2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

Konu Biraz Gerilerde Kalmış Ama Bi Güncelliyim Moralimiz Bozulsun En Azından Benim Bozulcak 19-20 Kg Almışım 10 Kg Normal Doğumla Gidiyor Diyorlar Hadi Öyle Gitse 10 Kilo Bana Yadigar Bari Emzirebilirim İnşallah da Biraz da Öyle Gider.. Naptım Ben Yaaa Daha Şimdi 20 Bikaç Hafta Daha Var Kesin Alırım Boğazımın Maşallahı Var :S

kızlar inşallah böyle giderse 100 ü görmeden doğuma girerim:) hamilelik düşünürken 105 e razıydım ama hiçte beklediğim gibi olmadı şükür

94,5 la hamile kalmıştım sabah tartıldım 99.5
toplamda 5 kg almışım çok mutluyum

Selam bayanlar. Ben 36. haftayım 52kg hamile kaldım 61kg oldum. Ama bende hamilelik şekeri çıktı. 1 aydır diyetteyim. Hayırlı doğumlar....

süpersin Fatmacım, zaten 2 çocuk peşinde koşarken hamileliğin başındaki kiloların bile altına düşersin

az kilo alan arkadaşlarım kıskanıyorum siziiiiii

20 kilo aldım

artık takmıyorum battı balık yan gider hesabı oldu benım ki

aman bacım boşver ben 31 kilo aldım çoğu gitti kaldı 5 kilko kızım emse oda giderdi sağmakla ancak bu kadar gitti allah sana bol emen bir çocuk nasip etsin inşallah

37+5te 10.5a kilo aldım 54 kilo ile başladığım bu yolculuğa 64.5 kilo ile devam ediyorum Bu arada şişkinliğim yok.Geçen hastaneden çıktım bacaklarım şişmişti onlar gidince 1 kilo azaldım.

37+5te 10.5a kilo aldım 54 kilo ile başladığım bu yolculuğa 64.5 kilo ile devam ediyorum Bu arada şişkinliğim yok.Geçen hastaneden çıktım bacaklarım şişmişti onlar gidince 1 kilo azaldım.

Cnm bende 37+5 10.5 kilo aldım. 53 kilo ile başladım. 63.5 oldum.

süpersin Fatmacım, zaten 2 çocuk peşinde koşarken hamileliğin başındaki kiloların bile altına düşersin

inşallah canım bu sefer öyle olur yaa
ben kızımdada çok almamıştım ama lohusalıkta 15 kilo almıştım süt olsun diye yemekten

Ne güzel aynı almışız kiloları doğmdan sonra da kolayca veririz inşallah

Evt. Ben takmıyorum cnm bebeklerimiz emdiği sürece kiloları kolay vereceğimize inanıyorum. Arkadaşım 8 kilo ile tamamladı. 10 kilo verdi. Emzirmek çok işe yarıyormuş.

69 ile basladim 83 ile sonlandiriyorum insaallah

56 yla basladım 72 yım.pazartesı sezeryan olucam 16 kıloyla kapatcaz ınsallah.

zaten kilolu hamile kaldım 64 ile.. şimdi 37+1deyim ve tam ooooonnnnddöööörttt kilo aldım.

herkese çok kilo aldım çok kilo aldım mahfoldum nasıl vercem diyorum bi kişi de onaylamıyo bi tek göbeğin var filan diyor.

anlamıyorum ki nasıl kapatıyo şu kıyafetler..

ya da belki bi çocuk çıkacak kral çıplak diyecek gözlerimin ta içine bakıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…