2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aslında farketmez ama kız bebişler daha datlu oluyo yaaa
allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
inşallah canım:Saruboceq:kız bebişleri daha datlu oluyo haklısın pembiş pembiş giydiriyorsun bide saçları uzayınca cici cici tokada takıyorsun tam ısırmalık oluyorlar aklinialirimsmilebende bebiş doğmadan yiyesim geliyor yamyammı oldum nesırnaşık şey

herkese günaydın :)

nevacığım çok tatlısın ya kaydirigubbakcemile3

kızlar burasıda bulutlu

yağmurmu yağacak ne zemuszemus

günaydınn çok alemsin ii güldm sabah sabah:)zemuszemushihoyyyt

sabah sabah sizi güldürdüysem ne mutlu bana zemuszemus

iyiki bakmışsın son kullanma tarihine,Allah korumuş .

bende birkaç rahatsızlık çıktı :kedi: 2 gecedir bacağıma kramp giriyor ve bugün midem ekşimeye başladı kafamçokkarıştı

loliss kızın olacak senin :))benim kızıma bir arkadaş daha gelecekkkk inş güzel sağlıklı mutlu haberlerinle dönersin tatlımbayanssulusmile

Kızlar nasılsınız? Çalışmaya başlayalı fazla giremiyorum, istanbulda hava bulutlu, sanırım ben dün gece üşütmüşüm, nasıl oldu anlamadım

çalışmaktan bende giremiyorum sürekli yaa sadece okumakla geçiyor boş vakitlerdede:)dikkat et canım kendine yaa nasıl üşüttün inş fazla uzamanadan geçer çok dikkat et geçmiş olsun

orayada yazdım çok tatlı çıkmışsın maşallah süpanallahh şişmanda değilsin ayrıca dediğin gibi:)

hadi gözün aydın canım bendee hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum kaydirigubbakcemileanlayabileckemiyim acaba :)))

Kızlar esimin yanında çalışan hemsireyle aynı zamanlarda hamile kalmıştık doktoru ona erkek demişti bu sabah da büyük ihtimal kız demiş:)) Ne değişken bu bebisler yaa....

teşekkür ederim belgünüm... seninde görelim göbişini.. zaten göbiş topiğinde 3 kişi görünüyoruz göbiş gösterme meraklısı sositososito
bu arada inşallah hissedersin bebişinin hareketini süper bir duygu ...

günaydın annişlerrr:)
biz doktordan geldikkk. iyiyiz çok şükür.. büyümüş minişimm benim...
kesin erkek dedi doktorumuz:) canım oğlum diye sevebiilirim artık:)
bu arada tepikleri 2 gündür net bir şekilde hissediyorum.. elimi koyunca yada dikkatli bakınca attığı yumruk ve tepikler hissediliyor:)hatta bugün doktor ultrasonda bakarken bir pıt hissettim oynadı heralde dedim.. evet elini vurdu dedi:) her zaman hissetmeyebilirsin onun için meraklanma dedi..
ayyy yirim onu yiriimmm
en kısa zamanda hissedemeyen arkidişlerimmizde hisseder inşALLAH.
acaba nasıl hissedicem diyip duruyordum. bağırsak hareketinden çok farklı.. anlaşılıyor yani..darısı başınıza kızlarrr:)

Dün öğleden sorna dan beri yazılanları okumaya başladım ama daha çok yolum var amma yazmışınız :)
Öğleden sorna dr gidiyoruz. En son ikili test yapmıştı bakalım neler yapacak bugün belki cinsiyetide belli olur :ecrin_bebek:

papatya prenses hayırlı olsun canım oğlun

kızlar siz deyince farkettim
karnım seyiriyo gibi oluyor ama saniyelik

dirimcim bende birkaç gundur hıssedıyorum canım ama seyırme gıbı degıl bıraz daha guclu sankı ama kısa surelı ozellıkle yemek yedıkten uzandıktan sonra oluyor

bende kıpırtıları hissesdiyorum artık muhtesem bır duygu pıt pıt dönüyo bebişimmm

sirinemm masallah sanirim seninki ilk cocuk ve buna ragmen erken hissetmissin.Demekki senin kiz kipir kpir bisey olacak.

Benim 2.ci,bende yaklasik1 haftadir hissediyorum.Darisi diger hamilelerin basina insallah.Ne güzel duygu bebisini hissetmekzemuszemus :asigim:

Ben akşamları uzanıyorum elimi koyuyorum uyumuyorsa eğer bir güzel hareket ediyor sabah da uyanır uyanmaz aklıma geliyor yine yokluyorum küçük zilli mi kaydirigubbakcemile2

az önce yemek yerken başladı hareket etmeye opuyorumnanaktan dedim ki babası gibi yemeği çok sevecek boğzına düşkün bir velet geliyor :lepi:

Slm kızlarr.Nasılsınız??.Benim bebiş toplasan 25 gr oldu ama iki gündür belim epey agrıyo..Şimdiden taşıyamıyom, yoruldum ya :))))))))))))))

benımde korkum o ya eşime benzeyıp sakın olsaydı dahamı ıyıydı ne ama sanırım bana benzyıcek kıpır kıpır olcak baksana daha 17 haftalık durmuyo yerınde bana benzersen ben yandımda annem cok kosmus pesımden yaramazmısımda kafam gözum hep yarık esımı sakinnn cok konusmas ben tam tersı gevezezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…