- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.181
ama o mınık caydanlıgım benımmmmm sende aldın kucagına ne guzel bır duyguymus dımı mınnoslarla yasamak gece kalkmakta zorlanıyormusun nasıl gıdıyor uykusuzluklar alısabıldınmı canım
benimki akşama kadar uyuyor uyandıramıyoruz gece oldumu uyumuyor :) gazı olmadımı sorun değil aglamadıktan sonra uyumasın kuşum otururuz beraber ama geçenlerde nerdeyse 1 kilo armut yedim akşam cocuk sabaha kadar aglamaktan helak oldu meger armut cok gaz yaparmış.. ama gazı olmadımı uslu uslu bakınıyor kızım.. gündüzleri o uyurken bende cogu zaman onla beraber uyuyorum böylece geceye hazırlanıyoruz:)))
evet canım insanı heyecan sarıyor iyiceayyyyyyyyy bısuru dogum yapcak arkadasım varrrrrr hadı bakalım kızlar hepınıze hayırlı olsun Rabbım hıc agrısız sızısız kucagınıza almayı nasıp etsınnnn dualarım sizlerleee kızımın kardeslerı gelsın bakalımmm suhanımda dogurdu cok şükür
amin canım canım hiç belliolmuyor ne zaman gelecekleriAyy hayrancim hayırlı doğumlar nasip etsin allah kolaylıkla alırsın bebislerini kucağına inşallah .Benim daha 24 günüm var bir tonda problem çıktı başıma stresten erkenden doğururum herhalde diyordum ama ne ağrı var ne sizi
bende lansioh kullanıyorum cnm hiç faydası yok ayva çekirdeğini koydum gül suyuna olunca onu sürcem umarım faydası olur :26:selam kızlar... geçmişi okudum şimdi bi tuhaf hissettim.. daha bir hafta önce aynı heyecanı yaşarken simdi kızımın boncuk gözlerine bakıyorum:)))) gecmişi okudukca sizle beraber tekrar heyecanlanıyorum.. artık herkez gün saymaya başlamış..
belgüncüm sancılarında başlamış bugün yarın alıcaksın kızını kucagına ne güzel:)))))
sirvancım senin boncugunda coook tatlı.. çaydanlık benzetmenede bayıldım:)
dilek sen hla buralardamısın???? dogurmadınmı???
güldencim seninde maşallah acılman başlamış:)))
citos benimde gögüs uçlarım berbat.. her emzirme zamanı işkence gibi oluyor ayyy şimdi bile acıyorlar.. resmen sızlıyor.. ben sürekli lansinoh kullanıyorum ama bir işe yaramadı.. bugün doktoru aradım dayanamıyorum naapsam diye.. soguk su tut sakın ıslak yada nemli bırakma dedi.. bebek dogru emmeye alışana kadar bunu engellemek cok kolay değil dedi.. ama cözüm yok... biraz daha cekecegiz sanırım..
bende lansioh kullanıyorum cnm hiç faydası yok ayva çekirdeğini koydum gül suyuna olunca onu sürcem umarım faydası olur :26:
ahh o melek yüzünü görünce acıyı içime çekiyorum oğluşum mutlu olsun yeter
bizim gecede gündüzde uykumuzun hayırı yok saat başı mızıl mızıl
hayrancım senin bebiler de geliyomuş yarın.şimdiden gözün aydın cnm...
herkescikler doğuruyorrrr.heyecan basmaya başladııı beniii....eşimde erken doğurma sakın iznin yanar diyip duruyorrr.ama ben bebimin 23ünü bekliceğini sanmam
Ben de gününü geçirecek gibi hissediyorum .Günlerimiz yakın sen daha önce doğum yaparmissin gibi geliyor bana.Kızımı cok özledim ya boyle birileri doğuma gidiyoruz dedikçe bende istiyorum bende bende diye haykırmak geliyor içimden
doktor bana 28i dedi ay cok sevindim en son ben doğurucam gibi hissediyorum şubatı bulur herhalde
kızlar geçmişe bakamadım
yarın sabah 7.30da doğuma giriyorum,bana dua edin nolur heyecandan ölmek üzereyim şuan.
Ayy hayrancim hayırlı doğumlar nasip etsin allah kolaylıkla alırsın bebislerini kucağına inşallah .Benim daha 24 günüm var bir tonda problem çıktı başıma stresten erkenden doğururum herhalde diyordum ama ne ağrı var ne sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?