2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlarrr
seçilcim bebişle eve gelmişiniz gözünüz aydın.
elfelda pazartesi mi doğumun sezeryanmı olacakk

birde kızlar doğum hikayelerinizi yazdınızmı
yazmadıysanız bir topiğe konu açsanız anlatsanız
ben çok merak ediyorum ya
bende aşureyi komşum sayesinde
yedim saolsunn güzelde yapmıştı..

kızlar kasılmalarım çok arttı demiştim ya haklıymışım ayın 15.de sancım başladı ve acile gittim. doğum başlamış hemen yatırdılar. ama bebek küçük diye doğumu durdurmak istediler. 3 gün hastanede kaldım. 3 gün boyunca serum ve ilaçlar aldım. açılmada başladı hatta sancılar dakikada bire düştü .son anda sancıyı durdurdular. ilaçlar vererek eve gönderdi doktor. tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkmak yasak.bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğneler yapıldı. her an sancı yeniden başlayabilir ve her an gelebilir oğlum. artık durdurmayız dedi doktor.beklemekteyiz.her an doğum haberi verebilirim yani.bu arada doğum sancısının nasıl birşey olduğunu biliyorum artık. ayrıca çatı muaynesinede alıştım 3 kere yapıldı. korkulucak bişey yokmuş acıyo ama dayanılmayacak gibi değil. ama sancı konusunda malesef aynı şeyi söyleyemiycem. iyice korkum arttı. sancı çekerken sezeryan istiyorum diye çığlıklar attığımı hatırlıyorum sadece bakalım ne olacak sonumuz :S :18:

geçmiş olsun canım
kaç haftalık hamilesin şuan
kaç haftayı bekliyecek doktur
inş. acele etmez oğluşunn

34 bitti 35 in içindeyim ama artık sancı başlarsa durdurmayız dedi şimdi sancı başlamasın diye ilaç kullanıyorum ama başlarsa durdurmayacak. ciğerleri için iğne yapıldı.açılmada var bir daha durdurulması zor olur zaten çocuğuda sitrese sokmuş olurlar. bekliyoruz 2 gün sonrada başlayabilirmiş ama doğum zamanını bile bekleyebilirmiş. artık doğumunda risk yok dedi doktor. tabi anne karnında 1 gün bile önemli inşallah bekler daha oğlum.

inş. canım zamanını bekler
36 haftadan sonra sorun olmaz diyorlar inş.
seninkide zamanın bekler.

Ewet bu gece ve yarın bişey olmassa ptesi sabah erken gidicez suni sancıyla normal doğumu başlatmayı deniycekler olmassa da sezeryana alıcaklarmış

Bende Aralık annelerinin doğum hikayelerini okudukça çok heycanlanıyorum genelde de ağlıyorum bizim de bi hikaye topiğimiz olsa çok güzel olur

Geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin inşallah biraz daha bekler oğlun hayırlısıyla sağlıkla gelir

eehe.. evet ilk 3 ay bu espriyi bende sürekli yapıordum :))

Ayyy mşşlllhh cnmmm.. bu pamugun şkeri degil ta kendisii

cnm gözün aydınnn.. Şkür iymiş bebişlerin de.. en güzel tesellin bu olmalı.. am eşin dogumu kaçırdıgı için üzülmüş olmalı

dugutu cok geçmiş olsun canım.. en azından tehlikeli zamanı atlattın artık.. saglıkla alırsın inşallah kuzucugunu kucağına..

şirvancımmm nasıl bir bebiş bu böyleee allah nazardan saklasın.. ısırasım geldi

elifffff kız bişey kalmadı sen şimdi pazartesi doguruyomusun?? cok heyecanlandım şimdik..

bende hala ne kasılma var ne bişey.. inat ediyo gelmiyo .. valla basıyo damarıma o gelicem deyincede hadi bakalım bu seferde ben dogurmuyorum seni diyeceğim:))

şaka maka doğurtçaklar sanırım benimde kızımın da hiç niyeti yok ama nasıl olcak bilmiyorum gündüz oyalanıyorum da gece heycan sarıyo uyku tutmuyo
o bi gelmeye kalksa ben hemen doğurma çalışmalarına başliicam da gelmiyo

aaaa kaldık bu sıpaların keyfine:) ben daha cok uyuyorum artık, zaman aha cabuk geçiyor.. pazartesi gidicem bende doktora bakalım ne diyecek..

aaaa kaldık bu sıpaların keyfine:) ben daha cok uyuyorum artık, zaman aha cabuk geçiyor.. pazartesi gidicem bende doktora bakalım ne diyecek..

kaldık vallaa ama doktor teyzesi beklemiycek onun keyfini çıkartçak gibi gözüküyo
bakalım sana ne diicek peşpeşe doğurucaz gibi gözüküyo senin de gün bitmek üzre

DİLEKÇİM VE ELMAŞEKERİM saolun kızlar,

dilek bnmde 10,8 çıktı kan değerim salı günü tekrar kan tahlili yaptırıcam yine düşük çıkarsa büyük ihtimal başlancak iğneye ama salıya kadar kan yapıcı şeyleri ve ilaçlarımı düzenli kullanmam lazımki iğneye başlamayım.2 gündede ne kadar yükselirse artık.

aynen canim sana katiliyorum.Benimde sancilar tam düzene girmedi,hep var ama düzenli degil.Aslinda nasil bir sey olmasi gerektigini biliyorum ilk dogumumdan.O zamanda isaret geldi,birkac saat icinde hastaneye gittik.Sanci 60-70 arasiydi ama acilma yoktu.Bunda da sanci yok acilma var.Yatarken sancim cok oluyor ,kalkiyorum hafifliyor.Zaten burasi soguk bir yer gündüz -5.Sabahta disari buz gibiydi araba isinana kadar mahvoldum.Tekrar isininca basladi ama azdi.O kahverengi akintidan sonra pembemsi kan geldi.Dr. eger pembe yada normal kan gelirse gel dedi ama yine sanci cok hafif.Bakalim yarin ne olacak.

ayyy..bır acelecı bebiş daha..
ınşallah 36.haftayı bekler canım..ondan sonra kuveze falan gerek kalmaz..dha rahat olunur canım..hayırlısı olsun...sancıların o kadar cokmuydu sezeryan ıstetecek kadar..nasıl durdurdular sancılarını...

kaldık vallaa ama doktor teyzesi beklemiycek onun keyfini çıkartçak gibi gözüküyo
bakalım sana ne diicek peşpeşe doğurucaz gibi gözüküyo senin de gün bitmek üzre
oooyyyy
keyıflı bebek bunlar...
kızlar benımde karnım agrıdı gece 3ve 5 rası..üşütme agrısımıydı yoksa kanalamı yerlesmeye calıstı bılemedım..5 den sonra geçtı..ve sımdıde hıçbırseyım yok
annem ay agrılarıdır dıyor..
olur son zamanlard dedii
gece bebek uyanıktı..genelde uyurdu gecelerı..oda ayaklarıyla kaburgalarımı başıylada kuşumu ıttırdı ara ara...o zaman agrım oldu daha cok...
sımdı ıyıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…