2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan dün giremedim bir türlü çok yoğundu ve çok gergin bir gündü..nasıl dayanıcam bu şirkete izne kadar hiç bilmiyorum(

günaydın kızlar,
bugün nedense midemden karnıma doğru bir şişlik ,baskı hissediyorum,oğlum poposunu mu dayadı ne mideme delikafadulden

günaydın kızlar,
bugün nedense midemden karnıma doğru bir şişlik ,baskı hissediyorum,oğlum poposunu mu dayadı ne mideme delikafadulden
ilahi neva hiç gülecem yoktu :roflol::roflol::roflol::roflol:
herkese günaydın güne gülerek başladım inşallah hep böyle giderkaydirigubbakcemile3
papatyaprenses hayırlı haberlerle dönersin inşallaholumunekankayizsmile

herkese günaydın :)

nevacığım çok tatlısın ya kaydirigubbakcemile3

kızlar burasıda bulutlu

yağmurmu yağacak ne zemuszemus

sibushhh yoktum dün geçmişi okurken gördüm hadi gözün aydın canım hem cinsiyetini öğrenmişsin hem testini.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canım..geçen hafta bende kız olduğunu öğrenmiştim seninde prenses geliyormuşşş kızıma arkadaş:)ya bu 4boyutlu ultrason görüntüsü nasıl olyuor bize niye sölemiyorlar yapmyıorlar meraklandım şimdi ay ne heyecanlıdır 17 dk.:1hug:a.s.

günaydın annişler
hava bursada bugün daha iyi umarım böyle devam eder, dün neredeyse bayılacaktık sıcaktan... göbiş topiğine yeni resim eklemeye çalışıyorum ama unuttum nasıl ekliyorduk eskilere bir dönüp bakim başkada ekleyen yok galiba,, bu arada kilom 60.9 ummakannehir 57 kiloyla başladım çok mu aldım ben yaa....

bizim 17. haftamızda baya incelemişti ayak el parmaklarını tek tek saydı omurga kemiklerini kafa ölçümünü kol bacak ölçümünü Allaha şükür hepsi tam... Ayrıntılı organ için bir şey demedi ama bugün testi göstermeye gideceğiz söyler belki

biz bugün tam 16 hafta olduk artıkkk büyüyormuyuz ne:) bu arada istanbulda da hava kapalı bir tuhaf kasvetli yağmakla yağmamak arasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…