2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
dilek allah analı babalı büyütsün,kardeşinin bebeği olmuş,gözünüz aydın.
elif de doğurdu sonunda şükür,allah kuzusuyla güzel bir hayat nasip etsin ona da
kızlar ağrılardan filan bahsetmişsiniz ama bende de ağrı sancı yok çok şükür,bebek de daha inmedi bence aşağıya hala yukarlarda,doktor eğer bu hafta da inmezse normal doğum zor olur sezeryan olursun demişti,hayırlısı artık normal sezeryan farketmiyor artık bu saatten sonra bebeğim sağlıkla gelsin de dünyaya.
benim de annemler geldi haftasonu,canım annem neler yapmış torununa,kaynanamdan bir patik bile görmedik annemin yaptıklarını koymaya yer bulamadık,ne varsa yine annelerde var.
ben de daha iyiyim artık,hastalığı atlattım gibi,bu hafta da okulda son haftam,sürüne sürüne gidiyorum resmen artık,koca göbeğimle araba kullanmak da işin ayrı sıkıntısı,aslında doktorum yasakladı araba kullanmamı,ama mecbur otobüslerde perişan olmayayım diye ggidiyorum.bi bitseydi de dinlenseydim.

buarada günaydın kızlar.
akşam eşimle uzun uzun konuştuk ve normal doğumu denemeye karar verdim umarım becerebilirimde sezeryana gerek kalmaz.öptüm hepinizi
Hayırlısı olsun canım inşallah hangi tür olursa olsun kolaylıkla geçer.

Gunaydınn kızlarr,,, bugeceyıde uykusuz gecırdım.. bugün bizimde kontrolumuz var saat 17.30da...

Benimde koca akşam sancım oldu ama kasılma falan değil.Kızım böyle dönenip durdu neresi neresi anlayamadım.Bi kocaman birşey yükseliyor bir küçücük birşey canım çıktı ya gece boyunca da devam etti.Hiç uyumadı.Böyle ay uy diye diye bi kaldım.

Adilemircim gözünaydın allah kız kardeşine çabucak toparlanmayı nasip etsin.İnşallah analı babalı büyütsün bebişi.Elif ne yaptı acaba?

Hayırlısıyla sende izne çıksan iyi olurdu bayağ az günün kaldı hem.Allah kolaylık versin..Benimde kaynanamlar bir çöp almadı.Bi de üstüne benim ailemdende dırdır işitiyorum onlar birşey almıyor die sinir oluyorum.Sırf sinir

dilek kardeşinin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.
elif'de kavuştu meleğine darısı bizim başımıza inş.
zap-zup teşekkür ederim cnm sonuna kadar normal doğumu deneyeceğim baktım olmuyor zaten ağlamaya başlarım herhalde sezeryana alın diye

cici topiğine resim ekledim kızlar.
kızlar hasta bezi aldınız mı?ben alıp almama konusunda kararsızım.biryerde okumuştum bebek bezlerinin yanlarını kesip hasta bezi olarak kullanılabilirmiş.

kızlar hasta bezi aldınız mı?ben alıp almama konusunda kararsızım.biryerde okumuştum bebek bezlerinin yanlarını kesip hasta bezi olarak kullanılabilirmiş.

Ben hasta bezi almadım zaten çoğu eksiğim de varda lazım olursa gidip eczaneden alır biri amann
Dün eşimle hastane çantalarımızı hazırladım ama büyük bir porblemim var.Bi gecelik bi pijama almış ikisininde yakası kapalı.Geceliği sancı çekerken giyerim dedim.Bebeği emzirirkende pijamalarımı giyerim diye düşündüm.Kızımın çantasını da ayrı hazırladık.Bu emzik popi bez gibisinden marketimsi ihtiyaçların hiç birini almadık.İstanbula gidince alıcam inşallah.Oradan alabilirsem düzgün bi gecelikle terlik alıcam.Pijamam mavi puantiyeli koyduğum terlik taa çeyizimden yeşil bi terlik anlamı var ama eşim altı kayar bunun yeni al ordan dedi.Tam olarak hiçbirşeyim tamamlanmış değil böyle cinlerim tepeme çıkıyor yani.Kızımın küçük eşyalarını da bavulladım.İstanbula ne zaman gidecek olursam onun bavulu hazır da ben kendime birde normal bavul hazırlayacağım

benim eksiğim bebek bezi,hasta bezi ve terlik.bebek bezini kayınvalidem ben alırım dedi.terlik olarakda hemşire terliklerinden alıcam fazla kokoş olmaya gerek yok ağrıdan gözüm birşeyi görmeyecek zaten büyük ihtimalle.birde hasta bezini aldım mı tamamdır inşallah

canım ben almadım hasta bezi ama bende kararsızım alsammı almasammı diye
belki rahat olurlar ama onlarda okadar büyükki almam sanırım

Eşim öğle yemeğine gelecek şimdi soframı falan kurucam .İnşallah bende çantamdaki şeyleri yazarım topiğe öğleden sonra.Bayağ eksiğim var yeni bir liste yapıcam inşallah

canım ben almadım hasta bezi ama bende kararsızım alsammı almasammı diye
belki rahat olurlar ama onlarda okadar büyükki almam sanırım

özel hastaneler veriyormuş sanırım ama ben hiç sormadım gittiğim hastaneye.verecekler diye güvenir almam sonrada ihtiyaç olur kalırım ortada gerçi eşimi gönderip aldırırım ama ne gerek var 2 ayağını bir pabuca sokmaya.ben şey diyorum ucuz bebek bezlerinden alsam yanlarını kessem ihtiyacım olursa ondan kullansam nasıl olur acaba?????

bir bebeğimizde oldu allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömür nasip etsin rüya bebeğe.elifte çabucak toparlanır inşallah...
canım yeğeninde olmuş gözün aydın allah analı babalı büyütsün.bu arada doğumların hepsi sezeryan ya normal doğuran yok daha.

tarih belirlenince vakit geçmez artık beklemek zor hepimiz için günler geçmiyor ama tarih belli olunca daha bir heyecan oluyor.Allah hepimizi tez zamanda kolaylıkla kurtarsın...

Kızlar ne oldu bilemezsiniz. Kızımıza yatak alamamıştık biz.Eşim şimdi aradı kızımıza yatağını almış.Siz böyle beşiğini kurduk falan diyince içim sızlıyordu biraz.Alamadık diye.İstanbula gidicez gelicez.Yerimiz yurdumuz belli değil odamız yok böyle bi garip hissediordum kendimi.Eşim aradı şimdi Böyle ahşapmış altı çekmeceli sallanıyormuş da .Şu telefonum inşallah istanbula gitmeden gelirde size resimlerimizi koyarım çok mutlu oldum bilemezsiniz.Hemen paylaşayım dedim.Cibinliğini bile almıştı annem yatak yoktu.İçine koyacağımız yaylı yatağı da var Dün bi de eşime anlattım dedim eşyalarımızı yerleştiremedim bile öyle ortada duruyor eşyalar.Benim onları yerleştirmem lazımdı dedim.Birtane dolabımız vardı.Eşim onun içine raf yaptıracak kızımın eşyalarınıda ona yerleştiricem inşallah.Çoğu işim bebekle gelinceye kaldı ama eşim ben onları siz gelesiye yaparım diyor .Görümcemi de getirsin istemiyorum buraya.Kendi işimi kendim yaparım doğumdan sonra olmadı.Bi de odalarında yerini değiştiricez sobamızı kurucaz inşallaj Ayy dünya kadar iş çıktı başıma gider ayak.

Kızlar size bir de şeyi danışmak istiyorum.Gece emziği var normal emzik var.Bide silikon mu olmalı kauçuk mu marka tavsiyesinde bulunur musunuz ? :26: Geçen doktor için çıktığımızda baktık .Ne yapacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…