettim öğleden beri bayağı kötüyüm yatyom öle kansızlk çok zorluyo beni başımın ağrısından başımı kaldıramıyordum midemde çok bulanıyoo ii olmak istiyorum:sinifsinif: bi bakem size die geldim
kızlar ii akşamlar nasılsınız bakem beni sormayın iiyim die die kendime nazar ettim öğleden beri bayağı kötüyüm yatyom öle kansızlk çok zorluyo beni başımın ağrısından başımı kaldıramıyordum midemde çok bulanıyoo ii olmak istiyorum:sinifsinif: bi bakem size die geldim
canım magnezyum çok kurtarıcı oluyor kasılmalar konusunda bırakmamak gerek...ilaç içmektende sıkılıyor insan ama ne yapalımalkisalkisalkisHerkese merhabalar..Herkesin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.....
Suhancım çok geçmiş olsun.bende sibushla buluştuğumda aynen o şekilde olmuştu.Oturduğum yerden kalkınca kasığıma sancı girdi doktorumu aradım çok normal dedi telaşlanma...ben magnezyuma ara vermiştim şimdi tekrar başladım çok şükür şimdi hiç olmuyor....
sağol canım....bende magnezyuma ara vermiştim bu korku bana yetti hemen başladım...:))
:gitme:
Aşk nelere kadirsin sen...normalde şöyle bir silkeleyeceğin insanlara canım,cicim diyorsun....:uhm:Haklısın canım benim.Bende öyle düşünüyorum.Benim için o kadar fedakarlık yapıyorki.Dün yorulunca çamaşırlarımı bile o topladı.Ona feda olsun diyorum sakinleşince de gerildiğim an eşime çemkiresim geliyor.kaydirigubbakcemile2
canım aramıza hoşgeldinççççbebeğini sağlıkla kucağına al.....kızlar herkeze iyi akşamlar...ben sürekli topiği takip ediyorum ama hızınıza yetişemediğim için bişiyler yazamıyorum.ama bu gün yazmak istedim.herkezde bi sorun yaşanmaya başladı sona geldikçe.okudukça üzüntüden kahroluyorum.hep iyi haberlerinizi bekliyorum.ağrı sıkıntı sorun yaşayan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.aman dikkat edin kızlar.az kaldı bebeklerimize kavuşmaya.rabbimin yardımıyla şu bayramıda atlattıkmı herşey güzel olcak.dualarım sizlerle.
(hunyy dr sonucunu çok merak ettim sorun yokmuş çok sevindim cnm)
havalarda insanı çok tembel yapıyor.Allahtan kardeşin imdadına yetişecek:lepi:kaçgündür annemlerdeydim yatmadan yatmaya eve geliyoruz.bugün gitmedim hazır evdeyken sağı solu toplayayım dedim ondada komşum çağırdı oraya gittim yine kaldı işler.benimde işime geldi sanki son bikaç haftadır cnm hiç iş yapmak istemiyor iyice ağırlaştım.öyleki daha kışlıklarla yazlıkları bile ayırmadım.yarın kardeşim gelecek Allah izin verirse onunla yapacağız biraz.kaydirigubbakcemile2
canım çok geçmiş olsun...nedir bu böyle yaaa herkeste bir ağrı,toplu kurşunmu döktürsek ne yapsak....:Saruboceq:kızlar ii akşamlar nasılsınız bakem beni sormayın iiyim die die kendime nazar ettim öğleden beri bayağı kötüyüm yatyom öle kansızlk çok zorluyo beni başımın ağrısından başımı kaldıramıyordum midemde çok bulanıyoo ii olmak istiyorum:sinifsinif: bi bakem size die geldim
canım senin adına çok sevindim bak ne güzel ayaklanmışsın.maşallah....HERKESE MERHABA MELEK ANNELER..HERKES İYİDİR İNŞ..NEDİR BU NAZARIMIZ BİLMİYORUM..DİKKAT EDELİM HEPİMİZ KENDİMİZE..BEN BİRAZ DAHA İYİYİM BUGÜN HATAT OKADAR İYİYİM Kİ AYAKLANIR AYAKLANMAZ BİRAZ İŞ BİLE YAPTIM BEBEĞİMİN DOLABINI TEMİZLEDİM YERLEŞECEKLERİ YERLEŞTİRDİM CİCİLERİNİN KIYAFETLERİNİ ÇEKTİM SİZİNLE PAYLAŞCAM SONRA..EŞİMİ BEKLİYORUM ŞİMDİ HAZIRLANACAĞIM DIŞARI ÇIKACAĞIZ BU AKŞAM BİRAZ İYİ GELECEKTİR..BU ARADA HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.. turkbayragi
hunny,suhanım,adilemir,gelincik çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize ne olur..çok öpüyorum sizi..
..iyi gezmeler dikkat et kendine
dikkat et kendine çok geçmiş olsun..baş ağrısı için bilgisayarda oturmamaya çalış biraz gözlerini dinlendir
selam kızlar nasılsınız umarımmhepiniz ıyısınızdır..bende uzun zamandır sorun yasamıyordum sukur ıkıslerımle.fakat iki gün önce 100 lük şeker tahlılım yuksek cıktı 250.ve doktor dıyestısyene ve endıokrıne gonderdı.sıkı bıu dıyete soktular seker tatlı tamamen yasak tatlı krızlerım tutuyıo ama esım basımda asker gıbı göz actırmıyo sagolsun:)seker olcum cıhazıyla 1 hafta olcum yapıcam bakalım ne olucak ve 17 kılo aldım suana kadar dıyetısyen artık kılo alımını durdurmamız lazım dedı ve bu dıyetı verdı.sızın de seker sorununuz oldumu.sızce cokmu kılo almışım(((
selam kızlar nasılsınız umarımmhepiniz ıyısınızdır..bende uzun zamandır sorun yasamıyordum sukur ıkıslerımle.fakat iki gün önce 100 lük şeker tahlılım yuksek cıktı 250.ve doktor dıyestısyene ve endıokrıne gonderdı.sıkı bıu dıyete soktular seker tatlı tamamen yasak tatlı krızlerım tutuyıo ama esım basımda asker gıbı göz actırmıyo sagolsun:)seker olcum cıhazıyla 1 hafta olcum yapıcam bakalım ne olucak ve 17 kılo aldım suana kadar dıyetısyen artık kılo alımını durdurmamız lazım dedı ve bu dıyetı verdı.sızın de seker sorununuz oldumu.sızce cokmu kılo almışım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?