- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.741
kızlar kasılmalarım çok arttı demiştim ya haklıymışım ayın 15.de sancım başladı ve acile gittim. doğum başlamış hemen yatırdılar. ama bebek küçük diye doğumu durdurmak istediler. 3 gün hastanede kaldım. 3 gün boyunca serum ve ilaçlar aldım. açılmada başladı hatta sancılar dakikada bire düştü .son anda sancıyı durdurdular. ilaçlar vererek eve gönderdi doktor. tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkmak yasak.bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğneler yapıldı. her an sancı yeniden başlayabilir ve her an gelebilir oğlum. artık durdurmayız dedi doktor.beklemekteyiz.her an doğum haberi verebilirim yani.bu arada doğum sancısının nasıl birşey olduğunu biliyorum artık. ayrıca çatı muaynesinede alıştım 3 kere yapıldı. korkulucak bişey yokmuş acıyo ama dayanılmayacak gibi değil. ama sancı konusunda malesef aynı şeyi söyleyemiycem. iyice korkum arttı. sancı çekerken sezeryan istiyorum diye çığlıklar attığımı hatırlıyorum sadece bakalım ne olacak sonumuz :S:18:
34 bitti 35 in içindeyim ama artık sancı başlarsa durdurmayız dedi şimdi sancı başlamasın diye ilaç kullanıyorum ama başlarsa durdurmayacak. ciğerleri için iğne yapıldı.açılmada var bir daha durdurulması zor olur zaten çocuğuda sitrese sokmuş olurlar. bekliyoruz 2 gün sonrada başlayabilirmiş ama doğum zamanını bile bekleyebilirmiş. artık doğumunda risk yok dedi doktor. tabi anne karnında 1 gün bile önemli inşallah bekler daha oğlum.
iyi akşamlar kızlarrr
seçilcim bebişle eve gelmişiniz gözünüz aydın.
elfelda pazartesi mi doğumun sezeryanmı olacakk
birde kızlar doğum hikayelerinizi yazdınızmı
yazmadıysanız bir topiğe konu açsanız anlatsanız
ben çok merak ediyorum ya
bende aşureyi komşum sayesinde
yedim saolsunn güzelde yapmıştı..
kızlar kasılmalarım çok arttı demiştim ya haklıymışım ayın 15.de sancım başladı ve acile gittim. doğum başlamış hemen yatırdılar. ama bebek küçük diye doğumu durdurmak istediler. 3 gün hastanede kaldım. 3 gün boyunca serum ve ilaçlar aldım. açılmada başladı hatta sancılar dakikada bire düştü .son anda sancıyı durdurdular. ilaçlar vererek eve gönderdi doktor. tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkmak yasak.bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğneler yapıldı. her an sancı yeniden başlayabilir ve her an gelebilir oğlum. artık durdurmayız dedi doktor.beklemekteyiz.her an doğum haberi verebilirim yani.bu arada doğum sancısının nasıl birşey olduğunu biliyorum artık. ayrıca çatı muaynesinede alıştım 3 kere yapıldı. korkulucak bişey yokmuş acıyo ama dayanılmayacak gibi değil. ama sancı konusunda malesef aynı şeyi söyleyemiycem. iyice korkum arttı. sancı çekerken sezeryan istiyorum diye çığlıklar attığımı hatırlıyorum sadece bakalım ne olacak sonumuz :S:18:
eehe.. evet ilk 3 ay bu espriyi bende sürekli yapıordum :))Bebek yukarı çıktı mideme baskı yapıyor bu ara .Dün 4 kez kusmaya teşebbüs ettim.Mide asidim ağzıma geliyor devamlı zatende.İyice öğürdüm.Kafası mıdır poposu mu bi sertlik ağzıma doğru gelmeye çalışıyor.Dün eşime dedim.Kızım ağzımdan çıkacak galiba diye
Ayyy mşşlllhh cnmmm.. bu pamugun şkeri degil ta kendisii
arkadaşlar herkese merhaba.evimde net olmadığından uzun zamandır baglanmadım.gecen hafta kontrol ıcın gıttım ama doktorun ıkı uç santım santım açıklık gormesıyle acilen sezeryana alındım saskınlıgımı anlatamam sok oldum doktora barı yarın yapın sezeryanı dedım olmaz dedı rıske atamayız cocukları.ve spinal anesteziyle dogumum gerceklesti.kızım 2150 oglum 2350 gr dogdu cok sukur solunum sıkıntıları olmadı yogun bakım ve kuveze gırmedıler bende kendımı üç dört gunde toparladım ve bebeklerım benımle...rabbim sizede hayırlı dogumlar nasıp etsın.gecmısı okuyamadım yenı dogum yapan anneler varmı bu arada...
dugutu cok geçmiş olsun canım.. en azından tehlikeli zamanı atlattın artık.. saglıkla alırsın inşallah kuzucugunu kucağına..
şirvancımmm nasıl bir bebiş bu böyleee allah nazardan saklasın.. ısırasım geldi
elifffff kız bişey kalmadı sen şimdi pazartesi doguruyomusun?? cok heyecanlandım şimdik..
bende hala ne kasılma var ne bişey.. inat ediyo gelmiyo .. valla basıyo damarıma o gelicem deyincede hadi bakalım bu seferde ben dogurmuyorum seni diyeceğim:))
şaka maka doğurtçaklar sanırım benimde kızımın da hiç niyeti yok ama nasıl olcak bilmiyorum gündüz oyalanıyorum da gece heycan sarıyo uyku tutmuyo
o bi gelmeye kalksa ben hemen doğurma çalışmalarına başliicam da gelmiyo
aaaa kaldık bu sıpaların keyfine:) ben daha cok uyuyorum artık, zaman aha cabuk geçiyor.. pazartesi gidicem bende doktora bakalım ne diyecek..
geçmiş olsun canım insan tedirgin oluyo iyi yapmışsın gitmekle için biraz rahat eder en azından gitmesen acaba diceksin sürekli
önceki hafta bende de olmuştu kanlı bi akıntı işarettir diye düşünerek tedbir olsun diye hastaneye gittik sancım yeterli değildi açılmam 1cmdi saldılar sabah çağırdılar gittik tekrar yine bi ilerleme yoktu 2hafta oldu açılmam 3 cm e çıktı, sancı da var ama düzenli değil
filmlerdeki gibi kolay olmuyo sanırım doğum
ayyy..bır acelecı bebiş daha..kızlar kasılmalarım çok arttı demiştim ya haklıymışım ayın 15.de sancım başladı ve acile gittim. doğum başlamış hemen yatırdılar. ama bebek küçük diye doğumu durdurmak istediler. 3 gün hastanede kaldım. 3 gün boyunca serum ve ilaçlar aldım. açılmada başladı hatta sancılar dakikada bire düştü .son anda sancıyı durdurdular. ilaçlar vererek eve gönderdi doktor. tuvalet ihtiyacı dışında yataktan kalkmak yasak.bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğneler yapıldı. her an sancı yeniden başlayabilir ve her an gelebilir oğlum. artık durdurmayız dedi doktor.beklemekteyiz.her an doğum haberi verebilirim yani.bu arada doğum sancısının nasıl birşey olduğunu biliyorum artık. ayrıca çatı muaynesinede alıştım 3 kere yapıldı. korkulucak bişey yokmuş acıyo ama dayanılmayacak gibi değil. ama sancı konusunda malesef aynı şeyi söyleyemiycem. iyice korkum arttı. sancı çekerken sezeryan istiyorum diye çığlıklar attığımı hatırlıyorum sadece bakalım ne olacak sonumuz :S:18:
oooyyyykaldık vallaaama doktor teyzesi beklemiycek onun keyfini çıkartçak gibi gözüküyo
bakalım sana ne diicek peşpeşe doğurucaz gibi gözüküyo senin de gün bitmek üzre
selsel canim güzün aydin olsun.Allah anali babali büyütsün
ayyy..bır acelecı bebiş daha..
ınşallah 36.haftayı bekler canım..ondan sonra kuveze falan gerek kalmaz..dha rahat olunur canım..hayırlısı olsun...sancıların o kadar cokmuydu sezeryan ıstetecek kadar..nasıl durdurdular sancılarını...
iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkür ederim. vallaha iyi bir korku yaşadık. inşallah bekler oğluşum daha çok küçük kıyamamvallaha sancım çok fazlaydı dakikada 1 geliyordu yani durdurmasalar doğacaktı . sancıyı ağrı kesici ve serumlarla birde haplarla durdurdular. ama nst sonucunu görseniz çok fenaydı sancı zirve yapmıştı . çok fena bir sancıydı ya sadece anneeee yardım et ve sezeryana alınn diye bağardığımı hatırlıyorum. kocamında elini sıkmaktan morarttım. ama en azından artık sancının nasıl olduğunu biliyorum daha hazırım .bu arada korkutmakta istemem tabi kimseyi. herkeste aynı şiddette olmayabilirmiş. benim sancı eşiğimde düşük bu nedenle dayanamadım galiba :S:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?