- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.401
ayın 12 ine randevu verdi denizcim boshayallersmilebana kalsa bugün gidecektik ama o zaman gelirsen ayrıntılı ultrasonla bakacam dedi diğer organlarınıda inceliycekmişcanım tekrar ne zaman gidecektin cinsiyet için
aaaaaaaaaaaaaaman canım iyiki bakmışın bide bakmadan atmaya devam etsen nolucak allah korusun götür o ilacı satan eczacının kafasına fırlatklava:daha ii yapsın işini dikkat etsin satarken :dilcikar:bende tarihi geçmiş ilaç almışım farketmeden bi kaç yıl önce bayağı bi kullandım sonra böbreklerim ağrımaya başladı acile zor yetiştik :1no2:eve gelince ilacın tarihine baktım nerdeyse 1 sene olmuş tarihi geçeli ertesi gün eczaneyi başına yıkıyorduk adamın alsanaalsanasmileşimdi asla bakmadan almıyorum bu da bana ders oldu lmaz:
nasıl basardın usutmeyı canım sen ya...sempatiksalakcinniKızlar nasılsınız? Çalışmaya başlayalı fazla giremiyorum, istanbulda hava bulutlu, sanırım ben dün gece üşütmüşüm, nasıl oldu anlamadım
ayın 12 ine randevu verdi denizcim boshayallersmilebana kalsa bugün gidecektik ama o zaman gelirsen ayrıntılı ultrasonla bakacam dedi diğer organlarınıda inceliycekmişsen bugün gidicen galiba inşallah sağlıkla görürsün melek kızını:asigim:
belkı basketcı olur... sempatiksalakcinni
daha henüz belli değil dilekcim ben kız istediğim için öyle yaptım çizelgeyizemuszemusartık futbolcumu olur basketçimi olur bilmem ama sağ dan sağdan iyi vuruyor banakaydirigubbakcemile3cıtoscum...senın futbolcu erkek mı kzımı..
cızelgen pembe...bilmiyorumkismile
bugün değil canım haftaya görücem inşllhhadı guzelce gorursun bebeişini bugun...
ayın 12 ine randevu verdi denizcim boshayallersmilebana kalsa bugün gidecektik ama o zaman gelirsen ayrıntılı ultrasonla bakacam dedi diğer organlarınıda inceliycekmişsen bugün gidicen galiba inşallah sağlıkla görürsün melek kızını:asigim:
ayy hayırlısı canım senin sana benzeyen tatlı bi kızın olsun opuyorumnanaktan
yarın randevumuz var teyzelerii... dua edin bizeee..organ incelememiz olcak.
bugün değil canım haftaya görücem inşllh
öylemi canım bende muayene olucan sandımbilmiyorumkismileCanım sadece testi göstermeye gidecez muayene olmayacağım geçen perşembe görmüştüm zaten bide yeni muayene tarihi verir sanırım
allah gönlündekini versin kız loliş sende ben gibi kızmı istiyon yoğsam:jeyyar:ayyy hunny ağzından bal damlıyo kııss:icecream:
sağol canııım inşallah:Saruboceq:
ayyy yer annesi onucokacimcoook
günaydınnnnngünaydınnnnnnnnnnnn
artık ondada göstermezse doğunca totosunu ısırcem çok fena kaydirigubbakcemile3tamam o zamn
bakalım gostercekmı kendını alkisalkisalkis
suhancığım çok değil ki
4 ayda 3 kilo almışsın
aç karna tartılıyorsun dimi
allah allah..çok mu estı ne...olumunekankayizsmileadilemir sorma, keşke düşündüğün gibi olsa, camı ilk defa açıp yattım naneyi yemişim
günaydınnnnn
artık ondada göstermezse doğunca totosunu ısırcem çok fena kaydirigubbakcemile3
maşallah suhancım ne kadar tatlı çıkmışın elbisede çok yakışmışsağo dirimcim içimi rahatlattın çok hızlı almak istemiyorum sonradan başa çıkamayacağız..
bu arada benimki sol tarafta atış talimleri yapıyor.. artık baya baya hissediyorum çok şükür... hatta dikkatli bakılırsa göbeğimin hareketi bile görülebiliyor....:)))göbiş topiğine resmimi koydum.. ama elbise bol, okadar şişman değilim akannehir
sağo dirimcim içimi rahatlattın çok hızlı almak istemiyorum sonradan başa çıkamayacağız..
bu arada benimki sol tarafta atış talimleri yapıyor.. artık baya baya hissediyorum çok şükür... hatta dikkatli bakılırsa göbeğimin hareketi bile görülebiliyor....:)))göbiş topiğine resmimi koydum.. ama elbise bol, okadar şişman değilim akannehir
neree koydun resmını..bende bakemmm
maşallah suhancım ne kadar tatlı çıkmışın elbisede çok yakışmış
işyerinde fotom yok canım eve gidince evdekinden koyarım unutmazsam tabiikaydirigubbakcemile3sağol canım benim.. ee sizleri de görelim de keyfimiz yerine gelsin canım.....:)))opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?