- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #24.741
sonuna geldiçee,heleki doktor doğum yakın dediyse insanı bı huzun sarıyorr hamılelık güzeldii bee felan oluyorsunn, ama tabı bebege kavuşma heyecanı da çok hoşş,,,,
kızlarr bende ağdaya gitmemiştim doğumdan önce giderim dedim aniden suyum gelince o kadar pis gittim ki doğuma anlatamamm
tahmin edebiliyorum benimde doğumum bellli olsa belki biras rahatlarım normalmi sezeryanmı? günüme daha çok var ama baksana bebişler sabırsızda çıkabiliyor hayırlısı olsun.
benım dune kadar hersey cok guzeldı,,, normal dogum ıstıyordum ve normal dogum ıcın hersey yolundaydı,ama dunkı kontrolumde bebegımın suyu azalmıs, bu nedenle yarın gıdecem eger suyu hala azsa veya daha da azaldıysa bebegımın kalpatıslarını etkılıyorsaa yarın sezeryan olacam,,yarını atlatırsak aynı sekılde cuma kontrolum varr....yanı hersey sonanda degısebılıyorr çok takılma o yuzden doguunun seklıne.evet dedıgın gıbı hayırlısı olsun,, bebişlerr sağlıklı olsunnn
benım dune kadar hersey cok guzeldı,,, normal dogum ıstıyordum ve normal dogum ıcın hersey yolundaydı,ama dunkı kontrolumde bebegımın suyu azalmıs, bu nedenle yarın gıdecem eger suyu hala azsa veya daha da azaldıysa bebegımın kalpatıslarını etkılıyorsaa yarın sezeryan olacam,,yarını atlatırsak aynı sekılde cuma kontrolum varr....yanı hersey sonanda degısebılıyorr çok takılma o yuzden doguunun seklıne.evet dedıgın gıbı hayırlısı olsun,, bebişlerr sağlıklı olsunnn
kızlar bu arada hala çokkkkkk hastayımm öksürürken ciğerlerim sökülcek dr antibiyotik verdi ama içmek istemiyorumm...şurup,pastil,bitki çayları,bal falan geçirmeye çalışıyorum ama daha da fenelaştımmm öksürürken bebeğime bişi olucak die korkuyorum valla.gece boyu uyuyamadım kabuslar gördüm durdumm.lütfen dua edin de iyileşimmm
kızlar bu arada hala çokkkkkk hastayımm öksürürken ciğerlerim sökülcek dr antibiyotik verdi ama içmek istemiyorumm...şurup,pastil,bitki çayları,bal falan geçirmeye çalışıyorum ama daha da fenelaştımmm öksürürken bebeğime bişi olucak die korkuyorum valla.gece boyu uyuyamadım kabuslar gördüm durdumm.lütfen dua edin de iyileşimmm
ay kızlar bugün bir rüya gördüm.böyle bahçe gibi biryerde çalışıyorum sonra birden kanamam başlıyor.anneme diyorum doğum başladı diye hemen eve koşup duş alıyorum annemde koşa koşa babamla eşime haber vermeye gidiyor.bir uyandım karnımda şiddetli bir ağrı hemen lavaboya gittim ama tık yok.sadece çok sıkışmışım lavaboya gidince rahatladım.Allah hayırlara getirsin vakit yaklaştıkça garip garip rüyalar görüyorum.:18:
Günaydın kizlar herkes bi yakınma icinde artık benim de akşamları cok ağrım oluyo ama duzensiz boyle bi anda bıçak saplaniyo sanki Kizim elini çıkarmış gibi geliyo :))Kemiklerimin açıldığını hissediyorum sanki nasıl sizliyo ...
Ben de çantamı hazırladım artık ama dogum yapan anneler tecrübeli tabii bu konuda bizi de aydınlatsınlar lütfen :)
Birazdan annem gelicek doğumdan sonra yatağa ne serecegimize falan bakicaz onları da hazırlayalım da ne olur ne olmaz diyo ....Artık günde bi bes kere falan arıyor korkudan :)
merhaba kızlar:))))))))) ben eve kızım NAZ eve geldik:)))) dün sabah epidural sezeryanla yaklaşık yarım saatte aldım kucagıma kızımı.. allaha sükür herşeyimiz sorunsuz oldu.. çok güzel bir duyguymuş bu kızlarrrrrrrrr.... cok heyecanlıyım hala:) minicik bişey.. eve daha yeni geldik daha sonra ayrıntılı yazacagım:)))
bu arada kızım 3.160 gr 50cm dogdu...
merhaba kızlar herkes ıyıdır umarım sibel canım seninde gözün aydın kavusmussun melegıne.bızde kızımla koyun koyuna gunler gecırıyoruz melegımın dun gece karnıagrıdı bıraz 2 bucktan sonrauyumakta zorlandı sımdı ıyı coksukur uyumaya calısıyor bıtanem butudu kızlar ılk gunler gıbı degıl gözümün içine bakıyor artık seslenıncede basını cevırıp bakıyor cok tatlı iletişime gecmeye başladık sanırım
slm kızlar herkes iidir inş. dışarıda hava buzgibiii İstanbula kar geliyor kar soğuğu varrrr bir çıktık dondum gerisin geri geldik. dün yazamadım.. burda sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdık bebek olduktan sonra aşıları için falan oraya gideceğim hizmet çok güzel özel gibi ilgileniyorlar her bloğun ayrı aile hekimi var. herşeyimi tek tek sordu kalp atışlarına baktı kızımın vs. neyse burda bir hastane ve doktoru çok metediyorlardı uygunduda fiyatı cuma günü kendi doktorumla randevum var yine nede olsa ama birkere içim rahat etsin diye gözükmek istedim başka bir doktorada ve gittik annemle. bayan doktordu ultrasonda baktı bebeğimin kafası aşağı dönmüş kanala girmiş ayrıca çok hareketli buda güzel bişi ve suyunda normalinden biraz fazla ayrıca 10-15 günü var gözüküyor ama tabiki belli olmaz daha öncede sonrada olabilir allahın işi dedi..benim doktorum iki haftadır bakmamıştı ultrasonda sadece nstde bakmıştı durumuna. bunuda öğrenmiş oldum bölelikle. 2750 kilosu ve şu anda doğum yapsan gayet sağlıklı ve herşey yolunda dedi doktor. sonra nst istedi nstde herşey çok güzel çıktı maşallah. sancı çıktı iki tane peşpeşe ama önemli olan bunların devam etmesi aynı düzende eve gittiğinde takip et aynı düzenle devam eder sıklaşır ve on on beş dk bire inerse doğumdur dedi. öle güzel anlattı ki bazende bazısında sancı olmaz sadece su gelir ve emin ol bu sancıların hiç bişi şu anda bebek kanalda olduğundan başı döndüğünden dolayı kendini iice itmeye çalışıyor kanala o itmeye çalıştıkça çatın açılır doğal olarakta bebek kendini itikledikçe kasıklar gerilip gevşiyor ve seninde sancıların düzensiz ağrıların oluyor bunlar çok normal yalancı sancılar bebeğin hareketlerinden ve artık zaman yaklaştığından dolayı olan ağrılar sancılar ama inan öle bir sancı vururki adet sancısı gibi ozaman zaten anlarsın işte doğumsancısı diye ve kendini hastanede bulacaksındır dedi ve güldü. neyse eve geldim nstde çıkan sancılarımın düzenli devamı gelmedi.. turp gibi yattım kalktım..işte böle kızlar kendi doktorumda yılbaşı günü bekliyor bakalım.
kızlarrr ben 15 gün önce kontrole gitmiştim. normalde günüm 15 ocakda doluyo doktorumgününü geçirir demişti... bugün kontrolümüz vardı ve doktor heran olabilir dediyerine yerleşmiş suyumda azalma varmış... 1 hafta içinde yarın yada haftaya belli olmas heran bekle dediiii ya biyandan heycan var bi yandan da korkuyorummm :18:
ayyy beni heycan bastıheran doğum haberimi verebilirim yanii
Allah dan beşiğimis de geldi akşam saat 7 de sonunda yani
Allah a şükür şimdilik bi eksiğimis yok..
akşam uyku setini yıkadım şimdi kuruyo deli olcam daha hala kurumadı ... beşiğide yerleştirsem artık rahatla beklicem
Allah ım hepimise sağlıklı kolay doğumlar nasip eder inşş
ağdada büyük sorun hamilelikte her an temiz olmak gerekiyo yaaa:84:
hoşgeldın sıbell..naz da hoşgldı evınızee....merhaba kızlar:))))))))) ben eve kızım NAZ eve geldik:)))) dün sabah epidural sezeryanla yaklaşık yarım saatte aldım kucagıma kızımı.. allaha sükür herşeyimiz sorunsuz oldu.. çok güzel bir duyguymuş bu kızlarrrrrrrrr.... cok heyecanlıyım hala:) minicik bişey.. eve daha yeni geldik daha sonra ayrıntılı yazacagım:)))
bu arada kızım 3.160 gr 50cm dogdu...
sonu doğummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar ya benim bebikim karnıma sığmıyo artık nolcakk bu işin sonuuu
belgun kanala gırmısmı bebeın..ohh maşallah....slm kızlar herkes iidir inş. dışarıda hava buzgibiii İstanbula kar geliyor kar soğuğu varrrr bir çıktık dondum gerisin geri geldik. dün yazamadım.. burda sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdık bebek olduktan sonra aşıları için falan oraya gideceğim hizmet çok güzel özel gibi ilgileniyorlar her bloğun ayrı aile hekimi var. herşeyimi tek tek sordu kalp atışlarına baktı kızımın vs. neyse burda bir hastane ve doktoru çok metediyorlardı uygunduda fiyatı cuma günü kendi doktorumla randevum var yine nede olsa ama birkere içim rahat etsin diye gözükmek istedim başka bir doktorada ve gittik annemle. bayan doktordu ultrasonda baktı bebeğimin kafası aşağı dönmüş kanala girmiş ayrıca çok hareketli buda güzel bişi ve suyunda normalinden biraz fazla ayrıca 10-15 günü var gözüküyor ama tabiki belli olmaz daha öncede sonrada olabilir allahın işi dedi..benim doktorum iki haftadır bakmamıştı ultrasonda sadece nstde bakmıştı durumuna. bunuda öğrenmiş oldum bölelikle. 2750 kilosu ve şu anda doğum yapsan gayet sağlıklı ve herşey yolunda dedi doktor. sonra nst istedi nstde herşey çok güzel çıktı maşallah. sancı çıktı iki tane peşpeşe ama önemli olan bunların devam etmesi aynı düzende eve gittiğinde takip et aynı düzenle devam eder sıklaşır ve on on beş dk bire inerse doğumdur dedi. öle güzel anlattı ki bazende bazısında sancı olmaz sadece su gelir ve emin ol bu sancıların hiç bişi şu anda bebek kanalda olduğundan başı döndüğünden dolayı kendini iice itmeye çalışıyor kanala o itmeye çalıştıkça çatın açılır doğal olarakta bebek kendini itikledikçe kasıklar gerilip gevşiyor ve seninde sancıların düzensiz ağrıların oluyor bunlar çok normal yalancı sancılar bebeğin hareketlerinden ve artık zaman yaklaştığından dolayı olan ağrılar sancılar ama inan öle bir sancı vururki adet sancısı gibi ozaman zaten anlarsın işte doğumsancısı diye ve kendini hastanede bulacaksındır dedi ve güldü. neyse eve geldim nstde çıkan sancılarımın düzenli devamı gelmedi.. turp gibi yattım kalktım..işte böle kızlar kendi doktorumda yılbaşı günü bekliyor bakalım.
hoşgeldın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBu Başlığı yeni göördüm ve 2011 ocak annesi olarak hemen katılmak istedim aranıza bende 07 ocak da sezeryanla doğum yapıcam nasipse allah tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar nasip etsin...
canım ben agda yapalı 1 hafta oldu..boyle gıderde benım bebek gelmezse yerıne yenılerı çıkacak ...kızlarr bende ağdaya gitmemiştim doğumdan önce giderim dedim aniden suyum gelince o kadar pis gittim ki doğuma anlatamamm
canımmm senın bebekte gelmeye karar vermıs erkencıktennnnnn..hadı hayırlısı...kızlarrr ben 15 gün önce kontrole gitmiştim. normalde günüm 15 ocakda doluyo doktorumgününü geçirir demişti... bugün kontrolümüz vardı ve doktor heran olabilir dediyerine yerleşmiş suyumda azalma varmış... 1 hafta içinde yarın yada haftaya belli olmas heran bekle dediiii ya biyandan heycan var bi yandan da korkuyorummm :18:
ayyy beni heycan bastıheran doğum haberimi verebilirim yanii
Allah dan beşiğimis de geldi akşam saat 7 de sonunda yani
Allah a şükür şimdilik bi eksiğimis yok..
akşam uyku setini yıkadım şimdi kuruyo deli olcam daha hala kurumadı ... beşiğide yerleştirsem artık rahatla beklicem
Allah ım hepimise sağlıklı kolay doğumlar nasip eder inşş
canım gecmıs olsun...kızlar bu arada hala çokkkkkk hastayımm öksürürken ciğerlerim sökülcek dr antibiyotik verdi ama içmek istemiyorumm...şurup,pastil,bitki çayları,bal falan geçirmeye çalışıyorum ama daha da fenelaştımmm öksürürken bebeğime bişi olucak die korkuyorum valla.gece boyu uyuyamadım kabuslar gördüm durdumm.lütfen dua edin de iyileşimmm
olsun canım..bır kaçgun sonra daha fazla fırsat verır bebegın sana belkı..beklıyoruz senııı..merhaba kızlar.beni tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hepinize kolay doğumlar diliyorum.bebişle uğraşmaktan bilgisayar başına oturamıyorum.görüşmek üzere...
evet hep oluyro bu agrılar...iyi akşamlar kızlar.. ya dün geceden beri adet olcakmışım gibi ağrım var..karnım öyle huzursuz...sanırım doğuma bayabaya yaklaşıyoruz..korkuyorumda birazcık sanki offff..bide bu hamilelikten sanırım hemoroid gibi bişi oldu..ondanda korkuyorum normal doğumda ve sonrasında artarmı diye..aranızda böyle olan var mı? yarın doktorumu aradığımda sorayım bakim..
hşgeldın..hayırı olsun bebegın....cnm kaç haftalık hamilesin bilmiyorm ama bende senin gibi öksürük oldum hemde tam 3.bucuk ay sürdü ilaçları almadıgım için bronşite yakalandım vee 4 kutu antibiyotik kullandım o zaman 5 aylık hamleydim düşün 4. kutuyu daha yeni bitirdim d.r bana bir şey olmıycagını söyledi çünkü verdigi antibiyotik gebeler içinmiş anca atlattım rahman olan allahım şifalar versin ben çok ii bilirim o öksürügü neler yaşadım çektimm birde öksürürken elin hep karnında olsunn göbegine hafif bastırr elini karnına koymadan öksürmemeye çalış rabbim tez zamanda şifalar versin inş dogumdan önce iyleşirsin ama o öksürük antibiyotik kullanmadan geçmiyor daha fazla ilerlemeden bence d.r görün ve kullan sanırım burdaki kızlar hepsi dogal yolla hamile kalmış benim bebegim tüp bebek ve 10 gün sonra dogumumuz var allahın izniylee hamdolsun şimdi öksürügümüz yokkkkk
hşgeldın..hayırı olsun bebegın....
hunny cim sendende inş. güzel bir haber alabiliriz
desene
hadi hayırlısı canım
belgüm cum doktur negüzel anlatmış herşeyi.
canımmm senın bebekte gelmeye karar vermıs erkencıktennnnnn..hadı hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?