2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım herkese iyi bayramlar.Malum istanbula gidicem dün geldi ailem evde bana iş çıktı gider ayak.Bir yandan bavul hazırlamaya çalışıyorum.Biryandan işlerimi tamamlamaya çalışıyorum.Eşimde koşuşturdu dün.Bugün işte.Öğle yemeğine de gelmedi.Yarın zaten gidiyorum.Eşimin ailesi hoşgeldine geldi.Gece 11den önce de gitmezler.Paşa paşa tek başıma gidecektik istanbula.Zaten benim ailem sevmiyor onun ailesini.(Çok saygızlık ettiler.Sonrada hiç birşey olmamış gibi pişkin pişkin geldiler en son geldiklerinde.)Neysecime annemin getirdikleri şeyleri tüketmekle meşguller şuan .Bi de yalandan sizi çağıracaktık ama şimdi bacaklarınız ağrıyor gelemezsiniz diye biz gelelim dedik diyorlar.(Bir kere çağırmadılar.Ailemle hiç yalnız bırakmazlar beni onlar gelir hopp bunlarda hemen.) Sinirlerim bozuldu.Zaten bayrama kadar eşimi göremiycem vakit geçiremedik bile hiç.Oradan oraya koşuşturup duruyorum.Yarın yola çıkıcam.Allaha emanet olun.Şimdilik durumlar böyle.Geçmişi okuyamadım.Hepinize allah şifa mutluluk huzur versin.İnşallah cepten de girmeye çalışıcam a.s.

Son düzenleme:
Herkese merhabalar..Herkesin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.....

Hunny çok geçmiş olsun canım bu aralar topikte sürekli ağrı ve kasılma haberleri alıyoruz.Sanırım bu dönemde bunlar çok normal,ben yaşamıyorum bana magnezyum çok iyi geldi....

Adilemir canım daha yeni haberim oldu.Başın sağolsun canım.Allah sabır versin....

Suhancım çok geçmiş olsun.bende sibushla buluştuğumda aynen o şekilde olmuştu.Oturduğum yerden kalkınca kasığıma sancı girdi doktorumu aradım çok normal dedi telaşlanma...ben magnezyuma ara vermiştim şimdi tekrar başladım çok şükür şimdi hiç olmuyor....

Gelincik canım sende lütfen artık içini rahat tutmaya çalış.Biliyorum çok zor ama ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü olur.Bşr kere bebeğin senin piskolojinden çok etkileniyor.Bebeğin için kendini iyi hissetmeye çalış ve moralli ol....

Zapzupcum nedir senin bu eşinin ailesinde çektiğin,bir türlü senin hayatına saygı duymuyorlar.Ne yapacaksın eşin için katlanacaksın...yapacak birşey yok ,zamanla geçer herhalde....

Son düzenleme:
Haklısın canım benim.Bende öyle düşünüyorum.Benim için o kadar fedakarlık yapıyorki.Dün yorulunca çamaşırlarımı bile o topladı.Ona feda olsun diyorum sakinleşince de gerildiğim an eşime çemkiresim geliyor.kaydirigubbakcemile2

kızlar herkeze iyi akşamlar...ben sürekli topiği takip ediyorum ama hızınıza yetişemediğim için bişiyler yazamıyorum.ama bu gün yazmak istedim.herkezde bi sorun yaşanmaya başladı sona geldikçe.okudukça üzüntüden kahroluyorum.hep iyi haberlerinizi bekliyorum.ağrı sıkıntı sorun yaşayan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.aman dikkat edin kızlar.az kaldı bebeklerimize kavuşmaya.rabbimin yardımıyla şu bayramıda atlattıkmı herşey güzel olcak.dualarım sizlerle.
(hunyy dr sonucunu çok merak ettim sorun yokmuş çok sevindim cnm)

zap zup iyi dayanıyosun maşallah sana canım ya ne pişkin insanlarmış onlar öyle..
boşver canını sıkma ailenin yanında huzurlu huzurlu geçirirsin bayramını biraz kafanı dinlemiş olursun,gerçi kocişinden ayrı olacan ama olsun..

şimdiden hayırlı yolculuklar canım

suhan sanada geçmiş olsun canım
magnezyumu ben 2 gece içmedim odur budur gece kramplarımı düzeltemiyorum sadece 2 gece içmemiştim oysa..devamlılık çok önemliymiş ilaçta onu birkez daha anladım..
aman aman daha bırakmayalım bundan sonra

iyi akşamlar melek anneler öncelikle herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun. daha yeni girebildim foruma alışverişe gitmiştim çok yoruldum geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...opuyorumnanaktan

kızlar umarım herkes iiidirrr.herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorummturkbayragi
rahatsız olan arkadaşlarımmm geçmiş olsun hepinize dikkat edin...
göbüşümü ekledim kızlar ama ne yazıkki yanlış topiğe...cici topiğine bakabilirsinizzz....

kaçgündür annemlerdeydim yatmadan yatmaya eve geliyoruz.bugün gitmedim hazır evdeyken sağı solu toplayayım dedim ondada komşum çağırdı oraya gittim yine kaldı işler.benimde işime geldi sanki son bikaç haftadır cnm hiç iş yapmak istemiyor iyice ağırlaştım.öyleki daha kışlıklarla yazlıkları bile ayırmadım.yarın kardeşim gelecek Allah izin verirse onunla yapacağız biraz.kaydirigubbakcemile2

kızlar ii akşamlar nasılsınız bakem beni sormayın iiyim die die kendime nazar ettim öğleden beri bayağı kötüyüm yatyom öle kansızlk çok zorluyo beni başımın ağrısından başımı kaldıramıyordum midemde çok bulanıyoo ii olmak istiyorum:sinifsinif: bi bakem size die geldim

HERKESE MERHABA MELEK ANNELER..HERKES İYİDİR İNŞ..NEDİR BU NAZARIMIZ BİLMİYORUM..DİKKAT EDELİM HEPİMİZ KENDİMİZE..BEN BİRAZ DAHA İYİYİM BUGÜN HATAT OKADAR İYİYİM Kİ AYAKLANIR AYAKLANMAZ BİRAZ İŞ BİLE YAPTIM BEBEĞİMİN DOLABINI TEMİZLEDİM YERLEŞECEKLERİ YERLEŞTİRDİM CİCİLERİNİN KIYAFETLERİNİ ÇEKTİM SİZİNLE PAYLAŞCAM SONRA..EŞİMİ BEKLİYORUM ŞİMDİ HAZIRLANACAĞIM DIŞARI ÇIKACAĞIZ BU AKŞAM BİRAZ İYİ GELECEKTİR..BU ARADA HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.. turkbayragi

hunny,suhanım,adilemir,gelincik çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize ne olur..çok öpüyorum sizi..

dikkat et kendine çok geçmiş olsun..baş ağrısı için bilgisayarda oturmamaya çalış biraz gözlerini dinlendir..

canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine kansızlık çok kötü bendede var anlıyorum seni çok halsiz oluyorum hiç bişey yapasım gelmiyor ama baş ağrısı ve mide bulantısı yapmaz diye biliyorum üşütmüş olabilirsin kendini sıcak tut ve terletmeye çalış geçer inş...

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız umarımmhepiniz ıyısınızdır..bende uzun zamandır sorun yasamıyordum sukur ıkıslerımle.fakat iki gün önce 100 lük şeker tahlılım yuksek cıktı 250.ve doktor dıyestısyene ve endıokrıne gonderdı.sıkı bıu dıyete soktular seker tatlı tamamen yasak tatlı krızlerım tutuyıo ama esım basımda asker gıbı göz actırmıyo sagolsun:)seker olcum cıhazıyla 1 hafta olcum yapıcam bakalım ne olucak ve 17 kılo aldım suana kadar dıyetısyen artık kılo alımını durdurmamız lazım dedı ve bu dıyetı verdı.sızın de seker sorununuz oldumu.sızce cokmu kılo almışım(((

slm cnm hoşgeldin.şeker sorunum yok Allaha şükür sende dikkat et umarım düzene girer şekerin.valla ben tek bebek beklediğim halde 10 kilo aldım sen ikiz bekliyorsun bence aldığın kilo normal.ama yinede dikkatli ol.ne kadar çok kilo alırsak doğumda bize zararı.eyvahedigeldismile

cnm bence sıkma canını bende de çıktı şeker ben daha gidemedim dahiliyeye...ben de 14 kilo aldım daha 27+5im...sonum nolcak bilmiyorum...benim de tatlı krizlerim gelio bazen...diabetik çikolata dene belki iştahın biraz geçer cnm...inşallh bunlarda geçicek

merhabalarrrr
umarım hepiniz iyisinizdirrr
ben kaçgünlerdir sessiz takipteyim
oturmuorum pcye hiç
oğluma hırka örüorum,bayrama yetişecek:))
hediye topiğine baktım bikaç arkadaşım hariç almış herkes
ben (orayada yazdım) yarın memlekete gideceğiz kısmetse,bebeğimin kontrolü var,çoooooooookk ösledim onu,gözlerimde tütüokaydirigubbakcemile2
ancak döndükten sonra ekleyebilirim resmini hediyemin
zaten yavaş yavaş başlar herkes eklemeye o zamana kadar sanırım
hepiniz şimdiden hoşçakalın güsel annelerrrr
opuyorumnanaktan

Canım aynı sorun bendede var 50 gr da 202 çıktı 100 gr yüklemediler şeker komasına girerim diye benim durum daha vahim anlayacagın. Endokrine gittim diyet verdi uyguluyorum şimdilik iyi gidiyor çok şükür ama ben 7 ayda 2 kilo aldım o yönden şanslıyım aldığın kiloya takılma bence canım bundan sonra dikkat et 3 ayımız kaldı zaten herşey bebişlerimizi sağlıcakla kucaklamamız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…