2011 Şubat Anneleri Kaç Kilo Aldık?

yarın 38. haftaya giriyorum 10 kilo aldım ama 1 günde 1 kilo aldım bu nasıl oldu anlamadım valla şişimeye başladım artık

bende 33. haftamdayım veee 13 kilo aldım bebişim ise geçen hafta gittiğimde 2 kiloya yakındı herkes zayıf diyo canım sıkıldı

Daha 32. Haftada Tartıldım 13,5 Kilo Almıştım Nasıl Yaptım 2 Haftada Bunu Yaaaa :S

Oha Bana Yaaa 34. Haftadayım 16 Kilo Aldım Ve Bebişim Geçen Hafta 2300 grdı..

Yok Artık Yaaa Bi de Son Ay Asıl Kilo Alınır Diyorlar Ben Napcam 30 Falan Olcam Heralde..

Son düzenleme:
ben 2 haftadır tartılmadım çünkü tartılınca her yediğimden pişmanlık duyuyorum ve yemiyorum. bebeğe yazık son ay tartılmicam nolursa olsun

Nihayet uzun serüven yarın sona eriyor :)

46 kilo ile başladım. 63 ile yarın doguma giriyorum. Tam 17 kilo almış bulunmaktayım :)

Dogumdan sonra ne kadarının gittiğini yazarım inşallah :)

eheh 20 kilo almışım
dr. karışmıorum artk sana istediğin gbi ye didi
walla hiç utanmadım,sevindm bile oh be boğazımı tutsam da alıom tutmasam da zaten

eheh 20 kilo almışım
dr. karışmıorum artk sana istediğin gbi ye didi
walla hiç utanmadım,sevindm bile oh be boğazımı tutsam da alıom tutmasam da zaten

yürü beee kim tutar seni arkandayım korkmaaa
şimdiye kadar 17 kg aldım tam gaz da devam ediorum

36.haftaya girdik bugün veeee 16.kilomu aldım hihihih:)sanırım önde gidenlerdenim bende :)65le biter gibi geliyo bakalım

Son düzenleme:
36+4 13. kilomu almış bulunmaktayım hedeflediğim kiloyu aştım gidiyorum bakalım nereye kadar saldım vallaaaa minişim zayıf kalmasın diye 2 haftadır ne kadar hızlı kiloya dönüyo yediklerim inanamazsınız :18:

Kaç gündür yazayım diyorum unutuyorum.

Dogumdan sonraki kiloyu hiç takmayın :)

63 ile doguma girdim. dogumdan 3 gün sonra 59'dum. Her gün bir kilo gitmeye başladı. Bugün 9. gün ve 53 kiloyum :)

10 kilo gitti. Böyle devam ederse yine 46'ya inecegim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…