2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güsel anneler ve onların tatlı mı tatlı bebişlerii opuyorumnanaktan
herkesler iyi bakıyorumda keyifler yerinde oh ne güsel zemuszemus hep böyle olunnn alkisalkisalkis
denizcim inş güsel haberlerle dönersin yerimseniben
burda hava çok güsell opuyorumnanaktan yağmurun sesi kokusu öslemişim valla zemuszemus hava da serinledi oh ohh
ayyy kızlar demeyi unuttum ben akşam bebişimin hareketlerini bayağ bayağ hissettimm :sm_cool: çok güsel bi duygu yaaaa opuyorumnanaktan
eşime de söyledim oda çok sevindiiii :CüvCüv:

burayada gelsın yagmur...
bebiş hareketlerını hıssetmıssın canım ya...çok gusel demıı...
kızlar dun kendıme vıtamın ılaçı yazdırmıstım..bıtmıstı..
bu sabah ıçeyım dedım 1 tane..
bır bakarıom kı son kullanma tarıhı 4 ay gecmısss.s..akannehir akannehir

anammm.. iyikide bakmışsın tarihine ya bende bakarım..
git eczacının gözüne sok şimdi onu..azda değil 4 ay..delikafadulden

günaydın canım hadi gözün aydın hihoyyytben artık belirgin bi şekilde hissediyorum tepiğinikaydirigubbakcemile3futbolcu olucak galiba

saol canım hakaten çok güsel hemde bayağ hissettim önceden de hissetmiştim ama bu kadar değildi opuyorumnanaktan
aman canımmm yaa iyiki bakmışsın bide içseydin. ben olsam şikayet ederim hemenn bakmadan içmemek lasım bende hep kontrol ederim. hatta gebelerin kullanması bölümünüde okurum a.s sağlık bu şakaya gelmes kontrol etmek lasım yerimseniben

günaydın canım hadi gözün aydın hihoyyytben artık belirgin bi şekilde hissediyorum tepiğinikaydirigubbakcemile3futbolcu olucak galiba

saol canım opuyorumnanaktan Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin çok hoş bi duygu yaa zemuszemus
senin ki de maşşallah son aylarda okuyacak canına kaydirigubbakcemile3 yerim ben onları yaaaa opuyorumnanaktan

anammm.. iyikide bakmışsın tarihine ya bende bakarım..
git eczacının gözüne sok şimdi onu..azda değil 4 ay..delikafadulden

evet gulsen...
sokcam zattii
bır tane cıkardım..içmedım allahtan..gercı ıcseydımde bırsey olmazdı herhalde demi...
laelaelaelaelae

canım..gıdıcem zaten eczaneye..
tarıhı gecmıs ılaç vermek buyuk suç muş zateen..
ama nereye sıkayet edıyorlar bılmıyorum..benım sıkayet nıyetım yok..ama soyluycem..dıkkat etsınler..

maşallah yaa ne güzell

benimki pek bi tembell çok nadir hareket ediyo yani ben hissetmiyorum:))

günaydın günaydın günaydıııınnnopuyorumnanaktan
ne güzel her yere yağmur yağıyo ama belgüncüm ün de dediği gibi istanbul bi tuhaf
yağsam mıı yağmasam mıı diye düşünüyo galibalaelaelaelaelae
veee bugün bebişimizi görmeye gitcez babasıyla
inşallah bu kez net olarak söyler cinsiyetiniboshayallersmile:Saruboceq:

canım..gıdıcem zaten eczaneye..
tarıhı gecmıs ılaç vermek buyuk suç muş zateen..
ama nereye sıkayet edıyorlar bılmıyorum..benım sıkayet nıyetım yok..ama soyluycem..dıkkat etsınler..

olsun canım şikayet etmesende sen gözlerini korkut yerimseniben ya başka birine gelseydi içseydi lmaz: Allah korusun eyvahedigeldismile

hadı bakalım ne dıyecek doktor...kız mı erkek mı..

aman canım iyiki bakmışın bide bakmadan atmaya devam etsen nolucak allah korusun götür o ilacı satan eczacının kafasına fırlat klava:daha ii yapsın işini dikkat etsin satarken :dilcikar:bende tarihi geçmiş ilaç almışım farketmeden bi kaç yıl önce bayağı bi kullandım sonra böbreklerim ağrımaya başladı acile zor yetiştik :1no2:eve gelince ilacın tarihine baktım nerdeyse 1 sene olmuş tarihi geçeli ertesi gün eczaneyi başına yıkıyorduk adamın alsanaalsanasmileşimdi asla bakmadan almıyorum bu da bana ders oldu lmaz:

ayy hayırlısı canım senin sana benzeyen tatlı bi kızın olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…