- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.281
arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum .. uclu tarama testinizi tam olarak ne zaman yaptirdiniz .
ewet yaa Allah dan son aylarımız kışa denk gelio :jeyyar: yoksa neyapardıkkeyvahedigeldismile
ben iki kızımıda temmuzda doğurdum ama böyle sıcak görmedim bu sene çok felaket
Arkadaşlar biz bu gece yola çıkıcaz inşalllah istanbula gidicez annemlere allaha emanet olun hakkınızı helal edin.
kızlar merhaba:)) uzun zaman giremedim ama haberler iyi:) Kız annesi oluyorum.. Cuma günü öğrendik doktorum yüzde yüz kız dedi çooook mutluyum Allah gönlüme göre verdi. Bugünde üçlü testin sonucu geldi herbişeyimiz temiz çıktı. Doktor bide kuzuşumun dört boyutlu ultrasound görüntülerini verdi tam tamina 17 dakikalık şimdi gece gündüz onu izliyorum:) Çooookk güzel bir duyguymuş bu..
Güle güle git gel canım hayırlı yolculuklar gitmişken bebişinide görürsün inşallah oradaArkadaşlar biz bu gece yola çıkıcaz inşalllah istanbula gidicez annemlere allaha emanet olun hakkınızı helal edin.
kızlar merhaba:)) uzun zaman giremedim ama haberler iyi:) Kız annesi oluyorum.. Cuma günü öğrendik doktorum yüzde yüz kız dedi çooook mutluyum Allah gönlüme göre verdi. Bugünde üçlü testin sonucu geldi herbişeyimiz temiz çıktı. Doktor bide kuzuşumun dört boyutlu ultrasound görüntülerini verdi tam tamina 17 dakikalık şimdi gece gündüz onu izliyorum:) Çooookk güzel bir duyguymuş bu..
Çoook teşekkür ederim kızlar....
Bu arada doktorun söylediklerinden aklımda kalanları paylaşayım sizlerle.. Beslenme için iki canım iki kişilik yiyeyim deme hiç dedi.. Günde 2 bardak süt, kibrit kutusundan büyük beyaz peynir, haftada 3 yumurta, haftada 1 kez balık bir kez tavuk bir kez et ve günde yaklaşık 3 litre su en önemlisiymiş. Ben elevit, demir hapı ve balık yağı hapı alıyorum devam etmemi söyledi. Patates muz ve salatalık kabız yaparmış abartmamak lazım. Sütü tamamen yağsız degıl ama %50 yagli olanlarından içebilirmişim. Bu ay karnımız büyümeye başlıyacaği için dengesiz yürüme ve oksijen artişindan baş dönmesi çok olurmuş. Ani hareketler yapmamak lazımmış. Karnının üstüne yatma artık mümkün oldukça sol tarafına yat ve ikinci bir yastıktan destek al dedi. Çatlaklar bu ay itibari ile başlıyabilirmiş bebe yağı gayet faydalı ama kanıtlanmış etki için Lierac tavsiye etti. Ama ne olursa olsun çatlakların genetik olduğunu söyledi. Uzun yolculuk yapılabilir ama her iki saatt bir 2 dakika yürümek gerekliymiş. Varis oluşmasına karşında mümkün olduğunca gün içinde ayaklarını yüksek bir yere kaldır kan dolaşımı için, nefes nefese kalmayacak şekilde yürü dedi. ( ben yürümeyi sevmediğim için yüzmeyi tercih ediyorum oda faydalıymış).. Haa birde abartmadan vucüda ve özellikle bacaklara kese yapmak kan dolaşımını hızlandırdığı için hem sağlık hemde varisler için faydalıymış.
aklıma şimdilik bu kadar geldi.. :)))))
Ne kadar güzel allah hayırlısıyla kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etSİN.
Çok sağolun canlarım bugün gider ayak eşim gene deli etti beni.Görümcem arkadaşına kalmaya gitti 3 gündür orada .Ben eğer burada olsaydı onu da mı götürecektik dedim.Evet dedi.Ben sevmiyorum böyle şeyler artık.Birlikte vakit geçiremiyoruz.Uzaklaşıyoruz dedim.Telefonu çaldı işe çağırdılar.Öyle kaldı lafım hava da şuan sinirden içim içimi yiyo.Benim bu salak eşim yüzünden zaten görümcemle birlikte yaşayacaktık neredeyse 3 aylık evliyken sonra annelerinin yakınına taşınınca kaldı ama hala kurtulamıyorum bu kızdan napcam bilmiyorum .Ben ilk senemizde çocuk olursa birbirimizden uzaklaşırız diye çocuk bile istemedim ama zaten hep görümcem var yani bi yalnız kalamıyoruz eşim habire çağrıyo nedir bu kardeş merakı anlamadımki.Öyle iki kelime birşey dedim bugün ama gerisi içimde kaldı.Bir de ne yapmış biliyormusunuz.Annelerini de çağırmış birlikte gidelim diye de allahtan kabul etmemişler
Arkadaşlar biz bu gece yola çıkıcaz inşalllah istanbula gidicez annemlere allaha emanet olun hakkınızı helal edin.
bizim oğlanlara kız bulmak zor olmayacak bu gidişle :jeyyar: gözün aydın canım
Evet tatlım eskiden çok cırıldar dırdır yapardım.Artık ciddi ciddi fikirlerimi sakin sakin söyledim ve ne oldu biliyor musun bir kulağından girdi diğerinden çıktı.alsanaalsanasmile
valla erkekler çoğunluk bizim kızlar biraz nazlı olacak artık:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?