- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.381
günaydın güsel anneler ve onların tatlı mı tatlı bebişlerii opuyorumnanaktan
herkesler iyi bakıyorumda keyifler yerinde oh ne güsel zemuszemus hep böyle olunnn alkisalkisalkis
denizcim inş güsel haberlerle dönersin yerimseniben
burda hava çok güsell opuyorumnanaktan yağmurun sesi kokusu öslemişim valla zemuszemus hava da serinledi oh ohh
ayyy kızlar demeyi unuttum ben akşam bebişimin hareketlerini bayağ bayağ hissettimm :sm_cool: çok güsel bi duygu yaaaa opuyorumnanaktan
eşime de söyledim oda çok sevindiiii :CüvCüv:
burayada gelsın yagmur...
bebiş hareketlerını hıssetmıssın canım ya...çok gusel demıı...
kızlar dun kendıme vıtamın ılaçı yazdırmıstım..bıtmıstı..
bu sabah ıçeyım dedım 1 tane..
bır bakarıom kı son kullanma tarıhı 4 ay gecmısss.s..akannehir akannehir
günaydın canım hadi gözün aydın hihoyyytben artık belirgin bi şekilde hissediyorum tepiğinikaydirigubbakcemile3futbolcu olucak galibagünaydın güsel anneler ve onların tatlı mı tatlı bebişlerii opuyorumnanaktan
herkesler iyi bakıyorumda keyifler yerinde oh ne güsel zemuszemus hep böyle olunnn alkisalkisalkis
burda hava çok güsell opuyorumnanaktan yağmurun sesi kokusu öslemişim valla zemuszemus hava da serinledi oh ohh
ayyy kızlar demeyi unuttum ben akşam bebişimin hareketlerini bayağ bayağ hissettimm :sm_cool: çok güsel bi duygu yaaaa opuyorumnanaktan
burayada gelsın yagmur...
günaydın canım hadi gözün aydın hihoyyytben artık belirgin bi şekilde hissediyorum tepiğinikaydirigubbakcemile3futbolcu olucak galiba
anammm.. iyikide bakmışsın tarihine ya bende bakarım..
git eczacının gözüne sok şimdi onu..azda değil 4 ay..delikafadulden
günaydın canım hadi gözün aydın hihoyyytben artık belirgin bi şekilde hissediyorum tepiğinikaydirigubbakcemile3futbolcu olucak galiba
saol canım hakaten çok güsel hemde bayağ hissettim önceden de hissetmiştim ama bu kadar değildi opuyorumnanaktan
aman canımmm yaa iyiki bakmışsın bide içseydin. ben olsam şikayet ederim hemenn bakmadan içmemek lasım bende hep kontrol ederim. hatta gebelerin kullanması bölümünüde okurum a.s sağlık bu şakaya gelmes kontrol etmek lasım yerimseniben
evet gulsen...
sokcam zattii
bır tane cıkardım..içmedım allahtan..gercı ıcseydımde bırsey olmazdı herhalde demi...
laelaelaelaelae
günaydın güsel anneler ve onların tatlı mı tatlı bebişlerii opuyorumnanaktan
canım..gıdıcem zaten eczaneye..
tarıhı gecmıs ılaç vermek buyuk suç muş zateen..
ama nereye sıkayet edıyorlar bılmıyorum..benım sıkayet nıyetım yok..ama soyluycem..dıkkat etsınler..
günaydın günaydın günaydıııınnnopuyorumnanaktan
ne güzel her yere yağmur yağıyo ama belgüncüm ün de dediği gibi istanbul bi tuhaf
yağsam mıı yağmasam mıı diye düşünüyo galibalaelaelaelaelae
veee bugün bebişimizi görmeye gitcez babasıyla
inşallah bu kez net olarak söyler cinsiyetiniboshayallersmile:Saruboceq:
aman canım iyiki bakmışın bide bakmadan atmaya devam etsen nolucak allah korusun götür o ilacı satan eczacının kafasına fırlatburayada gelsın yagmur...
günaydın günaydın günaydıııınnnopuyorumnanaktan
ne güzel her yere yağmur yağıyo ama belgüncüm ün de dediği gibi istanbul bi tuhaf
yağsam mıı yağmasam mıı diye düşünüyo galibalaelaelaelaelae
veee bugün bebişimizi görmeye gitcez babasıyla
inşallah bu kez net olarak söyler cinsiyetiniboshayallersmile:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?