- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.341
bende park yataktan yanayım kızlar ileride belkı mobılya alaırız benım arkadasımda cokmemnun kaldı hala bebısı içiçnde işinide göruyor rahat rahat ve katlanıcada küçücük oluyo
denizcim özellikle bel ağrısı bendede çok oluyor.. göbişler büyüdükçe vücudun anatomik yapısı değiişiyoo daha bunlar iyi günlerimiz galibabilmiyorumkismile
iyi ki son aylarımız serin aylara denk geliyor buranın yazı çok kötü ama kış Allahtan iyi geçiyor rahat edecem inşallah son aylarda karar verdik eşimlede işten çıkacam doğumdan sonra çalışmayacağım
kızlar nasıl baktınıs mı nasıl beşik ??
hem sallanıo altında sepeti de var ve istediğin yere gezdirebiliosun...
canım hayırlı olsunkızlar merhaba:)) uzun zaman giremedim ama haberler iyi:) Kız annesi oluyorum.. Cuma günü öğrendik doktorum yüzde yüz kız dedi çooook mutluyum Allah gönlüme göre verdi. Bugünde üçlü testin sonucu geldi herbişeyimiz temiz çıktı. Doktor bide kuzuşumun dört boyutlu ultrasound görüntülerini verdi tam tamina 17 dakikalık şimdi gece gündüz onu izliyorum:) Çooookk güzel bir duyguymuş bu..
canım benim 3 aydan sonra bulantılar gittimerhaba arkadaşlar . bebişlere maşallah cinsiyetlerde belli oluyor artık .. bakalım bizim bebiş ne olacakk...ayın 21 inde kontrolüm var inş. söyler.gerçi sağlıcakla kucağıma alayımda önemli değil ama insan yinede merak ediyor.
bulantıları biten arkadaşlar kaçıncı haftanızda tamamen yok oldu. benim hala devam ediyor.
kızlar nasıl baktınıs mı nasıl beşik ??
hem sallanıo altında sepeti de var ve istediğin yere gezdirebiliosun...
geçenn akşam bizde sahile indik 10 dakika durmamışızdır ne sıcaktı öyle eve geldik açtık klimayı yapcak bir şey yok bu sene felaket sıcak
akşamda denize gideceğiz ağrılarıma da iyi gelir 2 haftadır gitmiyoruz zemuszemus
hoşbulduk canımyüzmek cidden çok iyi geliyor.. ben günde yarım saat yüzüyorum kendimi daha iyi hissediyorum...
Dirim hoşgeldin.. yatak odası çoooook şeker... bayıldım... çilek yatak odalarına bayılıyorum zatenn
geçenn akşam bizde sahile indik 10 dakika durmamışızdır ne sıcaktı öyle eve geldik açtık klimayı yapcak bir şey yok bu sene felaket sıcak
akşamda denize gideceğiz ağrılarıma da iyi gelir 2 haftadır gitmiyoruz zemuszemus
Bende mehmet ali erbili arayıp klima istiycem artık.Geçen öyle biri aradı verdi hemen.Diycem hamileyim çok bunalıyorum mehmet ali bey :hulya:
canım park yatak pek kullanışlı değil diolar. benim kuzenim aldı sallanmıyo dio sadece uyuyunca yatırıyorum dedi. he bide oyun oynamak için iyimiş. aklınızda bulunsun. ben sallanan gezdirebileceğim hafif ve 1 yaşına kadar kullanabileceğim bişeyler istiyorum.
canım inşallah güzel haberlerle dönersin canımyarın randevumuz var teyzelerii... dua edin bizeee..organ incelememiz olcak.
canım ben zaten üniversite hastanesine gidiyorum20 haftada iyi bir uştrason muayenesine girmek gerekiyormuş kalbi ve diğer organları için. doktorum fakülteye git orada dah gelişmiş ultrasonlar var orada incelerler dedi. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?