2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın herkesee, bende erkencıyım bu sabah. ama uzun zamandır ılk defa sadece 1 kere wc molasına uyandım tabıı gözumu acar acmazz tuvalete kostumm

dun aksam kontrolum vardı,,,bebegım 1 haftada sadece 48g almış. doktor ortalama 3100g doğar dedı.dun 2948 g dı..
Doktorumla 1 saat boyunca dogum hakkında konustuk.Adamı soru yağmuruna tuttuk eşim bi yandan ben bi yandan

Normal doğumu kesınlıkle önerıyor,Sezeryanında rahat olduğunu ama ne de olsa amelyat oldugunu soyledı. normal doğumda epizy:81 cogunlukla yapıyoruz dedı cunku onu kendı halıne bırakmak daha buyuk zorlukmuş. dıkısı normal doğumun en uzun işiymiş. 3 kat dikiş oluyormuş.

Normal doğumda epiduralı sordum.epiduralı de cok tavsıye ettıgını doğumun konforlu gectıgını soyledı . Ama epiduralın rıskı doğumu uzatmasıymış. anneye baglı dedı, ıkınma refleksı olmuyor dolayısıyla ıkın dedıgımızde anne ıkınamazsa doğum uzuyor dedı.. benım ıcın en normal halıyle normal doğuma karar verdık.. ama agrıya dayanamazsam epidural aklımda..

bebegımın suyuda 65cc kalmıs yada ml yanlış bısey soylemeyeyım.

canım..sende erkencıııııı
bende 5 de uyanıyorum..ne var sankı 2 saat daha uyusamm....
tesekkur ederım teyze oldum..
bılmem kı bebek gelmıyor...
doktorda da telaş yok..çok sakınn...
yarın gıdıcem doktora...cuma gıdecektım..ama persembeden gıtmeye karar verdımm
allahımmmm...bu ne dıkkatsızlıkkk....alaah dogru doktorlarla karsılastırsın hepımızıııı..

elma sekerı ben senın bebegınde kalıtsal bır rısk oldugunu hıç hatırlamıyorum..belgun ve gulayı hatırlıyorum..bırde muge can için çok dua etmıstık...

maşallah canım..3 kılo olmus atırk bebegın...
normal dogum olur ınşallah...
bende gecelerı wc ye 2 kez falan kalkıyorum..ama 3-4 gecedır reflu oluyor..yataktan 2 kere falanda onun ıçın fırlıyorum..çok kötüüü

gunaydın.sızde amnıyosentez oldunuzmu.benımkı ense kalınlıgı yuzunden amnıyosentez oldum.dovn sendromu rıskı var dıye. cok sukur dovn cıkmadı.ama bu cıkan seyde kafamızı cok karıstırdı.rısklerı azda olsa ınsanı korkutuyor ıste.sızın teshısınız nedır.hangı kromozomda sorununuz varmış

Canım ben o dönem ortadan kaybolmuştum canım cok sıkkındı , KKya gırmedım o gunlerde.

son bı kac gundur benımde reflum berbat durumdaa

Canım benımkı kalıtsal hastalık, aılemızde var maalesef. erkek cocuklarda cıkabılıyor.yanı kız cocuklar tasıyıcı erkek cocuklar hasta olabılıyor. bunun testı yurtdısında kan ıle yapılıyor. benım amnıyosentez değil kordo sentez yaptırmam gerekıyordu. yanı bebegın kordonundan kan alınacaktı. bu rıske gırmek ıstemedık. ınsallah bebegım sağlıklıdır Allah yuzumuze baksın..kromozomla alakalı degıl yanı bızımkıı.

ben cok üzüldüm o günlerde allah biliyor birtek.. kimseyle konusamadım da sadece eşim ben ve benim ailem..Sağolsun eşimde çok yanımdaydı..düşündükk ve bu testı yaptırmamızında riskli olduğuna ve eğer bebeğimiz hastaysa aldırmyıda dusunmedıgımızden en ıyısı hıc bırsey yokmus gıbı davranmamız gerektıgıne karar verdık.

bıraz caresızlık..bıraz Allah korkusu ve ınancıı bize birşey yapmammaız gerektıgnı dusundurdu. ve KKda bahsetmeyısımın nedenı bırazda unutmak istemem...atlattım zaten artık...sadece Allaha sıgınıyorum..

Dualarımız seninle canım.Şimdiye kadar doğurmuşsundur belkide.Allah bir avazda kurtarsın

Maaşallah bebişine canım.Hayırlı vakitte gelir inşallah.

Mrl allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah .Hayırlı sağlıklı iyi bir evlat olur inşallah

Hayırlı vakitte gelsin bebişin canım.Allah yardımcın olsun doğuracak olursan hemen haber ver olur mu

Bende de reflü çok oluyor.Gece böyle coco cola reklamlarındaki gibi hararetle uyanıyorum Ağzım zehir gibi oluyor kola maden suyu falan içmem istiyorum eşim bi bardak su veriyor geri yatıyoruz

Son düzenleme:

Ben 5. haftadan sonra 15. haftaya kadar ultrasona giremedim .İkili test falan hiç birşey yapılmadı zaten allahım ne günlerdi. Bebeğimin sağlığından çok endişeleniyordum.Artık bazen yaşayıp yaşamadığından bile şüpheleniyordum hareket etmeyince. Haftası geçtikten sonra doktor üçlü test günü verdi.Onu da biz yaptırmadık artık o kadar bağlandıkki hasta bile olsa ondan ayrılamayız dedik.Üçlü testi hiç yaptırmadık.Ama hergün dua ettim bebeğime allahım bi hastalığı varsa sen ona şifa ver diye Allah yavrucaklarımıza sağlık sıhhat versin.Hastalıklardan korusun onları

saol cnm.. inş sen de bi an önce atlatırsın hayırlısıyla.. dualarımız seninle.

yaf ben de geceleri öyleyim..hatta bu gece bie kalktım sabahın 4ünde içtim sodayı gayet normal bi saat gibi sonra yattım

Ayy günaydın demeyi unutmuşum Günaydın Kızlar
Hepinize mutlu süprizlerle dolu bir gün diliyorum
Bizdeki durumlar şöyle dün odanın tekindeki eşyaları yavaş yavaş boşalttım.Soba bacası yalnız bir odada var odamızı oraya kuracağız.Eşimde gelince ağır eşyaları taşıdı.(Zaten boş gibiydi oda.) Sobamızı kurduk.Odamızı süpürdüm ben.Sonra beşiğimizi kurduk tatlı yeşil bişiy Altında iki tane çekmecesi var.60 x 120 miş.Eşimin arkadaşı yaylı yatak vermişti.O 70 x 130 muş.Sığmadı.Eşimde sünger yaptırırım ben şimdilik beşiğe dedi.Yumuşak olsun diye bir de battaniye sererim içine olmadı.Neyse eşim onu kurarken bende bütün parçaları sildim. Gitmeden eşyalarımızı da yerleştirip öyle gidicem gibi görünüyor. Ayy kendimi yersiz yurtsuz gibi hissediyordum Odamızda oldu kızımla sonunda. Hm bi de küçük bi dolabı koyucam odaya büyük eşya dolabını yan odaya koyucam.Sobadan is kokusu falan bütün eşyalara bulaşmasın diye düşündüm.Eşim ne kadar birşey olmaz desede.O odaya bi de çekyatımızı koyucaz .Normaldede onda yatıyoruz.Yatak odamızda kışın yatamıyoruz.Zaten eşim gece kızımız uyutmayacağı için başka bir odada yatar herhalde.Dün çok mutlu oldum kızlar. Gireyimde size yazayım diye sabırsızlanıp durdum.Yorgunluktanda hemen uyuduk gece.
Şimdilik durumlarımız böyle bu sabahta 7 yi çeyrek geçe kalktım.Kahvaltımızı hazırladım.Eşimle kahvaltı yaptık ettik.Topladım eşimi yol ettim hemen buraya geldim

Kızlar telefonum hala gelmedi alamadan gidicem galiba.Hergün arayıp duruyoruz mağazayı deli oldum .Biz sizi arıycaz diyip duruyorlar Bir daha evkur mu ? Tövbe :84: Bende çok sabırsızım hemen olsun hemen olsun diye tutturuyorum eşim bundan oluyor hep diyor :84ua edin hemen versinler nolurrr :84:

Son düzenleme:

gözün aydın cnmm.. ne güzel mis gbi odanda kurulmaya başlamış.. geriye bi bebiş kaldı

gunaydın.sıze ayrıntılı ultrason yaptılarmı acaba

gözün aydın cnmm.. ne güzel mis gbi odanda kurulmaya başlamış.. geriye bi bebiş kaldı

Ay sabrın sonu selamet derler ya öyle oldu biraz.Ama artık içlenip içlenip çok ağlıyordum.Çocuğumun eşyaları poşette benim öyle .Ne yapacağımız belli değil falan allah hepimizi sıkıntılarından bir çırpıda kurtarsın inşallah

günaydın kızlar,bende erkenciyim,eşimle kahvaltımızı yaptık onu yolcu ettim,belki birazdan şekerleme yaparım televizyon karşınsında,yarın kontrolümüz var bakalım oğluşum kaç kilo olmuş,son zamanlarda çok acıkıyoruz,kendimi zor frenliyorum,bebek bu dönemde sadece kilo alırmış,gelişimini çoktan tamamlamış,yağ depolarmış ,benimk epey depoluyor demek ki

hayırlısı olsun,sağ salim doğsun inşallah,bende biryerde duymuştum,nişan geldikten 2- 3 gün sonra doğum başlarmış,Allah kurtarsın inş.

Arkadaşlar iyi geceler,
Emir Mirzam artık benimle, günlerim emzirme ve alt değiştirme ile geçiyor,
Benim için dünyanın en güzel bebeği,
Darısı başınıza güzel anneler

gözünaydın,Allah analı babalı büyütsün,darısı başımıza inş.

zapzup o kadar üzülüyordun bebeğimin ne yatağı ne odası var diye bak ne güzel eşin süpriz yapmış kızının artık hem yatağı hem odası var o yüzden sana hep söylüyorum kendini bu kadar üzme diye boşuna sıkıntıya giriyorsun gün doğmadan neler doğar ,eşinde gerçekten seni ve kızını çok düşünüyor ona fazla haksızlık etme aile konusunda arada kalan hep erkekler oluyor bir tarafta annesi bir tarafta eşi,bize düşen biraz politik davranmamız,eşinin yanında ailesini kötülediğin anda ister istemez bir savunma mekanizması geliştirip ailesi haksızda olsa savunur,sana tavsiyem eşinin ailesiyle ilgili fazla konuşma ben artık öyle yapıyorum eşimde çok şükür anladı artık kimin ne olduğunu ,ne eşinin üstüne git ne de ailesi tarafından kendini ezdir

Çok haklısın canım.Bu ara hiç üstüne gitmiyorum zaten.Hakkaten bebek kısmetiyle geliyor ya . Bu ara bende hiç doymuyorum.Habire açım eşimde benle yiyor devamlı ama allahtan kilo almıyor.Ne zamandır yumurta yemiyordum bugün zorla yedim.Hiç aklıma gelmiyor normalde yemek

herkese günaydın kızlar. herkes iyidir inş.. biz erkenden kalktık kocişi yolladık ortalığı toparladım çayı koydum çamaşırları makinadan çıkardım bir iki havlum vardı ütüledim o sırada annem kalktı şimdi buzdolabını temizliyor bende evi süpürcem halılar hala kurumamışşş üff havada güzel gibi umarım kurur bir an önce sonrada kahvaltımızı yapıp çıkıcazzz kızımı görmeye gidicez doktorumaaaa:)

Ayy ne güzel canım benim.Hayırlı haberlerle dön inşallah ..Mantarın falan da bitmiştir

gunaydın sıze cok tesekkur ederım.ozelden mesaj yazmıstım ınsallah okumussundur.rabbım hepımıze saglıklı bebekler nasıp etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…