- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.181
saol cnm aklıma yazdım:89:
o sivilcelerden bizim çocuktadaar..aile hekimimiz ortam musaitse gün aşırı hatta hergün banyo ettirin dedi.2 kere falan yaptık gözle görülür şekilde azaldı..ama sanırım o sivilceler yag bezleriyle falanda alakalı. o yüzden bişey yapmasan da 2 ile 4 ay arasında gecer diye okumuştum..
heralde süt değiyo ya , ya da teni tenime değdiğinde belki onlardan da olmuş olabılır. pamuklu suyla (ılık) sılmek lazım suratını her emmeden sonra geceleri insan üşenıyoama gündüzleri yaparsak geçer zaten sildiğimde geçer gibi oluyo . Allah daha kötülerinden korusun herkesin bebeğini şimdi emzirmeye çıkıcam 2 buçuk 3 saattır uyuyo bebişim
Sorma Cnm ya, biz banyo yaptıramadık tam 19 gün..göbeğimiz çok geç düştühastanede bire kere yaptırdılar, bir de biz eve gelince 3. günü yaptırdık, sonra herkes korkuttu bizi göbek düşmeden banyo yapılmaz diye, doktor da ilk hafta kontrolünde yaptırma deyince elim kolum bağlandı, yazık annem 2 çocuk büyütmüş yıkaya yıkaya o bile şaşırdı kaldı, son zamanlara yakın da bu sivilceler çıktı işte, hep sildim aslında.. bi daha doğurursam göbek falan dinlemeyip yıkıycam, sanki yıkamadık da 19 günde düştü... ilk tecrübe artık ben de gün aşırı yıkıyorum, faydası oluyor..
Gülaycim cok geçmiş olsun ya allah şifa versin yavruna :-(
Ya ben çocuğumun gazını çıkaramıyorum ya nasıl ciyakliyor acıdan.Emdikten sonra uyuyor omzuma yatırıp pıt pıtlıyorum saatlerce yok çıkmıyor hic birşey .Meğer ilk günler bizim hic gaz sıkıntımız olmamış.Karnını falanda ovuyorum yok yok.Rezenede verdim arada bir sancı giriyor çıkıyor kızıma. Emdikten sonra çıkarmaya çalışıyorum gene emmek istiyor yırtıyor kendini . Bir kısır döngü içerisine girdik yani
bizim de henüz çok belirgin gaz sıkıntımız yok, perşembe 1 aylık olacak. ama son anlattığın kısır döngü bazen bizde de oluyor, memeyi ağzında çekiştiriyor, çekiyorum ağzından emmek için ağlıyor, gazı var diye omzuma yatırıyorum , bu sefer de omzumu emmeye çalışyor, şaşırıp kalıyorum, inşallah bu durum sıklaşmaz..
bu arada rezeneyi bebeğe mi içiriyorsun yoksa sen mi içiyorsun? ben de aldım, ama tadı çok kötü içemedim, şu an pek sıkıntımız olmadığından önemsemedim pek, olsa şifa niyetine burnumu tıkayıp içerim sanırım ..
gazını çıkarmak için parmaklarınızı birleştirip çukur yapın avucunuzu ve hafif hafif değil sert şekilde pat patlayın hemşiremiz ramazan davulu çalar gibi diyordu çünkü anca bağırsaklara etki edermiş bizim çok şükür gaz çıkarma sorunumuz olmuyor ben üstten çıkaramazsam bile kızım alttan çıkarıyor :))
slm kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
ben normal doğum yaptım kanamam 10 gün sürdü
kırkımız yeni çıktı
ben dün adet olmaya başladım
normal mi acaba dr mı gitsem
hadi bakalım canım şaşırt kocanı:))))
contractubex banada vermişti doktorum 10 günden sonra kullanmaya başladım hala kullanıyorum ama bi faydası oldumu olacakmı bilmiyorum.. benimde göbek zenci gibi cizgide duruyor yaza kadar acılsa bari:)
bence verme bebeğe. Anneler için üretilmiş çay o.zararı olabilir. Bildiğim kadarıyla bebekler için de var. Vereceksen ondan ver.aktarlarda sahte otlar falan olduğuna korkup humananin rezene çayını aldım .kendim içiyorum iki üç fincan . Bebeğimede iki çay kaşığı veriyorum ıkınıp sıkılınca
bence verme bebeğe. Anneler için üretilmiş çay o.zararı olabilir. Bildiğim kadarıyla bebekler için de var. Vereceksen ondan ver.
bence verme bebeğe. Anneler için üretilmiş çay o.zararı olabilir. Bildiğim kadarıyla bebekler için de var. Vereceksen ondan ver.
canım hayret bırsey..kaka ypan cocugun karsısında eee mı dıyor..o zaman mı yapıyor...sorma canım yaa yaza napıcam bilmiyorum bide bi huyu var ona da deil oluyorum kızım kaka yapmaya çalışırken oturuyo yanına e e e e diye gırtlağını yırtıyo hani bebek ıkınma taklidi gibi yapıyo öyle yaparsam hemen yaparmış kakasını o kızında hiç zorluk çekmemiş oturumuyoş başına e e e diyomuş hemen yapıyomuş fln kaç kere dedim zaten kaka yapan bebeğin başına oturup saçma sapan sesler çıkarıyosun kendi yapabiliyo rahat bırak inanmam ben öyle saçmalıklara diye yok anlamıyo bide sert de söylüyorum yani yüzü olan alınır biraz bidaha yapmaz ama nerdeee bide öyle yapıp demiyomu bak annesi ben e e dedim kakasını yaptı gördünmü diye bende cevap veriyorum o zaten yapıyodu sen geldin çocuğun başına e e dedin diye yapmadı zaten günde kaç kere yapıyo senle alakası yok ama yok anacım hala anlamıyo daha ne denirki
benim kızın maşallahı var gece 11-12 arası emip altı değişip uyuyo sabah 4-5 arası uyanıyo emiyo altı değişiyo uyuyo sabah 7buçuk-8 gibi babası giderken uyanıyo aynı işlemler tekrar we 9buçuk-10a kadar uyuyoçok memnunum bu saatlerden yarı kırkından beri böyle. her haftasonu bi gece kaynanamlara bi gece annemlere gidiyoruz korkuyodum düzeni bozulur diye ama bozmuyo şükür oralarda da aynı oluyo
annen çok tatlıymıs elıff....sorma bi kere bende kaynanama sadece yarım saaatliğine bıraktım annem ewde yoktu ve iyice doyurup uyutup bıraktım yarım saat sonra geldiğimde mama yapmış yedirmeye çalışıyodu baktım elinde de mendil çocuk tok yemek istemiyo bizimki tıkıyo ağzına nasıl sinirlendiğimi anlatamam kötü kötü bakınca zaten anladı çok ağladı durmadı mecbur kaldım dedi daha yeni yedi çocuk ağlayınca hemen mama tıkmak lazım sanki kayınpederim de vardı fazla bişey diyemedim ama yine lafımı soktum güvenipte bidaha nasıl bırakayım şimdi hem duydum da kızdığım şeyleri benden gizli yaptığını hem de mama olayı tam oldu. eşim diyo hsonu gittiğimizde anneme bırakalım biz çıkalım biraz başbaşa gezelim diye ama nasıl güveneyim ki aklım ewde kalır. kendi anneme rahat bırakabiliyorum çünkü kızacağım şeylere saygı duyuyo ve herşeyi sanki hiç tecrübesi yokmuş gibi bana soruyo altı kirlendiğinde bile değiştireyimmi diye izin alıyo hassas olduğumu bildiği için eski inanışları da uygulamayacağımı çok iyi biliyo, mamaya da akrşı zaten. o nedenle de içim rahat iki kere bıraktım birinde 3 saat gittim süt de sağmamıştım geldiğimde kızım acıkmıştı oyalamak için kızımı kucağına almış dans ediyodu şarkı söylüyodu çok hoşuma gitti ikincisinde de bütün gece bıraktık geç geldik ewe, yemeğe, sinemaya ve bi kafeye gittik çok hoş vakit geçirdik geldiğimde iki kere sütünü içmiş mışıl mışıl uyuyodu
canım hayret bırsey..kaka ypan cocugun karsısında eee mı dıyor..o zaman mı yapıyor...
allahım yarabbımmm....
sen kaynananı bana yolla..edız kakasını yapamıyor....yada ben eeee dıyım...
yok kuşum..yapamayan cocoga eee desende zeytınyagı ıçırsende yapamıyor iştee....:26:
annen çok tatlıymıs elıff....
kaynanana bırakma..bence ruya acıkmadıysa bıle canı yedırmek ıstemıstır ondan mama yapmıstır..eskı hallrını ozlemıstır kendının..gençlıgını falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?