- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #25.161
slm kızlar ben dün 13:15 de minik oğlumu dünyaya getirdim
normal doğum yaptım 3500 53 cm doğdu kuzucuğum
dikişlerim var kendimi toparlayayım ayrıntıları yazarım
öptüm sizi ve meleklerinizi
doğum yapacak olan tüm arkadaşlara allah kolaylık versin..
kızlar geçmişe bakamadım
yarın sabah 7.30da doğuma giriyorum,bana dua edin nolur heyecandan ölmek üzereyim şuan.
benim de dün doktor kontrolüm vardı. 36+4 haftalığım bu arada. nst ye girdim. benim kız bir türlü hareket etmedi inatçı biraz. kilosu 2700 çıktı biraz küçük ona üzüldüm. 26 sında spinal sezeryan olacak gibiyim bakalım hayırlısı. kızıma kilo aldıracak ne yesem onu düşünüyorum şimdi:)
güldennnnnnnnnnn 2 cm açılmaaa demek az kaldı azzzz eli kulağındadır seninkinin bugün yarın gelir inş.. nst ye girmeden doğuma gidersin belki bu akşam..)hadi hayırlısı benimde dün muayenem vardı banada muayeneden sonra hızlanır zaten dedi doktor ve ebe.. muayeneden sonra bende hiissetmeye başladım sancımı bugünde hissediyorum ara ara..sıcak bir duş al canım muayenede olmuşsun ii gelir açılmana ayrıca sancılarında hızlanır belki..ayy hadi bende heyecanlandım şimdi senin adına bak allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize...
slm kızlar ben dün 13:15 de minik oğlumu dünyaya getirdim
normal doğum yaptım 3500 53 cm doğdu kuzucuğum
dikişlerim var kendimi toparlayayım ayrıntıları yazarım
öptüm sizi ve meleklerinizi
doğum yapacak olan tüm arkadaşlara allah kolaylık versin..
haklısın canım ama nasil temizler nasil yerleştirir aklım hep orada simdi .Mutfağı banyosu nasil.Bebekle döndüğümde harıl harıl temizlik yapmam gerekecek.Doğuma az kalmış olmasa hemen geri donucem inanki
kızlar geçmişe bakamadım
yarın sabah 7.30da doğuma giriyorum,bana dua edin nolur heyecandan ölmek üzereyim şuan.
kızlar slmm adilemir yani dilek arkdşımız hastanedeymiş sancıları 15 dk da birmiş dr bu gece kısmetse olucakmış bebişş haberiniz olsun banada elif msj gönderdi o hastanede olduğu için size ben bildiriyorum hepinize hayırlı kolay doğumlar
ah canım benim üzülme bu haftalarda 2700 e ulaşması lazımmis benim bebeğim 2400 ama yinede cok küçük değil üzülme dedi doktor
canım günlerimiz aynı seninle bu ayın kaçında olucak doğumun benim 25 ince acaba hangimiz önce olucak merak ettim hayırlısıyla inşallah.
slm güzel annecikler
yeni doğum yapmış arkadaşlar hepinize hayırlı olsun rabbim bebişlerinize sağlıklı uzun ömür versin
ve doğum yapacak arkadaşlarım rabbim hepinizi bi avazda kurtarsın inşallah
bende oğluşumu uyuttum bi bakıyım dedim size hepinizi çok özledim valla
yine eskisi gibi ne zaman vakit bulupta bol bol konuşuruz bilmiyom bebikin gönlünü yapasıya kadar gün bitmiş oluyor uykuya hasret kaldım bu aradaklasik bi söz olucak ama henüz doğum yapmamış arkadaşlar son günlerinizin kıymetini bilin şimdiden uyku depolamaya bakın doğumdan sonra çok lazım olucak bu enerji
kızlar göğüslerim çok kötü yara oldu krem sürüyorum hiç bir işe yaramadı emzirirken tepiniyorum resmenönerebileceniz bi formül varmı allah düşmanıma vermesin bu acıyı doğumda bu kadar acı hissetmedim ne yapsamda geçmiyor ciğer gibi oldu uçları
canım gülsuyuna ayva cekirdegı at karıstır bırazbeklet jel gıbı olucak onu sür bısuru arkadasımın oyle gectı ben dogumdan once kullanmaya baslamıstım hiçyara olmadı benım
sağolun kızlar bide bunu deniyem inşallah bunun faydası olurCitos ayva çekirdeğini suda bekletip jöle olunca göğüs ucuna sürünce iyi geliyormuş diye duymuştum
ama o mınık caydanlıgım benımmmmm sende aldın kucagına ne guzel bır duyguymus dımı mınnoslarla yasamak gece kalkmakta zorlanıyormusun nasıl gıdıyor uykusuzluklar alısabıldınmı canımselam kızlar... geçmişi okudum şimdi bi tuhaf hissettim.. daha bir hafta önce aynı heyecanı yaşarken simdi kızımın boncuk gözlerine bakıyorum:)))) gecmişi okudukca sizle beraber tekrar heyecanlanıyorum.. artık herkez gün saymaya başlamış..
belgüncüm sancılarında başlamış bugün yarın alıcaksın kızını kucagına ne güzel:)))))
sirvancım senin boncugunda coook tatlı.. çaydanlık benzetmenede bayıldım:)
dilek sen hla buralardamısın???? dogurmadınmı???
güldencim seninde maşallah acılman başlamış:)))
citos benimde gögüs uçlarım berbat.. her emzirme zamanı işkence gibi oluyor ayyy şimdi bile acıyorlar.. resmen sızlıyor.. ben sürekli lansinoh kullanıyorum ama bir işe yaramadı.. bugün doktoru aradım dayanamıyorum naapsam diye.. soguk su tut sakın ıslak yada nemli bırakma dedi.. bebek dogru emmeye alışana kadar bunu engellemek cok kolay değil dedi.. ama cözüm yok... biraz daha cekecegiz sanırım..
kızlar geçmişe bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?