- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.761
slm kızlar nasılsınız ben oğluşu uyuttum geldim buraya yeni doğum yapan oldumu aramızda çok merak ettim geçmişebakamadım henüz iyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim
kızlar oğluşumun fotosunu koydum facebookabi fırsattada doğum hikayemi yazıcam buraya doğum edecek arkadaşlarıma morel olur yalnızşunu söyliyem doğum ne şekilde olursa olsun nasıl acı çekilsede çekilsin mükafatı okadar büyük ve güzelki rabbim hepinize bu mutluluğuhayırlısıyla yaşatsın
selsel canim güzün aydin olsun.Allah anali babali büyütsün
kaç saattir geçmişi okuyorum gözlerim yoruldu
Selsel doğum yapmışsın gözün aydın maşallah bebişlerine
Seçil canım sizde evinize gitmişsiniz ne güzel
Şirvancım kızın çok tatlı 41 kere maşallah Allahım nazarlardan korusunresmi görünce heyecanım arttı iyice bizde doğuralım artık
Zapzup canım ellerine sağlık annemde yarın yapacak geçen bir komşu getirmişti ama ben tanımıyordum yiyemedim öyle bir huyum var maalesef
karnımız acıktı yemek yiyeceğiz şimdi görüşürüz
kızlar nezamandır geçmişe bakınıyorum,alıntı yapmıştım ama silinmiş hep,aklımda kaldığı şekliyle;
selsel canım gözün aydın,darısı başımıza.
seçil sana da geçmiş olsun bebeğine kavuşmuşsun artık çok sevindim.
elif yarın büyük gün,bol bol dua et bizim için de,hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu.
dugutu sana da çook geçmiş olsun,çok sıkıntı yaşamışsın.
bir ara bebish girmiş topiğe ama çıkmış hemen,nerelerdesin bebishhh??
şirvancım pamuk şeker gibi kızın maşallah bizimki de böyle sevimli olacakmıkiçok tatlı elifcik
ben de evdeyim bu işteki son haftam bu hafta da gideyim sonra dinlenecem evimde.kaç gündür çok hastaydım,öksürük gribe çevirdi,sesim soluğum çıkmıyor,ciğerlerim hıkır hıkır ediyor nefes aldıkça.doktorum antibiyotik başlamamız lazım dedi,kaç gündür içiyorum bugün daha iyiyim,akşama da annemler gelecek hayırlısıyla.o bana bakar,iyileştirir,kaynanam hasta etti gitti,annem iyileştirmeye geliyor
canım benim de midem bulanıyor kusacakmış gibi oluyorum o kadar inşallah o seviyeye gelmezGünaydın annişler.. Ben geceyi epey kötü geçirdim istifra ettim iice, anca öyle uyumuşum.. Sizin bu aylarda mide ekimesinin sonu kusmayla bitiyomudu?? Ben de bi sorun mu var?:2:
benimde öyle tırnaklarını batırıyor gibi sanki yumrukluyor gibi birinin başı aşağıda birinin başı da aşağıda duruyor biri alttan biri üstten hareketliler maşallahhahaahha
benımde oyle...ama benımkı bs aşagı çok uzun zamandır...kafası kuşumda 1,5 aydır...
yolda yururken genellıkle napıyorsa aşagıya tırmaklarını batııyor gııbı..
ödüm patlıyor suyu patlatacak dıye...resmen tırmalıyor kuşumu...
canım en zor mutfak ve yatak odası oluyo sen yatak odanı topla mutfağı da annenle halan hhallederler bir haftada ev toparlanıyor yerleşmesi ise en fazla 2 gün sürüyor gözünde çok büyütme canım benim sen yeter ki ev bulsaol tatlım tıkandım dünden beri nerdeyse yeni oturdm belim çok ağrıyo sürekli dua ediyorum kızım acele etmsin gelmek için die bende doğumdan sonra taşınayım diyodum ama annem bebkle dha zor olur biz gelene kadr sen yawaş ywaş toparlan gerisi hallederiz dedi ewi bi ayarlayalım arkasından taşıma şirketi taşır zaten yerleştirmk kolay sonrasında maşallh annem we halamın eli hızlıdır sen yine annen de kalcan ben kayınwalidemlerde kalıcam kendimi dha çok misafir gibi hissetcem annemde kalsam yatağımda war orda orası dha rahat aman neyse yeterince stresliyim bi de onu düşünüp stres yapmayım dua edin ne olur
geçmiş olsun canım zor bir gün geçirmişsin inşallah sunni sancıya gerek olmadan rahat bir doğum yaparsın.
bu halde taşınmak zor canım allah yardımcın olsun tamda doğum arifesi kendine çok dikkat et ama doğumdan sonra taşınmakta çok zor olue el kadar bebekle birde bebeğin üşütmesi var hasta olması var allah korusun...
kolay gelsin canım evin sobalıydı değilmi soğukta iş yapmak hemde bu halde zor gerçekten.geçengün bende çamaşırlarımı dışarı asmıştım geceye kadar kaldı üstelik kurumamış:))birde eve askıya astım ev kaloriferli olunca kurumuş sabaha kadar artık.
hayran bebişlerin odası hayırlı olsun güle güle kullanın senin ikiside erkekmiydi canım...
günaydın canım afiyet olsun
günaydın canım dilek senin günün de kalmamış maşallah ama sen çok rahatsın sanki önünde uzun bir süre varmış gibi hiçde çaktırmıyorsun süpriz doğum yapacaksın galiba:))şaka bir yana rahat olman ve kendi doğal sürecine bırakman çok güzel.sıkıntı yaptıkça işin daha zor oluyor benim ilk oğlumda çok stres yaşadım hem normal doğum sürecini yaşadım hemde sonunda sezeryan oldum.
Günaydın kızlar çok sağolun desteğiniz için çoklu alıntı yapmayı bilmediğimden tek tek teşekkür edemiyorum
Akşam eşimle dışarı çıktık kar atıştırıyodu zaten hasta olduğumdan alışweriş merkezine gidip yürüyüş yaptık migrosta tekzende giyim mağazalarında reyon reyon dolaştık yürüdükçe sancılarım da devam etti ama yine düzensiz sonra oturduk eşim garibim moralimi düzeltmek için ne yapıcaanı şaşırdı pasta yedik sohbet ettik fln keyifliydi geç döndük ewe yatarken de kızımızla konuştu uzuuuun uzun hayaller kurduk fln neşem yerine geldi biraz
Gece de şiddetli sancılarım oldu kanamam da devam etti biraz azalarak sabah kalktığımda yok denicek kadar azalmış ewin içinde de dolanıp yürüyüp duruyorum rahatlatıyo biraz
Hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun Allah şifa versin
cambazcım sende kötü olmuşsun inşallah düzelirsin çabucak benimde burnum arada açılır gibi oluyo yine tıkanıyo ne viks kar etti ne okyanus suyu
shaker cat canım sana da kolay gelsin bu halde bide taşınmak ama hayırlısı böyleymiş demekki taşınırken zorlanırsın ama inşallah yeni ewde rahat edersiniz
Hayran gözünaydın iyi günlerde kullanın mobilyalarınızı benimkiler de geldiğinde kokuyodu, tozluydular güzelce silip havalandırınca bişiycik olmaz inşallah ama havalandıriim derken hasta etme kendini ben muhtemelen öyle becerdim
Gülay sana da geçmiş olsun bende yok kusma fln ama heycandan dün çok midem bulandı
off.baya baya doguyormus az daha.....ayyy..bır acelecı bebiş daha..
ınşallah 36.haftayı bekler canım..ondan sonra kuveze falan gerek kalmaz..dha rahat olunur canım..hayırlısı olsun...sancıların o kadar cokmuydu sezeryan ıstetecek kadar..nasıl durdurdular sancılarını...
iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim. vallaha iyi bir korku yaşadık. inşallah bekler oğluşum daha çok küçük kıyamamvallaha sancım çok fazlaydı dakikada 1 geliyordu yani durdurmasalar doğacaktı . sancıyı ağrı kesici ve serumlarla birde haplarla durdurdular. ama nst sonucunu görseniz çok fenaydı sancı zirve yapmıştı . çok fena bir sancıydı ya sadece anneeee yardım et ve sezeryana alınn diye bağardığımı hatırlıyorum. kocamında elini sıkmaktan morarttım. ama en azından artık sancının nasıl olduğunu biliyorum daha hazırım .bu arada korkutmakta istemem tabi kimseyi. herkeste aynı şiddette olmayabilirmiş. benim sancı eşiğimde düşük bu nedenle dayanamadım galiba :S:95:
gecmıs olsun canım...Gunaydin kizlar bir aceleci bebisimiz dahs var galiba aman beklesinler gunlerini insallah...Topikte Herkes grip aman Ben olmuyorum ne guzel derken Ben de kaptim sifayi zaten iki gecedir bogazimin agrisiyla uyanmistim olanlar oldu sonunda ...Hapsirirken doğurmam inşallah:) Dun butun gün gezdim önce annemle alışveriş yaptık ordan kuzenime gittim sonra da esimle buluşup bebek şekerimizi sectik haftaya hazır olucak o sorunu da attım kafamdan...Chicco da büyük indirim başlamış kızıma ciciler aldım dagiden de emzirme atleti aldım sütten begenemedim ama bi o kaldi bu arada siz ne marka emzirme sutyeni aldınız ?
ben de vardı emzırme sutyenı..2 tane var benım..yeterlı gelıyordu..penye olanlardan aldm..basıt bır sey..
gecmıs olsun...seker kullanm canım...tatlantırıcıda kullanmazsan bır sure sonra alıırsın..ben 8-9 yıldır cayımı sekersız ıçıyorum..aliştım..sekerlı ıcemıyorum...slm kızlar
bizde 33+3 oldk.bende gebelik şekeri var ve çok canım sıkılıyor.sürekli yemem gerekişyor az ve sık.evde 2 çocukta var .çok sıkıldım çok yoruldum.sabah çok çok az pekmez yedim.tokluğum 159 olmuş 2saat sonra.bebeğime zarara vermekten de çok korkuyorum.tatlandırıcı kullanıyodum günde 2-3 tane.o da zararlıymış.offf((
sekerı yukseltmeyen kuru meyveler var..onlardan ye..
yaban mersını kurusu..
canın tatlı ıstedıgınde ondan ye bıraz.çok sekerlı..ama sekerı yukseltmıyor bılıyorum...arastır yınde canım..tatlı ıstegıne ıyı gelır..
ooooooslm kızlar nasılsınız ben oğluşu uyuttum geldim buraya yeni doğum yapan oldumu aramızda çok merak ettim geçmişebakamadım henüz iyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim
kızlar oğluşumun fotosunu koydum facebookabi fırsattada doğum hikayemi yazıcam buraya doğum edecek arkadaşlarıma morel olur yalnızşunu söyliyem doğum ne şekilde olursa olsun nasıl acı çekilsede çekilsin mükafatı okadar büyük ve güzelki rabbim hepinize bu mutluluğuhayırlısıyla yaşatsın
bakcamm resmıne serdar ın bırazdan...
kuvvet verdın bana baharcım..bazen korkuyorum...dogumu nasıl atlatıcam dıye...
ama mukafatını gorünce herseye deger demii ...
canım benım ..haırlısıyla dogur da gel...Selam kızlar
Son günümdeyim evde annemlerle oturuyoruz garip bi sakinlik var sanki yarın doğuma gidicek olan ben değilmişim gibi hala inanamıyorum
Sabah 8de hastanede olucaz
gecmıs olsn..annende gelıyormus...yasasnnn..sana bakar şimdıı..ne guselll..kızlar nezamandır geçmişe bakınıyorum,alıntı yapmıştım ama silinmiş hep,aklımda kaldığı şekliyle;
selsel canım gözün aydın,darısı başımıza.
seçil sana da geçmiş olsun bebeğine kavuşmuşsun artık çok sevindim.
elif yarın büyük gün,bol bol dua et bizim için de,hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu.
dugutu sana da çook geçmiş olsun,çok sıkıntı yaşamışsın.
bir ara bebish girmiş topiğe ama çıkmış hemen,nerelerdesin bebishhh??
şirvancım pamuk şeker gibi kızın maşallah bizimki de böyle sevimli olacakmıkiçok tatlı elifcik
ben de evdeyim bu işteki son haftam bu hafta da gideyim sonra dinlenecem evimde.kaç gündür çok hastaydım,öksürük gribe çevirdi,sesim soluğum çıkmıyor,ciğerlerim hıkır hıkır ediyor nefes aldıkça.doktorum antibiyotik başlamamız lazım dedi,kaç gündür içiyorum bugün daha iyiyim,akşama da annemler gelecek hayırlısıyla.o bana bakar,iyileştirir,kaynanam hasta etti gitti,annem iyileştirmeye geliyor
maşallhh bebeklrıne...kocaman olmuslar...kızlar dün doktora gittik
bebişler iyi maşallah kiloları 2150 olmuş diğeri de 2147 boyları da 45 cm
inşallah erken doğum olmaz doktorum helal sana dedi ben senden böyle performans beklemiyordum dedi geldiğinde çok cılız bişeydin dedi hem de 2 taneyi birden büyüttün dedi inşallah doğumda da sorun olmaz sağlıklı doğarlar
kızlar ben acayip rüyalar görmeye başladım bu arada
kızlar akıntılara dikkat edin aman diyim çok önemliymiş birde günde en az 4 litre su içilecekmiş.doktor erken doğum nedenin susuz kalman olacaktı diyor 9 şişe serumla anca toparladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?