- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.721
Allah Analı babalı buyutsün bebişini canım,darısı tum bekleyenlere...merhaba kızlar:))))))))) ben eve kızım NAZ eve geldik:)))) dün sabah epidural sezeryanla yaklaşık yarım saatte aldım kucagıma kızımı.. allaha sükür herşeyimiz sorunsuz oldu.. çok güzel bir duyguymuş bu kızlarrrrrrrrr.... cok heyecanlıyım hala:) minicik bişey.. eve daha yeni geldik daha sonra ayrıntılı yazacagım:)))
bu arada kızım 3.160 gr 50cm dogdu...
Bu Başlığı yeni göördüm ve 2011 ocak annesi olarak hemen katılmak istedim aranıza bende 07 ocak da sezeryanla doğum yapıcam nasipse allah tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar nasip etsin...
evet canım geldi akşam çok şükür şuan tek eksiğimiz bebiş :))
zaman geçmiyo dediğin gibi artık haftada bir gitmeme ragmen dr a sanki günler uzadıkca uzuyo
cici annişler ben kaçar uğrarım yine yarın inş.
evet aynen benimde 17 ocak çıkıyor sezeryan olduğu için 7-8 inde alırız dedi ama tam gün belirlemedik cuma nasip olursa belli olsun artık:)Çok teşekkür ederim hepinize. bende 374 haftaın içindeyim şu anda genel anestezi ile doğum yapıcam günümü bekliyorum normalde günüm 18 ocakta ama sezeryan olduğum için erken alıyolar.
Çok teşekkür ederim hepinize. bende 374 haftaın içindeyim şu anda genel anestezi ile doğum yapıcam günümü bekliyorum normalde günüm 18 ocakta ama sezeryan olduğum için erken alıyolar.
kızlarr bende ağdaya gitmemiştim doğumdan önce giderim dedim aniden suyum gelince o kadar pis gittim ki doğuma anlatamamm
kızlarrr ben 15 gün önce kontrole gitmiştim. normalde günüm 15 ocakda doluyo doktorumgününü geçirir demişti... bugün kontrolümüz vardı ve doktor heran olabilir dediyerine yerleşmiş suyumda azalma varmış... 1 hafta içinde yarın yada haftaya belli olmas heran bekle dediiii ya biyandan heycan var bi yandan da korkuyorummm :18:
ayyy beni heycan bastıheran doğum haberimi verebilirim yanii
Allah dan beşiğimis de geldi akşam saat 7 de sonunda yani
Allah a şükür şimdilik bi eksiğimis yok..
akşam uyku setini yıkadım şimdi kuruyo deli olcam daha hala kurumadı ... beşiğide yerleştirsem artık rahatla beklicem
Allah ım hepimise sağlıklı kolay doğumlar nasip eder inşş
kızlarrr ben 15 gün önce kontrole gitmiştim. normalde günüm 15 ocakda doluyo doktorumgününü geçirir demişti... bugün kontrolümüz vardı ve doktor heran olabilir dediyerine yerleşmiş suyumda azalma varmış... 1 hafta içinde yarın yada haftaya belli olmas heran bekle dediiii ya biyandan heycan var bi yandan da korkuyorummm :18:
akşam uyku setini yıkadım şimdi kuruyo deli olcam daha hala kurumadı ... beşiğide yerleştirsem artık rahatla beklicem
hadi hayırlısıı canım yaa,,,ıyı bak beşiiğin yetişmiş. nasılda geçti 9 ayımız yaa güzeldi...Allah sağlıkla kucagımıza da almayı nasıp etsın
ayyyy okurken kendim doğuracakmışım gibi heyecanlandım yaaa ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kolay doğumun olur inşallahbende artık doğurmak istiyorum yaaaaaaaaaaa:78:sanki günler geçmiyor ama kızım biraz daha büyüsün hayırlısıyla.
Hunny sennle günlerimiz aynıydı ama seninki hızlı çıktı. Biz bu sabah gittik dr a daha doğum kanalına girmemiş bebeğimizin başı Umarım sağlıkla alırsın bebeğini ucağına
Güldencim senin de az kalmış artık hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah oğluşun :) Ben de az zamanım kaldığını düşünüyorum artık....
ayyyy okurken kendim doğuracakmışım gibi heyecanlandım yaaa ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kolay doğumun olur inşallahbende artık doğurmak istiyorum yaaaaaaaaaaa:78:sanki günler geçmiyor ama kızım biraz daha büyüsün hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?