2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sonuna geldiçee,heleki doktor doğum yakın dediyse insanı bı huzun sarıyorr hamılelık güzeldii bee felan oluyorsunn, ama tabı bebege kavuşma heyecanı da çok hoşş,,,,

tahmin edebiliyorum benimde doğumum bellli olsa belki biras rahatlarım normalmi sezeryanmı? günüme daha çok var ama baksana bebişler sabırsızda çıkabiliyor hayırlısı olsun.

tahmin edebiliyorum benimde doğumum bellli olsa belki biras rahatlarım normalmi sezeryanmı? günüme daha çok var ama baksana bebişler sabırsızda çıkabiliyor hayırlısı olsun.

benım dune kadar hersey cok guzeldı,,, normal dogum ıstıyordum ve normal dogum ıcın hersey yolundaydı,ama dunkı kontrolumde bebegımın suyu azalmıs, bu nedenle yarın gıdecem eger suyu hala azsa veya daha da azaldıysa bebegımın kalpatıslarını etkılıyorsaa yarın sezeryan olacam,,yarını atlatırsak aynı sekılde cuma kontrolum varr....yanı hersey sonanda degısebılıyorr çok takılma o yuzden doguunun seklıne.evet dedıgın gıbı hayırlısı olsun,, bebişlerr sağlıklı olsunnn

Hakkında hayırlısı olsun canım ama artık korkma bence doğsa da zaten sonlara yaklaştığı için küveze falan gerek kalmaz...Sen yine de herşeye hazırlıklı ol :)

suyunun normale dönme ihtimali varmıymış? canım hakkında hayırlısı neyser o olsun bende takılmıyorum normal doğum sırasında bile sezeryan olabiliyorsun inşallah kontrolün iyi geçer herşey gönlünce olur sen bugün doğum hazırlıklarını bitirmişsindir tabi her ihtimale karşı inşallah hayırlı haberlerini alırız.

belgüncümmcnm maşallh kızına.kilosu da iyi nst de iyi çıkmışş herşey güzel daha ne olsunn.3 gün var senle aramızda cnm hayırlısıyla bekliyoruz artık kızlarımızı
güldencimbak heyecanlandım şimdi...2011 i beklesin artıkım tatlı oğluşun hayırlısıyla gelsinn artık hiçbir sorun yok ne de olsa gelmesinde.maşallh oğluşumuza:90:
elma şekeri cnm için rahat olsun hayırlısı neyse öyle doğsun bebişlerimizz.bende normal istiyorum ama kendimi çok da umutlandırmıyorum çünkü hiç belli olmazzzz....heyecan vardır şimdi sende cnm:18:

kızlar bu arada hala çokkkkkk hastayımm öksürürken ciğerlerim sökülcek dr antibiyotik verdi ama içmek istemiyorumm...şurup,pastil,bitki çayları,bal falan geçirmeye çalışıyorum ama daha da fenelaştımmm öksürürken bebeğime bişi olucak die korkuyorum valla.gece boyu uyuyamadım kabuslar gördüm durdumm.lütfen dua edin de iyileşimmm

çok geçmiş olsun sen hala doğum iznine ayrılmamıştın sanırım ilaçlar dışında akla gelecek herşeyi de denemişsin geçsin artık ya

çok geçmiş olsun canım biran evvel iyileşirsin inşallah hamilelikte zor valkla soğuk algınlığı.

Canım Allah hayıra çıkarsın rüyanı...Bende her gece farklı bir rüya görüyorum...Tedirgin uyuyoruz ya ondan sanırım...

bizim bebişler çok kuvvetli maşallah ! benim kızımda bazen öyle hareketler yapıyor ki sanki içerden beni çimdikliyor gibi canım yanıyor :)))

canımbende sana mesaj atmıştım öğlen. hastanedesinizdir diye rahatsız etmek istemedim arayıp...kızınla resminizi de gördüm çoook ama çook tatlısınız, gözün aydın canım....

bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık yaaaa....

Belgüncüm bende 30 Aralık'da gidiyorum doktora. Doğuma karar vereceğiz inşallah. Seninle aramızda çok az gün var. Bakalım hangi prenses önce gelicek :)) Ben hala normal doğum mu sezeryan mı karar veremedim...:18:Bebeğim için hangisi en iyisi olacaksa onu nasip etsin Allah'ım...

canım gözün aydın. Allah hayırlısını nasip etsin...bizi de haberdar et mutlaka...

zaten bebek eşyalarının hepsi çok zor kuruyor ! benimde beşiğimin uyku setini getiremediler hala...daha yıkanacak, kuruyacak... ooff offfff

başakcım çok geçmiş olsun canım. zencefilin hamilelikte herhangi bir yan etkisi var mı bilmiyorum. istersen önce bir netten araştır. ben bal ve toz zencefili karıştırıp yiyorum böyle zamanlarda. taze zencefili de limon ile kaynatıp çayını içebilirsin...en ağır durumlarda bile kurtarıcım olmuştur...

merhaba kızlar.beni tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hepinize kolay doğumlar diliyorum.bebişle uğraşmaktan bilgisayar başına oturamıyorum.görüşmek üzere...

iyi akşamlar kızlar.. ya dün geceden beri adet olcakmışım gibi ağrım var..karnım öyle huzursuz...sanırım doğuma bayabaya yaklaşıyoruz..korkuyorumda birazcık sanki offff..bide bu hamilelikten sanırım hemoroid gibi bişi oldu..ondanda korkuyorum normal doğumda ve sonrasında artarmı diye..aranızda böyle olan var mı? yarın doktorumu aradığımda sorayım bakim..

hoşgeldın sıbell..naz da hoşgldı evınızee....
hayırlı, ugurlu olsun canımmmm..

kızlar ya benim bebikim karnıma sığmıyo artık nolcakk bu işin sonuuu
sonu doğummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
belgun kanala gırmısmı bebeın..ohh maşallah....
saırım herkeşler benden once doguracak... maşallah maşşallah..

Bu Başlığı yeni göördüm ve 2011 ocak annesi olarak hemen katılmak istedim aranıza bende 07 ocak da sezeryanla doğum yapıcam nasipse allah tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar nasip etsin...
hoşgeldın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr bende ağdaya gitmemiştim doğumdan önce giderim dedim aniden suyum gelince o kadar pis gittim ki doğuma anlatamamm
canım ben agda yapalı 1 hafta oldu..boyle gıderde benım bebek gelmezse yerıne yenılerı çıkacak ...

canımmm senın bebekte gelmeye karar vermıs erkencıktennnnnn..hadı hayırlısı...
canım gecmıs olsun...
antıbıotık ıçecek kadar kotu hıssetmıyorsan kendını eger ıhlamur bal çorba ve meyveyle ıyı olabılırsn..ama doktor oksuruk ıçın ayrıca ne ded..ilaç verdımı..

merhaba kızlar.beni tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hepinize kolay doğumlar diliyorum.bebişle uğraşmaktan bilgisayar başına oturamıyorum.görüşmek üzere...
olsun canım..bır kaçgun sonra daha fazla fırsat verır bebegın sana belkı..beklıyoruz senııı..
evet hep oluyro bu agrılar...

cnm kaç haftalık hamilesin bilmiyorm ama bende senin gibi öksürük oldum hemde tam 3.bucuk ay sürdü ilaçları almadıgım için bronşite yakalandım vee 4 kutu antibiyotik kullandım o zaman 5 aylık hamleydim düşün 4. kutuyu daha yeni bitirdim d.r bana bir şey olmıycagını söyledi çünkü verdigi antibiyotik gebeler içinmiş anca atlattım rahman olan allahım şifalar versin ben çok ii bilirim o öksürügü neler yaşadım çektimm birde öksürürken elin hep karnında olsunn göbegine hafif bastırr elini karnına koymadan öksürmemeye çalış rabbim tez zamanda şifalar versin inş dogumdan önce iyleşirsin ama o öksürük antibiyotik kullanmadan geçmiyor daha fazla ilerlemeden bence d.r görün ve kullan sanırım burdaki kızlar hepsi dogal yolla hamile kalmış benim bebegim tüp bebek ve 10 gün sonra dogumumuz var allahın izniylee hamdolsun şimdi öksürügümüz yokkkkk

hşgeldın..hayırı olsun bebegın....

hşgeldın..hayırı olsun bebegın....

hoş bulduk cnm tşk ederim senin bebeginde hayırlı olsun ben pek bu topige girmiyorm ama uzaktan sizleri takip ediyorm maşallah çok kişi normal dogum yaptı çogu erken dogum yaptı rabbim hepimize bebeklerimiz saglıkla sıhatla kucagımıza almayı nasip etsin dogum yapan arkadaşlarında gözü aydın olsun rabbim analı babalı büyütsin inşş darısı bizim başımıza aminnn

cnmmm inş biran önce geçer ben hapşırırken bile çok korkuorum çıkacak die :2:
doktorun sorun olmas dediyse bence iç antibiyotiğini daha kolay atlatabilirsin, intrnetten de araştır bi istersn.. in şdoğuma kadar bişiiçiğin kalmaz cnmm

hunny cim sendende inş. güzel bir haber alabiliriz
desene
hadi hayırlısı canım

belgüm cum doktur negüzel anlatmış herşeyi.

ayy inşş cnmmmm Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsınnn :97:

canımmm senın bebekte gelmeye karar vermıs erkencıktennnnnn..hadı hayırlısı...

sorma cnm doktor teyzemis hazırlıklı ol dedi aceleci bu dedi heran gelebilirmişş hayırlısı bakalımm... senden önce doğurucam galiba

bskozberk canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce geçer. Sen hala izne ayrılmadın mı?Dinlenemiyor musun ya ?Denk gelemiyorum pek sana ama görmeyeli hala hastasın Allah yardımcın olsun canım benim.Bende babaneme gidicem ama oda grip sesi kısılmış inşallah bulaşmaz bana da
Herkesin bebişi gelmek istiyor çabucak ne güzel yaa Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…