2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım tekrar ne zaman gidecektin cinsiyet için
ayın 12 ine randevu verdi denizcim boshayallersmilebana kalsa bugün gidecektik ama o zaman gelirsen ayrıntılı ultrasonla bakacam dedi diğer organlarınıda inceliycekmişsen bugün gidicen galiba inşallah sağlıkla görürsün melek kızını:asigim:

aaaaaaaaaaaaa
kotu olmuss....
Kızlar nasılsınız? Çalışmaya başlayalı fazla giremiyorum, istanbulda hava bulutlu, sanırım ben dün gece üşütmüşüm, nasıl oldu anlamadım
nasıl basardın usutmeyı canım sen ya...sempatiksalakcinni

hadı guzelce gorursun bebeişini bugun...

belkı basketcı olur... sempatiksalakcinni

cıtoscum...senın futbolcu erkek mı kzımı..
cızelgen pembe...bilmiyorumkismile
daha henüz belli değil dilekcim ben kız istediğim için öyle yaptım çizelgeyizemuszemusartık futbolcumu olur basketçimi olur bilmem ama sağ dan sağdan iyi vuruyor banakaydirigubbakcemile3

Canım sadece testi göstermeye gidecez muayene olmayacağım geçen perşembe görmüştüm zaten bide yeni muayene tarihi verir sanırım

Canım sadece testi göstermeye gidecez muayene olmayacağım geçen perşembe görmüştüm zaten bide yeni muayene tarihi verir sanırım
öylemi canım bende muayene olucan sandımbilmiyorumkismile

ayyy hunny ağzından bal damlıyo kııss:icecream:
sağol canııım inşallah:Saruboceq:
ayyy yer annesi onucokacimcoook
allah gönlündekini versin kız loliş sende ben gibi kızmı istiyon yoğsam:jeyyar:

suhancığım çok değil ki
4 ayda 3 kilo almışsın
aç karna tartılıyorsun dimi

sağo dirimcim içimi rahatlattın çok hızlı almak istemiyorum sonradan başa çıkamayacağız..
bu arada benimki sol tarafta atış talimleri yapıyor.. artık baya baya hissediyorum çok şükür... hatta dikkatli bakılırsa göbeğimin hareketi bile görülebiliyor....:)))göbiş topiğine resmimi koydum.. ama elbise bol, okadar şişman değilim akannehir

adilemir sorma, keşke düşündüğün gibi olsa, camı ilk defa açıp yattım naneyi yemişim
allah allah..çok mu estı ne...olumunekankayizsmile
günaydınnnnn

artık ondada göstermezse doğunca totosunu ısırcem çok fena kaydirigubbakcemile3

ısır ısır annesı...
çok sever popodan ısırılmayı bebişler...kaydirigubbakcemile3

maşallah suhancım ne kadar tatlı çıkmışın elbisede çok yakışmış

neree koydun resmını..bende bakemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…