- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #23.921
Hayırlısı olsun canım inşallah hangi tür olursa olsun kolaylıkla geçer.buarada günaydın kızlar.
akşam eşimle uzun uzun konuştuk ve normal doğumu denemeye karar verdim umarım becerebilirimde sezeryana gerek kalmaz.öptüm hepinizi
Gunaydınn kızlarr,,, bugeceyıde uykusuz gecırdım.. bugün bizimde kontrolumuz var saat 17.30da...
günaydın kızlar
dilek allah analı babalı büyütsün,kardeşinin bebeği olmuş,gözünüz aydın.
elif de doğurdu sonunda şükür,allah kuzusuyla güzel bir hayat nasip etsin ona da
kızlar ağrılardan filan bahsetmişsiniz ama bende de ağrı sancı yok çok şükür,bebek de daha inmedi bence aşağıya hala yukarlarda,doktor eğer bu hafta da inmezse normal doğum zor olur sezeryan olursun demişti,hayırlısı artık normal sezeryan farketmiyor artık bu saatten sonra bebeğim sağlıkla gelsin de dünyaya.
benim de annemler geldi haftasonu,canım annem neler yapmış torununa,kaynanamdan bir patik bile görmedik annemin yaptıklarını koymaya yer bulamadık,ne varsa yine annelerde var.
ben de daha iyiyim artık,hastalığı atlattım gibi,bu hafta da okulda son haftam,sürüne sürüne gidiyorum resmen artık,koca göbeğimle araba kullanmak da işin ayrı sıkıntısı,aslında doktorum yasakladı araba kullanmamı,ama mecbur otobüslerde perişan olmayayım diye ggidiyorum.bi bitseydi de dinlenseydim.
iyim dilekcim çok şükür bi sıkıntım yok
beklemedeyim perşembe çatı muayenem var bakalım sonrasında neler olacak
senin kontrol ne zaman
canım cuma gunu gıtmeyı dusunuyoruz..zaten 2 hafta sonra gel demıstı...
cuma gunu 2 hafta olmus olacak canım....
cici topiğine resim ekledim kızlar.
kızlar hasta bezi aldınız mı?ben alıp almama konusunda kararsızım.biryerde okumuştum bebek bezlerinin yanlarını kesip hasta bezi olarak kullanılabilirmiş.
busem birşey soracağım.nickinin sonundaki 68'İn anlamı nedir?Aksaraylı mısın yoksa?
yok canım doğum yılım 86 nın tersiama sen Aksaray lısın sanırım .
Ben hasta bezi almadım zaten çoğu eksiğim de varda lazım olursa gidip eczaneden alır biri amann
Dün eşimle hastane çantalarımızı hazırladım ama büyük bir porblemim var.Bi gecelik bi pijama almış ikisininde yakası kapalı.Geceliği sancı çekerken giyerim dedim.Bebeği emzirirkende pijamalarımı giyerim diye düşündüm.Kızımın çantasını da ayrı hazırladık.Bu emzik popi bez gibisinden marketimsi ihtiyaçların hiç birini almadık.İstanbula gidince alıcam inşallah.Oradan alabilirsem düzgün bi gecelikle terlik alıcam.Pijamam mavi puantiyeli koyduğum terlik taa çeyizimden yeşil bi terlikanlamı var ama eşim altı kayar bunun yeni al ordan dedi.Tam olarak hiçbirşeyim tamamlanmış değil böyle cinlerim tepeme çıkıyor yani.Kızımın küçük eşyalarını da bavulladım.İstanbula ne zaman gidecek olursam onun bavulu hazır da ben kendime birde normal bavul hazırlayacağım
cici topiğine resim ekledim kızlar.
kızlar hasta bezi aldınız mı?ben alıp almama konusunda kararsızım.biryerde okumuştum bebek bezlerinin yanlarını kesip hasta bezi olarak kullanılabilirmiş.
evet Aksaraylıyım sazan gibi atlamamdan belli oluyordur sanırım
canım ben almadım hasta bezi ama bende kararsızım alsammı almasammı diye
belki rahat olurlar ama onlarda okadar büyükki almam sanırım
bir bebeğimizde oldu allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömür nasip etsin rüya bebeğe.elifte çabucak toparlanır inşallah...merhaba kızlar..
ben geldım...
elıfın telı hep kapalıydı...sımdı aradım yıne...
bebek dogmus..sezeryanla dogmus..ıyıymıişşş
elıf bebegı emzırıyormus...agrısı oldugu ıçın konusamayacak dedi eşii...
maşallah rüya bebege..hoşgeldin dunyaya rüya....
canım yeğeninde olmuş gözün aydın allah analı babalı büyütsün.bu arada doğumların hepsi sezeryan ya normal doğuran yok daha.canımallah hayırlısını versın..
kızlar kız kardesım bugun sabah muayene yapmıs doktoru..ıyıce kurcalamaıs kı dogum baslasın dıye.canı yanmıs...kanama olmus ıyıce...
sonra hastaned 1 saa yuru tekrar gel bakayım demıs..açılması 3 cm .miş..
ama 1 saat sonunda sancı baslmamıs..ve açılmada 3 cm.mmiş yıne...
simdı yatış yapmıs hastyaneye..
suyunu patlatmıs doktoru..ama çok korkmus...
canım çok yandı dıyor...
kızz kardesımınde agrı eşigı çok düşüktür..ve çok korkar kan gormekten de..
sancı ıynesı yapmıs doktor...sabaha kadar sancı olmasını beklıycekler...olmazsa sabah sezeryana alıcam demıs doktoru...
allahım ınşallah kolay bır dogum yasar..annemle ıkımızın de sesı solugu kesıldı evde..
oylece beklıyoruz..
selam kızlarrr...
rüya bebeğimizde gelmiş... allah analı babalı büyütsün..
bende doktordaydım bugün... kızımın hala gelmeye niyeti yokmuş.. ultrasonda daha bile önde cıktı haftası.. suyu herseyi iyiymiş yerinden gayet memnun gözüküyor dedi doktorumuz kafasını dogum kanalına bile sokmamış henüz 3-5 güne gelmez zaten suyun patlamazsa dedi...
son karar olarak pazartesiyi bekleyeceğiz eger kızım pazartesiye kadar gelmezse sabah 8e randevu aldı hastaneden sezeryan için.. 40. haftadan sonra ne ben ne doktorum cesaret edemiyoruz beklemeye.. cok heyecanlıyım artık ... en azından bir tarihimiz var artık.. haftaya bu saatler kızım kucağımda olacak inşallah... offf nasıl zaman geçer artık bilmiyorum
yok canım sendede 68 var ondan sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?