2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah sanada bebişlerinede... acayip rüyalar bu dönemde normalmiş bu arada..

belguncugum gecmıs olsun canım ya....
hemen gıtsın mantarlar ınşallah ...

agrıların fıtıl sonrası hafıfledıyse nedenı mantarlarmıs....
dıkkat et canım...

fitil sonrası dahada azdı dilekçim ağrılar doktorda bunu bildiği için buskopan ve magnezyum verdi onlar hafifletti allahtan.. sağol canım allah razı olsun.. inş gider bir an önce...

kızlar akıntılara dikkat edin aman diyim çok önemliymiş birde günde en az 4 litre su içilecekmiş.doktor erken doğum nedenin susuz kalman olacaktı diyor 9 şişe serumla anca toparladım.

bende günde 3 lt içiyorum su çalışırken daha çoktu ama evdeyken daha azaldı ancak 2.5 - 3 lt

selam kızlar nasılsınız ya benimde çok akıntım var aşırı koyuu ve rengi sapsarı zaten her tahlilde enfeksiyon çıkıyo suyuda bol içiyorumm

selam kızlar nasılsınız ya benimde çok akıntım var aşırı koyuu ve rengi sapsarı zaten her tahlilde enfeksiyon çıkıyo suyuda bol içiyorumm

çok dikkat et enfeksiyon özellikle bu dönemlerde çok tehlikeliymiş ve doğumu tetikleyebiliyormuş geçmiş olsun.

merhaba kızlar dogum hikayemizi dogum topiğine yazdım:))ınsallah herkes ıyıdır rahatsızlanan arkadaslar gecmıs olsun

bir solukta okudummm şirvancım inş bizimde yazacağımız günler gelir bir an önce

eliiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffffffff

doktora gıtmeden bır ugra kuşum..nasılsınnnn.heyecanlı mısın???????????????

sabah 5:00 de kalktım yıne..
rutın oldu..her gun 5:00

gülşennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gülşen nerde bu arada...gelmıyor bırkaç gundur...bır yere mi gıdecektı..yoksa dogurdu mu.??? :82:..

Belgun ve Yusnes allah şifalar versin ben bayağdır olmuyorum allaha şükür çok zor oluyor enfeksiyon.
Hayrancım maaşallah bebişlerine
Dugutu bende hiç su içemiyorum midem kalkıyor.Meyvesuyu falan içiyorum ama yeterince karşılamıyordur tabi.
Sonunda büyük gün geldi.Elif nasıl hissediyor acaba? Allah yardımcısı olsun dualarım onunla

günaydın kızlar.2 gündür karnımda adet sancısına benzer bir ağrı var ve belime vuruyor.akıntı olayı bendede var doktor son kontrolde fitil verdi ama onu kullanmaya başladığımdan beri akıntım sanki kanama gibi oluyor.bugün randevu aldım bakalım ne diyecek bu ağrılar için.sanırım oğlum iyice aşağıya indi çok baskı yapıyor ve nerdeyse 15 dakikaya bir lavaboya gidiyorum.benim için dua edin kızlar ters birşey yoktur umarım.

bu arada hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.aman dikkat edin doğum arefesinde.elif doğuma gidecekti bugün Allah yardımcısı olsun.inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğurur.darısı bizim başımıza.

Sana da geçmiş olsun canım inşallah çok önemli bişey değildir.Allah şifa versin canım.

Kızlar bi de ben hiç kasılmam olmuyor diyordum ya dün gece karnım içime çekildi gibi oldu.Piramit gibi oldu .Eşime gösterdim nasıl şaşırdı Bi beş altı saniye öyle kaldı. Çok heyecanlandık Mutluluktan ölecek gibiy Doğuma bende yaklaşıyorum ne güzel yaa

Allah şifa versin canım yaa.Bol bol meyve ye bari :26:
tesekkur ederım canım,,, evet bugun kendıme bakacamm,,vıtamın depolamam lazım )

Artık sonlardayız ,, Allah yardımcın olsun. benımde karnım cok sık sertlesmeye başladı.şirinemın doğum hıkayesını okuyunca farkettımmm . sende hayırlı haberlerle donersın ınsallah kontrolunden..

Eliff ne yaptı hakkaten ,, Allah yardımcısı olsun yaa

şimdiden sonra doğaldır cnm.artık gün saymaya başladık.benim karnımda çok sık oluyor kasılma.hatta son kontrolümüzde doktor senin ağrın var karnın çok sertleşmiş dedi ama bende ne ağrı nede sızı vardı.

Benim bacaklarımda devamlı kramp var .Başka ağrım yok allaha şükür.İstanbula da gidicem bu haftasonu falan inşallah.En güzel günlerim eşimden ayrı geçecek diye çok üzülüyorum.Lolis ne yapıyor acaba.Eşinden ayrı çok zor oluyordur

eliiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffffffff

doktora gıtmeden bır ugra kuşum..nasılsınnnn.heyecanlı mısın???????????????

herkese gunaydınn
elma sekrım geçmıs olun..ınşallah agır olmaz grıpp...
sıcak çorba ve meyve tuket..
zapzup gunaydınn...
cancer..agrıların varmıs...
dogum sancısımı acaba...
artık gunler yakın..bellı olmz..herseyın hayırlıs..
randevuyu kaça aldın..
kız kardesım doktor muayenesıne gıttı sımdı...
son gunlerı...kanaması dun vardı...
belkı oda bugun sunı sancıyla doguracak..yada sezeryan..
ondanda heber beklıyorum...

elif ı aradım telı kpalı...
sanırım gırdıı doguma...
allah yardım etsın herkese...

Amin .Allah herkese kolaylık versin inşallah.Adilemircim seninde günün çok az kaldı .Ne kadar heyecanlı ya Kızlar benim telefonum bozulmuştu iyice.Eşime gider ayak masraf çktı.İstanbula da gideceğim için evkurdan telefon aldık geçen hafta ÇoK heyecanlıydım ama hala arayan soran yok.İnşallah istanbula gitmeden ararlarda gider alırız.Onaylanması mı lazımmış neymiş.Ondan sonra cepten istediğim gibi girebilirim nete. İnşallah size oradan da yazıcam.Burada dua edin bana eşim telefon alsın diyordum kaç aydır.Allah hakkaten burada ettiğimiz duaları kabul ediyor.Birbirimize dua etmeye devam edelim.Telefonum erken gelseydi kızımın cicişlerini bende gösterebilirdim.Eşim bu haftasonu falan götürmeyi düşünüyor bana bıraktı bende daha karar veremedim.Durum böyle işte.
Birazdan da yemek yapmaya gidicem hava buz gibi ya.Allah evi barkı olmayanlara yardım etsin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…