2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende park yataktan yanayım kızlar ileride belkı mobılya alaırız benım arkadasımda cokmemnun kaldı hala bebısı içiçnde işinide göruyor rahat rahat ve katlanıcada küçücük oluyo

bence de mobilya için erken bende sonra almayı üşünüyorum.yerimseniben

denizcim özellikle bel ağrısı bendede çok oluyor.. göbişler büyüdükçe vücudun anatomik yapısı değiişiyoo daha bunlar iyi günlerimiz galibabilmiyorumkismile

denizcim özellikle bel ağrısı bendede çok oluyor.. göbişler büyüdükçe vücudun anatomik yapısı değiişiyoo daha bunlar iyi günlerimiz galibabilmiyorumkismile

iyi ki son aylarımız serin aylara denk geliyor buranın yazı çok kötü ama kış Allahtan iyi geçiyor rahat edecem inşallah son aylarda karar verdik eşimlede işten çıkacam doğumdan sonra çalışmayacağım

aman aman ben bu yazın çoğunu antalyada geçiriyorum.. böyle sıcak görmedim.. akşamları sahile çıkıp bişeyler içelim diyoruz kocişle sırılsıklam olup geri geliyoruz:) son aylarımda izmire kaçacağım kısmetse doğumu orda yapacağım.. işten çıkmayıda ben en başından yaptım:) uçuş hostesiydim.. düşük riskinin çok fazla olduğu bir meslek.. işten cıktım bebişe karar verince ve 1 ay sonra pattt bebiş geldi şansıma çok bekletmedi bizi... doğumdan sonrada en az 2 yıl kendim büyütmek istiyorum .. sonrası artık kısmet:)

kızlar nasıl baktınıs mı nasıl beşik ??
hem sallanıo altında sepeti de var ve istediğin yere gezdirebiliosun...

ewet canım bunlara d abaktım ben gördüm çok tatlılar hem de benim beğendiğime göre çok kullanışlı tekerlekli ister salona çek ister yatak odasına hem daha hafiftir çünkü benimki meşe ve de gürgen ağacından felan yapılıyo.ama ahşap olanın da ağırlığı bi başkabilmiyorumkismile

neyse daha düşüneceeekkk bol zamanımız var 8 aydan önce almam herhalde ben

geçenn akşam bizde sahile indik 10 dakika durmamışızdır ne sıcaktı öyle eve geldik açtık klimayı yapcak bir şey yok bu sene felaket sıcak
akşamda denize gideceğiz ağrılarıma da iyi gelir 2 haftadır gitmiyoruz zemuszemus

canım hayırlı olsun
maşallah diyelim

canım benim 3 aydan sonra bulantılar gitti
ama ara ara içim bulanıyor

kızlar nasıl baktınıs mı nasıl beşik ??
hem sallanıo altında sepeti de var ve istediğin yere gezdirebiliosun...

canım çok tatlı,ben beğendim
kızlar bu konuda bilgim yok
mobilya dan kenarları korumalı beşik alacaktım ben
ama sonra düşündüm ilk zamanlar bebekle aynı yerde uyumamız gerekecek
ben aldığım mobilya beşiği yatak odasına nasıl taşıcam
benim beğendiğim beşikte altta
Çilek Bebek Odası Takımları Cici | Ev Ofis Dekorasyon Modelleri

yüzmek cidden çok iyi geliyor.. ben günde yarım saat yüzüyorum kendimi daha iyi hissediyorum...

Dirim hoşgeldin.. yatak odası çoooook şeker... bayıldım... çilek yatak odalarına bayılıyorum zatenn

yüzmek cidden çok iyi geliyor.. ben günde yarım saat yüzüyorum kendimi daha iyi hissediyorum...

Dirim hoşgeldin.. yatak odası çoooook şeker... bayıldım... çilek yatak odalarına bayılıyorum zatenn
hoşbulduk canım
bende bayılıyorum bayanssulusmile
okadar güzel şeyler varki
örtüleri,yastıkları,oyuncaklarını bile alasım geliyor opuyorumnanaktan

Bende mehmet ali erbili arayıp klima istiycem artık.Geçen öyle biri aradı verdi hemen.Diycem hamileyim çok bunalıyorum mehmet ali bey :hulya:

kraft ve chicco markanın park yatakları sallanabilen müzikli ışıklı oyuncaklı yataklar,geçen haftalarda baktım ve hoşuma gitti sanırım kraft alacağım hem katlanıyor istediğiniz yere götürebilirsiniz ayrıca oyun parkı da oluyor,3-4 yaşına kadar yatırabiliyorsunuz,önce yatak odama koyacağım ilerleyen zamanlarda odasına koyarım,şimdiden mobilya almak istemiyorum,mecburen yanımızda yatıracağımız için park yatak bana daha kullanışlı geldi,bambu yataklara gelince onları en fazla 6 ay kullanabiliyorsunuz,sonra tekrar beşik almak zorunda kalacaksınız,tercih size kalmış:)

küçük ve taşınabilen bir yatak ilk aylarda çok iyi oluyor belli bir aydan sonrada 6. aydan sonra gibi artık tercihe göre sabit bir yatağa geçiş yapmak gerekiyor. ben kızları böyle büyüttüm şimdi küçük kızımın mobilya yatağına artık yatmıyor bu bebişe kaldı ama hemen buna yatırmam küçük yatak odasına bir yatağa yatırırım gündüz salona gece yatak odasına çekeriz çünkü

Ne güzel yarın göreceksin bebişini:) Biz başlarda her hafta gidip görüyoduk.Eşimi yanına gittiğimde doktor teyzesi gel bakalım diyodu.Bu kez ara uzadı en son 1 ay önce gördüm randevumuz haftaya inşallah 3 boyutlu görücez:))

kızlar ben geldm şöle bi okudum yazılanları ama kimse yok tabi bu saatte ,,yarn girebilrisem görüşürüz..kendinize ve bebiklere ii bakın:ecrin_bebek:

20 haftada iyi bir uştrason muayenesine girmek gerekiyormuş kalbi ve diğer organları için. doktorum fakülteye git orada dah gelişmiş ultrasonlar var orada incelerler dedi. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz.

yarın randevumuz var teyzelerii... dua edin bizeee..organ incelememiz olcak.
canım inşallah güzel haberlerle dönersin canım

20 haftada iyi bir uştrason muayenesine girmek gerekiyormuş kalbi ve diğer organları için. doktorum fakülteye git orada dah gelişmiş ultrasonlar var orada incelerler dedi. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz.
canım ben zaten üniversite hastanesine gidiyorum
gelişmiş ultrason aletleri vardır heralde fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…