2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba:)) uzun zaman giremedim ama haberler iyi:) Kız annesi oluyorum.. Cuma günü öğrendik doktorum yüzde yüz kız dedi çooook mutluyum Allah gönlüme göre verdi. Bugünde üçlü testin sonucu geldi herbişeyimiz temiz çıktı. Doktor bide kuzuşumun dört boyutlu ultrasound görüntülerini verdi tam tamina 17 dakikalık şimdi gece gündüz onu izliyorum:) Çooookk güzel bir duyguymuş bu..

Arkadaşlar biz bu gece yola çıkıcaz inşalllah istanbula gidicez annemlere allaha emanet olun hakkınızı helal edin.

hayırlı yolculuklar canım sağ salim gider gelirsiniz inş. Allah a emanet olun
cnm arkadaşların da dediği gibi istanbul a geldiğinde bi sağlık ocağı yada devlet hastanesi araştırması yap ve hemen git belki bebişini görürsün opuyorumnanaktan
hakkınızda hayırlısı olsun cnm kendine ve bebişine çok iyi bak en kısa zamanda bekliyorus aramıza

canım çok sevindim senin adına opuyorumnanaktan
herşey olumlu gidiyo ne güsel topiğimize maşşallah
ewet yaa çok tatlı oluyolar insan izle izle doyamıo boshayallersmile Allah ım sağlıcakla kucağımızda sevmeyi nasip eder inşş boshayallersmile
prenses in geliomuş hayırlı olsunn cnmm kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar biz bu gece yola çıkıcaz inşalllah istanbula gidicez annemlere allaha emanet olun hakkınızı helal edin.
Güle güle git gel canım hayırlı yolculuklar gitmişken bebişinide görürsün inşallah orada

canım gözün aydın bir prenses daha geliyorrkaydirigubbakcemile2

Ne kadar güzel allah hayırlısıyla kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etSİN.
Çok sağolun canlarım bugün gider ayak eşim gene deli etti beni.Görümcem arkadaşına kalmaya gitti 3 gündür orada .Ben eğer burada olsaydı onu da mı götürecektik dedim.Evet dedi.Ben sevmiyorum böyle şeyler artık.Birlikte vakit geçiremiyoruz.Uzaklaşıyoruz dedim.Telefonu çaldı işe çağırdılar.Öyle kaldı lafım hava da şuan sinirden içim içimi yiyo.Benim bu salak eşim yüzünden zaten görümcemle birlikte yaşayacaktık neredeyse 3 aylık evliyken sonra annelerinin yakınına taşınınca kaldı ama hala kurtulamıyorum bu kızdan napcam bilmiyorum .Ben ilk senemizde çocuk olursa birbirimizden uzaklaşırız diye çocuk bile istemedim ama zaten hep görümcem var yani bi yalnız kalamıyoruz eşim habire çağrıyo nedir bu kardeş merakı anlamadımki.Öyle iki kelime birşey dedim bugün ama gerisi içimde kaldı.Bir de ne yapmış biliyormusunuz.Annelerini de çağırmış birlikte gidelim diye de allahtan kabul etmemişler

Çoook teşekkür ederim kızlar....

Bu arada doktorun söylediklerinden aklımda kalanları paylaşayım sizlerle.. Beslenme için iki canım iki kişilik yiyeyim deme hiç dedi.. Günde 2 bardak süt, kibrit kutusundan büyük beyaz peynir, haftada 3 yumurta, haftada 1 kez balık bir kez tavuk bir kez et ve günde yaklaşık 3 litre su en önemlisiymiş. Ben elevit, demir hapı ve balık yağı hapı alıyorum devam etmemi söyledi. Patates muz ve salatalık kabız yaparmış abartmamak lazım. Sütü tamamen yağsız degıl ama %50 yagli olanlarından içebilirmişim. Bu ay karnımız büyümeye başlıyacaği için dengesiz yürüme ve oksijen artişindan baş dönmesi çok olurmuş. Ani hareketler yapmamak lazımmış. Karnının üstüne yatma artık mümkün oldukça sol tarafına yat ve ikinci bir yastıktan destek al dedi. Çatlaklar bu ay itibari ile başlıyabilirmiş bebe yağı gayet faydalı ama kanıtlanmış etki için Lierac tavsiye etti. Ama ne olursa olsun çatlakların genetik olduğunu söyledi. Uzun yolculuk yapılabilir ama her iki saatt bir 2 dakika yürümek gerekliymiş. Varis oluşmasına karşında mümkün olduğunca gün içinde ayaklarını yüksek bir yere kaldır kan dolaşımı için, nefes nefese kalmayacak şekilde yürü dedi. ( ben yürümeyi sevmediğim için yüzmeyi tercih ediyorum oda faydalıymış).. Haa birde abartmadan vucüda ve özellikle bacaklara kese yapmak kan dolaşımını hızlandırdığı için hem sağlık hemde varisler için faydalıymış.

aklıma şimdilik bu kadar geldi.. :)))))

Ayy ne kadar şanslısın doktorun ne güzel şeyler anlatmış.Benimki bi elevit yazıp gönderdi geçen ay.Bilgilendirdiğin iyi oldu.Kalsiyuma dair hiçbirşey almıyorum ben dikkat etmem lazım.

merhaba arkadaşlar . bebişlere maşallah cinsiyetlerde belli oluyor artık .. bakalım bizim bebiş ne olacakk...ayın 21 inde kontrolüm var inş. söyler.gerçi sağlıcakla kucağıma alayımda önemli değil ama insan yinede merak ediyor.

bulantıları biten arkadaşlar kaçıncı haftanızda tamamen yok oldu. benim hala devam ediyor.

yaa hayretle okuyor bi anlam vermeye çalışıyorum... Hani hiç sesleri yükseltmeden, sakin sakin konuştunuzmu bu konuyu? cok hassas bir konu ne söylense iki tarafta kırılabilir ama dikkatli seçilmiş kelimelerle onuda kırmamaya calıştıgını hissettirerek rahatsızlığını dile getirdinmi? getirdiysen sonuc ne oldu?? ..... canım zaten hamilelik zor bir süreçken bunu dahada zorlaştırdıkları için çok kızdım..klava:

güle güle canım hayırlı yolculuklar

bizim oğlanlara kız bulmak zor olmayacak bu gidişle :jeyyar: gözün aydın canım

Evet tatlım eskiden çok cırıldar dırdır yapardım.Artık ciddi ciddi fikirlerimi sakin sakin söyledim ve ne oldu biliyor musun bir kulağından girdi diğerinden çıktı.alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…