- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.781
çok saol. vallaha günde en az 12 bardak dedi
çok saol. vallaha günde en az 12 bardak dedi
kızlar dün doktora gittik
bebişler iyi maşallah kiloları 2150 olmuş diğeri de 2147 boyları da 45 cm
inşallah erken doğum olmaz doktorum helal sana dedi ben senden böyle performans beklemiyordum dedi geldiğinde çok cılız bişeydin dedi hem de 2 taneyi birden büyüttün dedi inşallah doğumda da sorun olmaz sağlıklı doğarlar
kızlar ben acayip rüyalar görmeye başladım bu arada
belguncugum gecmıs olsun canım ya....
hemen gıtsın mantarlar ınşallah ...
agrıların fıtıl sonrası hafıfledıyse nedenı mantarlarmıs....
dıkkat et canım...
kızlar akıntılara dikkat edin aman diyim çok önemliymiş birde günde en az 4 litre su içilecekmiş.doktor erken doğum nedenin susuz kalman olacaktı diyor 9 şişe serumla anca toparladım.
selam kızlar nasılsınız ya benimde çok akıntım var aşırı koyuu ve rengi sapsarı zaten her tahlilde enfeksiyon çıkıyo suyuda bol içiyorumm
merhaba kızlar dogum hikayemizi dogum topiğine yazdım:))ınsallah herkes ıyıdır rahatsızlanan arkadaslar gecmıs olsun
gunaydın hanımlar,,, dun akşamdan beri boğazım berbat durumda,sabaha kadar uyumadım. bıtkı cayı ıcıp durdum ama sanırım ağır bır grip olacamm
günaydın kızlar.2 gündür karnımda adet sancısına benzer bir ağrı var ve belime vuruyor.akıntı olayı bendede var doktor son kontrolde fitil verdi ama onu kullanmaya başladığımdan beri akıntım sanki kanama gibi oluyor.bugün randevu aldım bakalım ne diyecek bu ağrılar için.sanırım oğlum iyice aşağıya indi çok baskı yapıyor ve nerdeyse 15 dakikaya bir lavaboya gidiyorum.benim için dua edin kızlar ters birşey yoktur umarım.
bu arada hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.aman dikkat edin doğum arefesinde.elif doğuma gidecekti bugün Allah yardımcısı olsun.inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğurur.darısı bizim başımıza.
tesekkur ederım canım,,, evet bugun kendıme bakacamm,,vıtamın depolamam lazımAllah şifa versin canım yaa.Bol bol meyve ye bari :26:
günaydın kızlar.2 gündür karnımda adet sancısına benzer bir ağrı var ve belime vuruyor.akıntı olayı bendede var doktor son kontrolde fitil verdi ama onu kullanmaya başladığımdan beri akıntım sanki kanama gibi oluyor.bugün randevu aldım bakalım ne diyecek bu ağrılar için.sanırım oğlum iyice aşağıya indi çok baskı yapıyor ve nerdeyse 15 dakikaya bir lavaboya gidiyorum.benim için dua edin kızlar ters birşey yoktur umarım.
bu arada hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.aman dikkat edin doğum arefesinde.elif doğuma gidecekti bugün Allah yardımcısı olsun.inşallah suni sancıya gerek kalmadan doğurur.darısı bizim başımıza.
Sana da geçmiş olsun canım inşallah çok önemli bişey değildir.Allah şifa versin canım.
Kızlar bi de ben hiç kasılmam olmuyor diyordum ya dün gece karnım içime çekildi gibi oldu.Piramit gibi oldu .Eşime gösterdim nasıl şaşırdıBi beş altı saniye öyle kaldı. Çok heyecanlandık Mutluluktan ölecek gibiy Doğuma bende yaklaşıyorum ne güzel yaa
şimdiden sonra doğaldır cnm.artık gün saymaya başladık.benim karnımda çok sık oluyor kasılma.hatta son kontrolümüzde doktor senin ağrın var karnın çok sertleşmiş dedi ama bende ne ağrı nede sızı vardı.
eliiiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffffffff
doktora gıtmeden bır ugra kuşum..nasılsınnnn.heyecanlı mısın???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?