2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar bir aceleci bebisimiz dahs var galiba aman beklesinler gunlerini insallah...Topikte Herkes grip aman Ben olmuyorum ne guzel derken Ben de kaptim sifayi zaten iki gecedir bogazimin agrisiyla uyanmistim olanlar oldu sonunda ...Hapsirirken doğurmam inşallah:) Dun butun gün gezdim önce annemle alışveriş yaptık ordan kuzenime gittim sonra da esimle buluşup bebek şekerimizi sectik haftaya hazır olucak o sorunu da attım kafamdan...Chicco da büyük indirim başlamış kızıma ciciler aldım dagiden de emzirme atleti aldım sütten begenemedim ama bi o kaldi bu arada siz ne marka emzirme sutyeni aldınız ?

slm kızlar
bizde 33+3 oldk.bende gebelik şekeri var ve çok canım sıkılıyor.sürekli yemem gerekişyor az ve sık.evde 2 çocukta var .çok sıkıldım çok yoruldum.sabah çok çok az pekmez yedim.tokluğum 159 olmuş 2saat sonra.bebeğime zarara vermekten de çok korkuyorum.tatlandırıcı kullanıyodum günde 2-3 tane.o da zararlıymış.offf((

slm kızlar nasılsınız ben oğluşu uyuttum geldim buraya yeni doğum yapan oldumu aramızda çok merak ettim geçmişebakamadım henüz iyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim
kızlar oğluşumun fotosunu koydum facebooka bi fırsattada doğum hikayemi yazıcam buraya doğum edecek arkadaşlarıma morel olur yalnızşunu söyliyem doğum ne şekilde olursa olsun nasıl acı çekilsede çekilsin mükafatı okadar büyük ve güzelki rabbim hepinize bu mutluluğuhayırlısıyla yaşatsın

Citoscum allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin oğlunu.Hayırlı bir evlat olur inşallah.Allah nazarlardan kazalardan hastalıklardan korusun.

sagol denızcım..sizde hayırlısı ile alırsınız inşş bebışlerinizi kucagınıza..

Selam kızlar
Son günümdeyim evde annemlerle oturuyoruz garip bi sakinlik var sanki yarın doğuma gidicek olan ben değilmişim gibi hala inanamıyorum
Sabah 8de hastanede olucaz

kızlar nezamandır geçmişe bakınıyorum,alıntı yapmıştım ama silinmiş hep,aklımda kaldığı şekliyle;
selsel canım gözün aydın,darısı başımıza.
seçil sana da geçmiş olsun bebeğine kavuşmuşsun artık çok sevindim.
elif yarın büyük gün,bol bol dua et bizim için de,hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu.
dugutu sana da çook geçmiş olsun,çok sıkıntı yaşamışsın.

bir ara bebish girmiş topiğe ama çıkmış hemen,nerelerdesin bebishhh??

şirvancım pamuk şeker gibi kızın maşallah bizimki de böyle sevimli olacakmıkiçok tatlı elifcik

ben de evdeyim bu işteki son haftam bu hafta da gideyim sonra dinlenecem evimde.kaç gündür çok hastaydım,öksürük gribe çevirdi,sesim soluğum çıkmıyor,ciğerlerim hıkır hıkır ediyor nefes aldıkça.doktorum antibiyotik başlamamız lazım dedi,kaç gündür içiyorum bugün daha iyiyim,akşama da annemler gelecek hayırlısıyla.o bana bakar,iyileştirir,kaynanam hasta etti gitti,annem iyileştirmeye geliyor

Geçmiş olsun canım ewet annen iyi eder şimdi seni benimkide bu sabah geldi hemen farkediyo insanın annesinin ilgisi bi başka yapmış olmak için değil senin için yapıyo anneler ne yapıyosa
ayy yarın bende mi anne olucam şimdi sizde bana dua edin inşallah sağlıkla atlatırız

herkese merhaba kızlar topik sakin galiba. dün gittik doktorumuza hemen nst baktılar önce herzamanki gibi. ebemiz öleydi böleydi derken güzel sona yaklaştın bişi kalmadı diyor:) nst de sancılarım çıktı günlerdir çektiğim sancılar doğruymuş ama doktorumuz doğurcak kadar çok olmadığını önden olan hafif sancıların olduğunu söledi.bunlar artçılar ama tabi artabilir bu sancılar birden deprem gelebilir dedi.:))))) neyse o anda yine çok şiddetli sancı girdi okadar cnımı yaktıki dedim işte böle hep ağrıyor birde son 3 gündür şiddetli derecede koyu kıvamda akıntımın olduğunu belirttim. hemen beni alttan muayeneye aldı baktı bu arada çatımada baktı hiç acımadı yada sancımın acısı öle büyüktüki hissetmedim bile çatım açılmamış henüz ama eyvah mantar yuvasına dönmüş hemen önlem almalıyız düzeltmeliyiz falan dedi. :18: nasıl korktum anlatamam son zamanlarda hiç ii bişi değil bukadar mantar dedi......dedim ben evden hiç çıkmıyorum kendime çok dikkat ediyorum neden olurkii olabilir hassassın dedi. neyse fitil verdi yine aslında verme taraftarı değilim son haftalarda ama temizlememiz lazım daha kötü olabilir allah korusun bebeği etkiler ve doğumu tetikler sancılarında ondan olmaya başlamış allahtan 36.haftan olmak üzere az kaldı bu haftayı böle ilaçlarını kullan temizlen atlatalım sonra daha rahat bekleyebiliriz artık dedi. yine magnezyum verdi iki gün arayla ikikere kullanacağım bir fitil sabah akşam süreceğim bir merhem ve sabah akşam içmem için buskopan verdi iltahap mantar sökülürken temizlenirkende ağrın şiddetlenir bunun için buskopanı ve magnezyumuda veriyorum dedi. dün hemen fitil etkiisni gösterdi ilaçlarımıda kullanıyorum ağrımda hafifledi şükürler olsunki dün gece öle uyumuşumki birde kalktım bugün... günlerden sobra ağrısız sağlam bir uyku çektim şükürler olsun ki uykuyu özlemişim ...salı yada çarş yine geliyorsun dedi yine bakacak durumumuza sancılarımıza..ultrasondada ozaman bakacak geçen haftada kilosunu sölememişti bu haftada bakmadı artık çarş gittiğimde kızımı göreceğim inş.. allahım hepimize şifalar versin sabırlar versin yardım etsin inşşş rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..

elifcim yarın büyük gün hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kızını al kucağına inş. ne heyecanlısındır kimbilir. ayy merakta ederiz biz şimdi seni. güzel haberlerle ve güzeller güzeli kızınla sağlıkla sıhatle dönüşünüzü ve güzel haberlerinizi bekliyor olacağız..

dugutu çok geçmiş olsun baya sıkıntı yaşamışsın az daha sabretsin senin bebişte inş. ayy bu bebişler ne aceleci çıktı ya hepimizde bir aciliyet:)

cansevim gözün aydın annen geliyormuş gerçekten ana gibisi yok o seni hemencecik iyileştirir merak etme sen inş en kısa zamanda tamamen iyileşirsin çok dikkat et şu işte bitseydi bir an öncede rahat rahat dinlenseydin. çok öptüm kuzum ( bu arada yarın yeni bir hat alıyor eşim bana açılsın sana hemen msj atıcam )

Son düzenleme:
Günaydın annişler.. Ben geceyi epey kötü geçirdim istifra ettim iice, anca öyle uyumuşum.. Sizin bu aylarda mide ekimesinin sonu kusmayla bitiyomudu?? Ben de bi sorun mu var?:2:
canım benim de midem bulanıyor kusacakmış gibi oluyorum o kadar inşallah o seviyeye gelmez

benimde öyle tırnaklarını batırıyor gibi sanki yumrukluyor gibi birinin başı aşağıda birinin başı da aşağıda duruyor biri alttan biri üstten hareketliler maşallah

canım en zor mutfak ve yatak odası oluyo sen yatak odanı topla mutfağı da annenle halan hhallederler bir haftada ev toparlanıyor yerleşmesi ise en fazla 2 gün sürüyor gözünde çok büyütme canım benim sen yeter ki ev bul

sağol canım en kısa zamnda resimlerini yükleyeceğim

kızlar dün doktora gittik
bebişler iyi maşallah kiloları 2150 olmuş diğeri de 2147 boyları da 45 cm
inşallah erken doğum olmaz doktorum helal sana dedi ben senden böyle performans beklemiyordum dedi geldiğinde çok cılız bişeydin dedi hem de 2 taneyi birden büyüttün dedi inşallah doğumda da sorun olmaz sağlıklı doğarlar
kızlar ben acayip rüyalar görmeye başladım bu arada

Son düzenleme:
belguncugum gecmıs olsun canım ya....
hemen gıtsın mantarlar ınşallah ...

agrıların fıtıl sonrası hafıfledıyse nedenı mantarlarmıs....
dıkkat et canım...

kızlar akıntılara dikkat edin aman diyim çok önemliymiş birde günde en az 4 litre su içilecekmiş.doktor erken doğum nedenin susuz kalman olacaktı diyor 9 şişe serumla anca toparladım.

kızlar akıntılara dikkat edin aman diyim çok önemliymiş birde günde en az 4 litre su içilecekmiş.doktor erken doğum nedenin susuz kalman olacaktı diyor 9 şişe serumla anca toparladım.

gecmıs olsun..
4 lıtremı..ben 2,5 lıtre ıçıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…