- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.421
öylemi canım bende muayene olucan sandımbilmiyorumkismile
allah gönlündekini versin kız loliş sende ben gibi kızmı istiyon yoğsam:jeyyar:
inşallah canım:Saruboceq:kız bebişleri daha datlu oluyo haklısın pembiş pembiş giydiriyorsun bide saçları uzayınca cici cici tokada takıyorsun tam ısırmalık oluyorlar aklinialirimsmilebende bebiş doğmadan yiyesim geliyor yamyammı oldum nesırnaşık şeyaslında farketmez ama kız bebişler daha datlu oluyo yaaa
allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
fotograf makınemı annemde unuttum..alınca bende koyayım göbüşümüüü... alkisalkisalkis
ilahi neva hiç gülecem yoktu :roflol::roflol::roflol::roflol:
herkese günaydın güne gülerek başladım inşallah hep böyle giderkaydirigubbakcemile3
papatyaprenses hayırlı haberlerle dönersin inşallaholumunekankayizsmile
herkese günaydın :)
nevacığım çok tatlısın ya kaydirigubbakcemile3
kızlar burasıda bulutlu
yağmurmu yağacak ne zemuszemus
günaydın annişler
hava bursada bugün daha iyi umarım böyle devam eder, dün neredeyse bayılacaktık sıcaktan... göbiş topiğine yeni resim eklemeye çalışıyorum ama unuttum nasıl ekliyorduk eskilere bir dönüp bakim başkada ekleyen yok galiba,, bu arada kilom 60.9 ummakannehir 57 kiloyla başladım çok mu aldım ben yaa....
günaydınn çok alemsin ii güldm sabah sabah:)zemuszemushihoyyyt
burayada gelsın yagmur...
bebiş hareketlerını hıssetmıssın canım ya...çok gusel demıı...
kızlar dun kendıme vıtamın ılaçı yazdırmıstım..bıtmıstı..
bu sabah ıçeyım dedım 1 tane..
bır bakarıom kı son kullanma tarıhı 4 ay gecmısss.s..akannehir akannehir
günaydın günaydın günaydıııınnnopuyorumnanaktan
ne güzel her yere yağmur yağıyo ama belgüncüm ün de dediği gibi istanbul bi tuhaf
yağsam mıı yağmasam mıı diye düşünüyo galibalaelaelaelaelae
veee bugün bebişimizi görmeye gitcez babasıyla
inşallah bu kez net olarak söyler cinsiyetiniboshayallersmile:Saruboceq:
Kızlar nasılsınız? Çalışmaya başlayalı fazla giremiyorum, istanbulda hava bulutlu, sanırım ben dün gece üşütmüşüm, nasıl oldu anlamadım
sağo dirimcim içimi rahatlattın çok hızlı almak istemiyorum sonradan başa çıkamayacağız..
bu arada benimki sol tarafta atış talimleri yapıyor.. artık baya baya hissediyorum çok şükür... hatta dikkatli bakılırsa göbeğimin hareketi bile görülebiliyor....:)))göbiş topiğine resmimi koydum.. ama elbise bol, okadar şişman değilim akannehir
günaydın güsel anneler ve onların tatlı mı tatlı bebişlerii opuyorumnanaktan
herkesler iyi bakıyorumda keyifler yerinde oh ne güsel zemuszemus hep böyle olunnn alkisalkisalkis
denizcim inş güsel haberlerle dönersin yerimseniben
burda hava çok güsell opuyorumnanaktan yağmurun sesi kokusu öslemişim valla zemuszemus hava da serinledi oh ohh
ayyy kızlar demeyi unuttum ben akşam bebişimin hareketlerini bayağ bayağ hissettimm :sm_cool: çok güsel bi duygu yaaaa opuyorumnanaktan
eşime de söyledim oda çok sevindiiii :CüvCüv:
bende kıpırtıları hissesdiyorum artık muhtesem bır duygu pıt pıt dönüyo bebişimmm
Slm kızlarr.Nasılsınız??.Benim bebiş toplasan 25 gr oldu ama iki gündür belim epey agrıyo..Şimdiden taşıyamıyom, yoruldum ya :))))))))))))))
sirinemm masallah sanirim seninki ilk cocuk ve buna ragmen erken hissetmissin.Demekki senin kiz kipir kpir bisey olacak.
Benim 2.ci,bende yaklasik1 haftadir hissediyorum.Darisi diger hamilelerin basina insallah.Ne güzel duygu bebisini hissetmekzemuszemus :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?